• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kocamı aldattım sizce yaptığım doğrumu? (Sayfa 3)

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
32
Yapay Zekaya Sor
Kocamı aldattım sizce yaptığım doğrumu?
Aldatma Soruları Kadın Soruları Yorum Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

48

Cevap

197

Cevap

Popüler Cevapları Göster(120)
  • pembeninhertonu
    pembeninhertonu Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 43%
    +1 yıl

Hayat senin hayatin bizi ilgilendirmez

2
    0 Yorumla
  • DingonunAhirindakiAt
    DingonunAhirindakiAt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Umarim pisman olmazsin ilerde :/

2
    0 Yorumla
  • nisanyağmuru88
    nisanyağmuru88 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

bunda doğruluk arayamassın ne olursa olsun

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Beddua ettigim biri var dilerim onunda basina gelir AMIN.

1
    0 Yorumla
  • yarenbirsen
    yarenbirsen Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Sence doğru mu bence değil.

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğruluğun ölçütü nedir sence doğru neye göre doğru yalnış neye göre yalnış sence? mutlak doğru varmı?

Yorumla
    • yarenbirsen
      yarenbirsen
      +1 yıl

felsefe yapma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayatın kendisi felsefe değilmi zaten, mantık.

Yorumla
    • yarenbirsen
      yarenbirsen
      +1 yıl

o zman doğru mu diye bir soru sormasaydın :) hayatın kendisi felsefe deiğiil.
      anca senin gibilerin olabilir gerçi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başlığı bilerek böyle attım. sadece gelecek yorumları merak ettiğimden. bir tür deney, insanların ne kadarı bol keseden sallayacak diye düşündüm sadece ve sonucu aldım diyebilirim. yoksa hikayemi direkt yazabilirdim.

Yorumla
  • iremateş96
    iremateş96 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Dinlemek isterim gelecek için tecrübem olsun

1
    0 Yorumla
  • wewoo
    wewoo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

Merak ettim hikayeni anlatır mısın

0
    0 Yorumla
  • Çifte
    Çifte Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Yaz bana cok merak ettim canim

1
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onüç yıllık evliyim. iki çocuğum var. aile baskısıyla evlendirildim. buna rağmen kocama karşı ne bir saygısızlığım nede bir sadakatsizliğim asla olmamıştır. ilk evlendiğimde cinsellik adına hiçbirşey bilmiyordum. ilişkinin sadece çocuk doğurmak için olduğunu sanıyordum. ama sonra arkadaş sohbetlerinde herkes yaşadıklarını tattıkları zevkleri fantazileri orgazmları anlatırken ben aval aval bakıyordum. ne diyor bunlar diyordum kendi kendime. bana sorduklarında ne söyleyeceğimi bilmiyordum utanıyordum. ama bir şeylerin normal gitmediğininde farkına varmaya başlamıştım. birilerine sormalıydım, çok güvendiğim bir arkadaşıma sordum. evlilik nedir, ne sıklıkla seks yapılıyor o bahsedilen süper zevk (orgazm) nedir diye. önce şaka yaptığımı sandı sonra ciddi olduğumu öğrenince ağzı açık kaldı. bir çocuğum vardı ve ben yaşadığım hayatın normal olduğunu düşünüyordum. evliliğimizin üçüncü yılında meğer seks yapmadığımı ve orgazmın ne olduğunu bilmediğimi farketmeme neden oldu arkadaşım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

