Kızlar, Terk Edildim?

KURT24
7 aylık sevgilimden dün itibariyle ayrıldık. İlk zamandan şu zamana o kadar sevmişim ki onu mutlu olsun diye herşeyi yaptım. Sırf 1 saat görebilmek için 3 saat yol çektim. Üstüne titrerdim o var diye kimseyle görüşmezdim. Tüm dünyam oydu sanki gözüm ondan başka hiç kimseyi görmedi.

Gerek İstanbul’da gerek diğer şehirlerde bir çok yere gittik hep sevdiğini söylerdi hep benimle bir hayat kurmak istediğini söylerdi mutlu gibiydi.

Bense hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım yapmam dediğim şeyleri bile sırf o üzülmesin diye yaptım ama ona bu sevgi fazla geldi. Bazı şeylerin fazla olduğunu söylemeye başladı ne kadar garip gelsede konduramadım. En son tartışmamızda annesinede durumu söyleyip dün itibariyle ayrıldı. Ben hayatımda hiç bu kadar büyük bir yıkıntı yaşamadım yemek yiyemiyorum hasta oldum uyku uyuyamıyorum. O kadar yanlız hissediyorum ki kendimi ne yapacağımı bilemiyorum. O benim gözümde 1 numaraydı herşeyiyle ama bana yeten ona yetmedi. Napıcam bilmiyorum işe bile gidemicem. Arkasından yazdım engelledi dönmüyor bile artık.
Kızlar, Terk Edildim?
3 Cevap