Geçen aynı şeyi ben söyledim sevgilime bak şimdi biz fazla olumsuzluklardan kötü etkileniyoruz sürekli tartışma veya engeller sevgiyi engelliyor bence ona zaman vermelisin ama eğer bu zamanda başka birini bulursa seni zaten sevmiyordur zor durumdasin anlayabiliyorum ama çok ustune dusme sevdiğine dair bir kaç mesaj at bırak onu bekle derim ben
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet, kıskandığım içinmi daha önce bir kere söylemişti sınır koyma bana diye bende peki dedim herşey güzel gidiyordu, son yazdıklarımıda görmüyor mesaj'a engel koydu galiba cevap yok en son acı çekiyorum yazma birdaha dedi sevdiği başka birimi var?
çok üstüne gidecek bir durum yok. sende durumu kabullen, önüne bak.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kız bir kere çok güzel hoş birisi ve çokta gösterişli sizce benden başka erkeklerde bakmazmı tabiki ona tabiki bakar, Ego tatmin ediyor belki bilemem daha iyisini arıyor peki bu kıza güzelliğinin vereceği zararlar neler? kendime teselli veriyorum.
Seni deniyor olabilir. Üstüne git nedenini öğren. Ters davranmaya devam ederse bırak gitsin
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Böyle deneme olmaz yani geri dönüşü olsada kırıcı olur, benden daha iyi düşündüğü birini buldu heralde. Hani şu ego varya doymayan ego sürekli daha iyisi daha iyisi peşinde 😡
Çok kötü birşey sanki onun gibisi yok gibi geliyor boğazım dügümlendi aklıma film şeriti gibi geliyor salıncakta salladığım, gülüştüklerimiz belkide ilk olduğu için adan olduğum için bunu yaşıyorum.
En İyi Cevaplar