7saatŞikayet
      Kocamla seks hayatımızı söyliyim, ayda bir iki bazı aylar maksimum üç. ve en uzun süren ilişkimiz on dakika. standardı beş dakika normalde. ön sevişme diye bir şeyi yeni öğreniyorumdum. sadece iki pozisyonumuz var başkada yok. arkadaşlarım durumumu öğrenince bana yardımcı olmak için herşeyi öğrettiler, filmler izlettiler. kocanı kendine çekmen lazım dediler seksi iççamaşırları gecelikler aldırdttılar bana. yatağa o Seksi iççamaşırlarıyla geçip yatıyordum bana neden böyle yatıyorsun üstünü ört üşüteceksin dedi. her türlü erotik kur yapmayı denedim yine olmadı. ayarını hiç değiştirmedi. arkadaşlarla buluşup oturduğumuzda konu cinselliğe geldiğinde herkes şakalaşıp zevklerini fantazilerini anlatınca kocam bende iş yok yapamam öyle şeyler diyordu hep. herkes o anda bana bakıyordu sanki kendimi yerin dibine geçmiş hissediyordum. çok çabaladım ilişkimizi düzene sokmak için olmadı. kocam Seksi sevmiyor zoraki yaptığı çok açık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir sorunu olduğu kesin dedim ve ona doktora veya psikoloğa gitmek için çok ısrar ettim ama inatla gitmemekte diretti. birkaç defa trip yaptım ona bende normal insanlar gibi cinsel ilişki yaşamak istiyorum dedim. tamam dedi ama yine eskisi gibi devam etti bunu defalarca söyledim. her defasında tamam deyip beni oyalıyordu. sonunda pes ettim ve bu şekilde yaşamayı kabullendim. hayattan hiçbir zevk alamıyordum çünkü biyolojik ve ruhsal olarak bir eksiklik hissediyordum. bu arada bir çocuğumuz daha oldu hangi arada olduysa artık. çocuklarla uğraşmaktan kendimi unuttum. yıllar geçti değişen hiçbirşey olmadı. en son bundan dört yıl önce bir gün uyurken rüyamda antonio banderas ile seviştiğimi gördüm (o gece salma hayek ile filmini izlemiştim) çok şiddetli bir zevk depremiyle uyandım. hala titriyor ve zevkin son damlacıklarını uyanık iken yaşıyordum. nefesim kesildi sandım. ama 26 yaşımdaydım ve ilk defa öylesi bir zevki yaşıyordum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O ana kadar hiç seks yapmadığımı ve orgazmın ne olduğunu ilk o an farkettim. duş alıp tekrar uzandım ve şoku atlatmaya çalıştım. inanılmaz tarifsiz bir zevkti. ve ondan sonra ne yapıp edip bu zevki kocamla yaşamaya karar verdim. bir sürü erotik roman okuyup film izledim. psikolojik destek aldım. yeri geldi kocama saldırdım fantazilerini çözmeye çalıştım ama en ufak bir değişim olmadı. psikolog bir tanıdığım vardı ona durumu anlattım. mutlaka bana getirmen lazım dedi. bütün ısrarlarıma rağmen gitmedi. iki yıl ciddi bir çaba sarfettim. bu arada rüyamda yaşadığım argazm aklımdan bir türlü gitmiyordu. bir an önce kocamla o güzelliği yaşamak cinsel hayatımın normal insanlar gibi olması için çok uğraştım. ama en ufak bir değişim olmadı. bir ara eğer normal erkekler gibi davranmazsan seni boşayacağım dedim. bana söz verdi değişecem dedi bana zaman tanı dedi kucağımda çocuk gibi ağladı. ona kıyamadım çok iyi bir insan tek kusuru bu ve ailesine olan düşkünlüğü.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ailesiyle aynı ortamda yaşıyoruz ve özel hayatımıza çok karışıyorlar. ama bunu bir şekilde aştım diyebiliriz. aslında buda bir sorun ama görmezden gelmeye çalışıyorum. benim için en büyük sorun sexti. bu kadar yıl geçmesine rağmen onu aldatmak bir kez olsun aklımın ucundan geçmemişti. ama bundan iki yıl önce tesabüfen bir ortamda bir erkekle tanıştım ve hayatım bir daha eskisi gibi olmadı. hergün onlarca değişik erkek görüp yeni kişilerle tanışırım hiç birinde böyle bir duygu yaşamamıştım. onunla ilk gözgöze geldiğimizde kalbim yerinden uçacak sandım ne oluyor kızım sana aklını başına topla dedim kendi kendime. sonra ailecek bir görüşmemiz oldu. karısıyla tanıştım. adam filinta gibi karısı yüz kilo. zaman içinde samimi oldum karısıyla sık sık görüşür olduk. konu bir ara cinselliğe geldiğinde kocasının sexe çok düşkün olduğunu hergün verse hergün yapmak istediğini ve çok arzulu seviştiğini söyledi. ne yalan söyleyeyim kıskandım açıkçası o anda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Karısına gelince Seksi sadece kocasının ihtiyacını karşılamak için yapıyormuş. kendini çocuklarına adamış. ilişki anında bir an önce bitirsinde duşumu alıp rahat rahat işime bakayım diyor. az kalsın manyakmısın bulmuşsunda bunuyorsun diyecektim zor tuttum kendimi. durumumu anlatmadım ona. tam o anda kocası geldi yine gözgöze geldik. içim bir tuhaf oldu. eve gittikten sonra telefonumda cevapsız bir çağrı gördüm. tanımadığım bir numara. dikkate almadım. sonra bir mesaj geldi. beni ilk gördüğünde tarifsiz bir duyguya kapıldığını ve kalbinin yerinden uçacağını yazıyordu. ne yapacağımı bilmiyordum kalbim duracak gibiydi kararsızdım ama çokta heyecanlanmıştım. o gün mesajına dönmedim. ertesi sabah bana özür mesajı yazmış. lütfen beni yalnış anlama bu elimde olan bir şey değildi senden çok etkilendim ve ismini koyamadığım bir duygu yaşadım diye. o anda yalnışı doğruyu düşünmeden ona aynı duyguları yaşadığımı yazdım ve öylece bir ilişki başlamış oldu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesajlaşarak aylarca birbirimizi anlattık oda karısından şikayetçiydi, aşırı kilolarından kaprislerinden ve cinsel isteksizliğinden yakınıyordu. karısı zaten bunu teyid ediyordu. aramızda duygusal bir yakınlaşma oldu. ilk buluşmamız da birbirimize sarıldık, o kadar sıcak o kadar samimiydi ki insan hissedebiliyor. aylar geçmişti artık rüyalarımda görmeye başladım onu. ve bir an önce teklif etsede birlikte olsak diye düşünmedende edemiyordum. ama bunu düşünürkende acaba doğrumu yapıyorum yalnışmı diye hiç düşünmedim, onbir yılın birikimi bir anda dışa vurdu diyebiliriz açıkçası. bir tür isyan, haykırıştı benimki, kimseye anlatamadığım sessizliğimdi. bir ara işyerimize geldi tam kapatmak üzereydim. tek başımaydım önce birer kahve içip sohbet ettik. sonra tam gidecekken ayağa kalkıp nasıl olduğunu anlamadan öpüşmeye başladık. şirketin kapılarını içten kapatıp dinlenme odasına geçtik hiç konuşmuyorduk sadece çılgınca öpüşüp üstümüzü soyuyorduk. yarım saat kadar seviştik ikimizde kudurmuş gibiydik.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayatım boyunca ilk defa o kadar zevki bir arada yaşadım. o boşalana kadar ben iki kere orgazm yaşadım. kalbim duracak sandım inanılmaz tarifsiz bir zevk fırtınasıydı. oniki yıllık evliliğimde daha önce hiç sevişmediğime kanaat getirmiş oldum o anda. oniki yıl boyunca kocamın beni bu güzel zevkten mahrum ettiği içinde ayrıca bir öfke içinde oldum. ondan sonra her fırsatta birlikte olduk ve her birliktelik bir diğerinden daha güzel geçiyordu. ve bu güzel duyguları ve zevkleri yaşadığım içinde hiç pişman değilim. benim kocamın düzeleceği felan yok. en son boşarım tehdidini yaptığımda ağladı ve düzelecem dedi. bende sana bir şans daha veriyorum ya düzelirsin ya da seni boşarım dedim. nolur bir daha bu sözü söyleme dedi. bende o zaman son çare seni aldatacam dedim sustu biliyorum seni ihmal ediyorum elimden geleni yapacam söz dedi. fakat en ufak bir gelişme yok. aynı tas aynı hamam...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

