Kızlar ayrılmakla dogrumu yaptım?

Kızlar daha önce de sormuştum erkek arkadaşımın sevgisinden zerre şüphem yok seviyor biliyorum. Yani en azından hislerimde yanılmış olamam. Sorun şu ki daha önce telefonunda başka kızları davetkâr kızları stalkladığını gördüm. Hepsine bir bahane sundu. Belki de beni kaybetmemek için. Ama hepsinde çok uyardım benim hassas noktam kız meselesi yapma diye. Stalkladığı kızlar hep tuhaf tipli kızlar neyse üzüldü çok çabaladı tamam dedim. Dün bir girdim içimden geldi tiktok hesabına eskide kalmış ya da aktif çaktırmadan kullanıyor bilmiyorum yollu kızları takip ediyor aleni şekilde bu defa dedim ki demek önceden stalkladıkları yalan değilmiş benimleyken hepsine bahane bulmuş. Arkadaşım baktı başka bir şey için baktım vsvs. Ben de ayrıldım midem bulandı çünkü evlenmeyi düşünüyorduk ileride 2 yıldır beraberdik. Pişman olmak istemiyorum ama kafamı yastığa koyduğumda onlara mı merakı var bugün de neye bakıyor ilgi duyuyor diye düşünemiyordum çünkü çirkin bir kız da değildim ne yapmam lazım fikir verin..

Kızlar ayrılmakla dogrumu yaptım?