Eski sevgilimin yuvasını yıkma çalışmalarım nasıl sonlanır?

3 sene önceki sevgilimi araştırdım beni aldatmıştı ama onu hala merak ediyordum sonunda bir facesini buldum veee beni aldattığı kızla evlendiğini gördüm kızla ozamanlar çok dertleşmiştik benden çok o üzülmüştü kendini yerlerden yere atmıştı çok acı cekti onun için üzülüp teselli ettim ve yakın arkadaş oldum hakkında çok şey öğrenmiştim ve o eski sevgilimizden beraber intikam almıştık rezil edip iş hayatını bile sonlandırmıştık, ailesiyle de bağantısını koparmıştık neyse bu kızla onun evlenmesi beni açıkcası delirtti kız onu çok seviyordu ama oda öğrenilince onu dğil beni sevdiğini söylüyordu onunla yaşadığı cnsel hayatı bile bana anlatmıştı beni seviyor onu kullanıyordu sözde.. neyse bu profili görünce o kız hakkında bir karalama yapıyım dedim kızın eski sevgilisi gibi davrandım ve tüm açıklarını anlattım tanıdığım bir başka erkeğin facesinden arasını bozacak sözler sarfettim o kızın benimle yattığını kalçasındaki gamzeden gögğüslerinin küçüklüğünü göbeğindeki benine kadar anlatarak tabi hertürlü fiziksel özelliğini unutmamıştım üzerine benim eski sevgilim yazdı ikisinin ortak facesiydi karıma iftira atıyorsun diye sorgulamaya başladı bana kızla ilgili bilgileri sordu bende doğru olarak söyledim. Hatta sen onu aldatmışsın senden bahsetmişti bana hırsla herhalde bilmiyorum benimle beraber oldu 2 ay ilişki yaşadık dedim daha çirkin cnsel iftiralar attım kıza önce savcılığa vercem flan diyordu sonra beni ve benim anlattığım sahte anıları dinledi onun üzerine kız yazdı ben seni tanımıyorum görmedim adını bile duymadım allah çok büyük benim yuvamı yıktın bu dünyanın öbür tarafıda var düşünmezmisin gibi bir mesaj attı ama anlattıklarım dehşete düşürcek derece inandırıcıydı sizce boşanırlarmı bu yaptığım yanlış biliyorum ama sonuç ne olur onlar boşanırmı yoksa beni savcılığamı verirler verselerde başkasına ait facebook adresinden beni bulabilirlermi?
Güncellemeler
+1 yıl
birde küçük çocukları var 1.5 2 yaşlarında kocası bana gerçekten inanmış olmalı ki karısıyla kavga etti vede seni bana anlatmıştı senin onu aldattığını biliyordum ve resmnide görmüştüm doğrusu sana o kadar küfür ederken senle evlenmesine şaşırdım dedim kızın eski sevgilisi rolünü çok iyi üstlendim adam şimdi ben onu aldattım bu karıda gidip başkasıyla yatmış olabilir diye düşünecek :)
Eski sevgilimin yuvasını yıkma çalışmalarım nasıl sonlanır?