... şimdi yorumlar çok değişik geliyor tabi ki doğal olarak. ben bütün bu yorumlarla karşılaşacağımı çok iyi biliyordum. kimisi inancına göre günah diye yorumlarken, kimisi kocaya sadakatsizliğin yalnış olduğunu, aldatmanın kötü olduğunu yazmış vs. fakat asıl sorun şu, neden hiçkimse aldatmanın asıl nedenlerinin derinlerine inme cesaretini gösteremiyor? kişi psikolojisi sosyal çevrenin etkisi, tıbbi sorunlar, cinsel arzuların yetersiz tatminsizliği, ekonomik şartlar ve bunu tetikleyici daha birçok etken varken neden insanlar sadece bu işin günah boyutuyla, ahlaksızlıkla ve kestirmeden yalnış olduğunu savunurlar? aynı şartlar erkek içinde kadın içinde geçerli aslında. bazen çiftler arasında ilişkilerde paradoxlar yaşanabilir. içinden çıkılamaz durumlar. ve bir karar vermek zorundadır o kişi, yoksa hayatı boyunca ruhunu ve bedenini dar bir kafese hapsetmiş olacak. ben o kararı verdim ve zincirlerimi kırdım. bu benim hayatım hiçbir kadınada etki etmek istemem. herkese bol sevişmeli günler dilerim...

