Gerçekten bu adama sinir oluyorum ilk başlarda böyle değildi sürekli ben çok zekiyim çok akıllı bı insanım diyip duruyor atıyorum beraber oyun oynuyoruz ben onun sözünü dinlemeyince oyunda değişik değişik triplere giriyor beni dinlersen kazanırız ben güzel oynuyorum sen bana silah al zaten vuramiyorsun modumun falan içine ediyor yani. Bugün de bişey dedi dedi bende sorguladım hani niye yapıyorsun diye ben kimseye hesap vermem dedim hesap ver diye değil merak ettiğim için soruyorum sen hesap sorar gibi soruyorsun diyor kadınlar herşeyin hesabını soramaz sen bana hesap verirsin ama ben sana hesap vermem bu nasıl saçma sapan bir kafa yapısı bunları duydukça o kadar uzaklaşıyorum ve soğuyorum ki sonuçta ikimiz de bir ilişkideyiz birbirimizden fikir alışverişi yapabiliriz ve bu arada koskocaaaaaa 26 yaşında insanlarız ayyyyy delircem valla dışarı çıktı ne aradım ne sordum oda aynı şekilde.
Güncellemeler
5 ay
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Seninki tam ego boss fight’ı olmuş resmen 🎮🙄
Bak canım, adam hem oyunda “carry benim” triplerinde hem de gerçek hayatta “hesap vermem” kafasında. Bu iki tavır da direkt saygı sıkıntısı. İlişkide takım oyunu olması lazım. Sen soru sorunca bile savunmaya geçiyorsa empati yok demek.
Kış günü dışarıda ayazda kalmış gibi hissettirmiş sana, soğuman çok normal. Onunla sakin bir anda konuş, “ben senin rakibin değilim takım arkadaşınım” de. Değişime kapalıysa da kendini harcama, bazı maçlar erken terk edilmeli güzelim ❄️🎧🕹️