Yorumla
    • Çifte
      Çifte
      +1 yıl

Yazdiklarinin tamamini okudum seni yargilamak gibi bir luksum yok sadece esinden ayrilman daha dogru olur diyebilirim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama kocam ve çocuklarımlada çok mutluyum. tek eksiğim tutku ve seks . kaç defa boşanmak istediğimi söyledim böyle yaşamaya devam edemem , en iyisi boşanmak dedim. hatta açık açık böyle devam edersek seni aldatacam dedim. bunu üç defa söyledim ona, ama yok , ben sensiz yapamam senden asla boşanmam diyor. :(

Yorumla
    • Çifte
      Çifte
      +1 yıl

Asil. Seviyorsan bosan cunku tutku eksikse ve sende baskasiyla birlikteysen ona haksizlik yapiyor olursun cocugun buyur ve birgun boyle birsey duyarsa babasini aldatan kadin olursun ama ayrilirsan ozgur bir kadin olursun sevgi onemli ama sadakat daha onemli bence dediklerimi bir dusun

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Kocam ve çocuklarımla da mutlu olmadığın için bunları yaptığını söylüyorsun. Eşine söylemelisin. Ancak o zaman boşanmazsa haklı olabilirsin. aksi takdirde, haklı sebeplerin evlilik kurumunu zedelemeye devam eder. İkinizde ayrılın ve evlenin.

Yorumla
    • Nname88
      Nname88
      +1 yıl

Hangi devirde yaşıyorsun. orgazm denilen şeyi bilmiyormuş.. ailen seni zorla evlendirdiğine göre zaten senin ne halt olduğunu biliyorlardır. sanki ilk defa seks yapmış kocası ile sanki bakireymiş. senin yediğin ya... lar Ankaradan İstanbula yol olur. inşallah o yediğin yerlerde sıkıntın olurda yaşadığın o zevk dalgaları burnundan ruhundan gelir.. o zaman anlarsın aldatmanın ne demek olduğunu.. zaten vicdan da yok ki sende. kocamı aldattım pişman değilim.. pişmanlığı en yakın zamanda tadarsın inşallah..

Yorumla
    • Nname88
      Nname88
      +1 yıl

Bence sen bosver bir an once bosan. kocanda baksin kendi hayatina. belliki buyukten hoslaniyorsun. kocaninkide kucukse zaten bir anlami yok. bosan gitsin bence. isted'igin kisininki ozgurce yersin. bune ne ya 3 haftada bir adam tir soforumu ulkeler arasi yola mi gidiyor kocan. ayda bir olmazki zaten. sen en iyii si bosan or... pu damgasi yeme bosuna turk toplumunda. hatta sana yetmez sen kanadaya yerles bol bol zenci ya... gi ye oralarda genis kari seni

Yorumla
  • tblisi
    tblisi Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı.

Hangimiz masumuz ki? :)

0
    0 Yorumla
  • freesweet
    freesweet Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

ben merak ettım dogrusu^^

1
    0 Yorumla
  • seyyanisey
    seyyanisey Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Merak ettim neymis sebebi

1
    0 Yorumla
  • sayuri
    sayuri Takip Et
    Guru Yaş: 52
    +1 yıl

gizlisin nasıl yazıcaz

1
    1 Yorumla
    • sayuri
      sayuri
      +1 yıl

yazarsan dinlemek isterim canım

Yorumla
  • melosxyz
    melosxyz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

ben merak ettim canım anlatırmısın

1
    0 Yorumla
  • ankarakzıı
    ankarakzıı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Merak ettim anlatır misin?

1
    0 Yorumla
  • selinAKTAS321
    selinAKTAS321 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

hikayeni paylasmak istermisin,,,

1
    0 Yorumla
  • Teqila1
    Teqila1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Yaz dinlemek istiyorum.

0
    0 Yorumla
  • hesapgünü
    hesapgünü Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

hikayeni okumak isterim

1
    0 Yorumla
  • jupiterinhalkasi
    jupiterinhalkasi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Merak ettim bana anlatır mısın?

1
    0 Yorumla
  • TuhafAbi
    TuhafAbi Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Ne olursa olsun ihanet ihanettir.

0
    0 Yorumla
  • Spera
    Spera Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Yorumları okumak için geldim

1
    0 Yorumla
  • anaksimona24
    anaksimona24 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

dinlemek isterim cidden

0
    0 Yorumla
  • DogusE
    DogusE Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

için rahatsa, bize b*k yemek düşer

0
    0 Yorumla
  • HarlemGezgini
    HarlemGezgini Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Doğru gibi mi görünüyor?

0
    0 Yorumla
  • saçmasapanımsı
    saçmasapanımsı Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

rezillikee kepazeliikee

1
    0 Yorumla
  • Lubby
    Lubby Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

İçin rahatladıysa iyi kocanla iyi oldun mu bari?

0
    0 Yorumla
  • karabuyu1
    karabuyu1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51
    +1 yıl

merak ettim nedeni ni mesajını bekliyorum

0
    0 Yorumla
  • IıITARIKıI
    IıITARIKıI Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

hayat masum diil sen mahsumsun yani..

0
    0 Yorumla
  • esmus82
    esmus82 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Anlatmak istersen dinlerim.

2
    0 Yorumla
  • Berat_42
    Berat_42 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Hayat masum değilmiş de falan filan da.

0
    0 Yorumla
  • dagon
    dagon Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

yazarsan dinlerim hikayeni

0
    0 Yorumla
  • Duygusuzkızz
    Duygusuzkızz Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

Bana yazabilirsin istersen

1
    0 Yorumla
  • PosingAsMe
    PosingAsMe Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Lanet olsun sebebi neydi ki?

1
    0 Yorumla
  • costantinepoli
    costantinepoli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Anlatirmsn bunu gercekten bilmek istiyorum

0
    0 Yorumla
  • Mavi-kudi
    Mavi-kudi Takip Et
    Guru Yaş: 49
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

hak ettiyse mutluluğun tadını çıkar.

0
    0 Yorumla
  • zevkzevk
    zevkzevk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

hayat senin. dinlemek isterim

0
    0 Yorumla
  • MaratoncuPanda
    MaratoncuPanda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47
    +1 yıl

Ben dinlemek istiyorum hacı.. Anlat bakalım.

0
    0 Yorumla
  • ferrous
    ferrous Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

nasıl bir bahanen olabilir ki

0
    0 Yorumla
  • Resul7
    Resul7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

anlatsana sebebi neymiş

0
    0 Yorumla
  • polo-808
    polo-808 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46
    +1 yıl

Ben bu konuda konuşmak istiyorum bana yazarmısın

0
    1 Yorumla
    • polo-808
      polo-808
      +1 yıl

Bir konuda fikrini almak istiyorum. Ama burada soramam

Yorumla
  • kdemirsoy
    kdemirsoy Takip Et
    Yoda Yaş: 50
    +1 yıl

Dinlemek isterim. Istersen bana yaz

0
    0 Yorumla
  • lenii
    lenii Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı.

pişman degılsen ne mutlu sana , devam et oyleyse

0
    0 Yorumla
  • WorSTT
    WorSTT Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Hikayeni anlatabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ama gizlisin nasıl yazacağım?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çok merak ettim anlatır mısın?

0
    0 Yorumla
  • Pecker
    Pecker Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı.

bunda terslicek bişey yok anlat dök dertlerini.

0
    0 Yorumla
  • Formen06
    Formen06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Merak ettim hikayeni gerçekten anlatirmisin

0
    0 Yorumla
  • KAZASKER89
    KAZASKER89 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Zaten gizlisin yaz da yorum yapalim

0
    0 Yorumla
  • JettoPistol
    JettoPistol Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

eminim kendince geçerli sebeplerin vardır

0
    0 Yorumla
  • blue_meth
    blue_meth Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Aldatmanın haklı sebebi olacağını pek sanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • Fake16
    Fake16 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Hikayeni merak ettim acikcasi

0
    0 Yorumla
  • Ercan_57
    Ercan_57 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Tamamda ayrılıp bu işi yapsan daha iyi değilmi?

0
    0 Yorumla
  • buzmavisi69
    buzmavisi69 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

ben uzun olan kısmını merak ediyorum :)

0
    0 Yorumla
  • 34banker
    34banker Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

kısasa kısas yaptın sanıyorum...

0
    0 Yorumla
  • tenntenn
    tenntenn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

gerçekten merak ediyorum...

0
    0 Yorumla
  • kosman
    kosman Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Aldatmanın dinlenecek bir yanı yok bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben günde 2 posta isteyen biriyim ya o ne ki :D

0
    0 Yorumla
  • gokhan-bozkurt
    gokhan-bozkurt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Yazsana uzun olan hikayeni dinlemek istiyorum

0
    0 Yorumla
  • doktorparcasi
    doktorparcasi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Bana yollasana hikayeni

0
    0 Yorumla
  • arkadaş1312
    arkadaş1312 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

bana yaz ve anlatsana hikayeni konuşalım?

0
    0 Yorumla
  • melikeeeee_
    melikeeeee_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Sen yaz

1
    1 Yorumla
    • Gizli2274
      Gizli2274
      +1 yıl

Geberdi galiba sesi çıkmıyor kevaşenin

Yorumla
  • Devamını Gör (65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamı aldattım sizce yaptığım doğrumu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kocamı aldattım mi sizce? 28 cevap verildi
Kocamı aldattım ama? 21 cevap verildi
Kocamı aldattım ama? 32 cevap verildi
Kocamı aldatmış oldum mu sizce? 49 cevap verildi
Aldatan kocamı aldattım? 55 cevap verildi
Kocam yüzünden aldattım? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Utanmak bir kusur olabilir mi, ne derece masum ne derece saflık sizce?
  • Engelli bir çocuğunun olacağını bile bile onu dünyaya getirmek ister miydin?
  • Ait olmadığın masallardan kalkabildin mi?
  • En koyu renkler benimle olsun! Siyah saç her kadına yakışır mı?
  • Dudak içine dövme yaptırmak absürt mü?
  • En son hangi yeni diziyi bitirdiniz, şu aralar ne izliyorsunuz?
  • Evli biriyle görüşür müsünüz?
  • Çok mu dolusunuz?
  • Sizce sağlık nedir?
  • Her şeyi içine atan insanlar gerçekten güçlü müdür?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