Şok olarak okudum bu kadar kotu ınsanlar var demek hayatta'!! Sen Nasıl bır insansın Nasıl bır kadınsın. senın nasibin olsaydı zaten allahın nikahını sen kıyardın! ayrıca çocuğu olan bı aıleye zarar verdın ayrıca en büyük günah kul hakkı! iftiradan Allah'a sığınırm okuduğum en kotu soru senınkı! Insallah basın büyük belaya girer ders çıkarırsn! kızın namusuna laf atmıssın allahım yaa. Sacında tek tel bırakmam Senın Allah'tan yanımda degılsn. he bu arada ilk ısın ruh hastalıklarından tedavı gör! şizofren!
54 Yorumla
Soran+1 yılkötü insan arıyorsan masumlara işkence ederek katledenler çocuk yaştakı kızlara tecavüz edenlere ve kendi evladına tecavüz edip satanlara kul ve yetim hakkı yiyenlere bakmalısın ben sadece yapmam gerekeni yaptım skimde mi? Hayır ;)
Sen ve teorilerinle ilgilenmiyorum yapan bulur masalınada inanmıyorum :))) dua et karşına benim gibi birisi çıkmasın ama senin karşına çıkmayı gerçekten isterdim- +1 yıl
bak seeen bir de kul hakkı yetim hakkı yiyenlere bak diyor.
senin yaptığın ne? şimdi o kadın ve çocuğun hakkına girmedin mi.
karşısına çıkmayacakmışmış. Allah düşmanımın karşısına senin gibileri çıkartmasın.
En İyi Cevaplar
+1 yılne kadar iğrençsin.
midem bulandı.
ne geçti eline senin? çocukları varmış üstelik.
bu ahı nasıl üzerinden atacaksın...
gençlikte hatalar olmuş. herkes ödemiş bedelini. adamın işi gitmiş etmiş. demek ki aşmışlar bunları evlenmişler.
sana mı kaldı şimdi ayırmak.
iğrençsin.
içinde vicdan sevgi hiçbiri yok.
yaptığın iftira atmak. intikam bile insancıl olur.
yuva yıkmışsın yuvan da olmaz. olmasın.01 Yorumla
Soran+1 yılKes yuvasinida * senide kuş beyinli grursuz insanlari hic sevmemisimdir o kizda grursuz bir tipti aylarca yillarca yalvardi oglana ben arkama bile bakmadim
vicdanen rahatmısın öyleyse bunu burada niye paylaştın kendini rahatlatmak için bence yapan kendine yapar sende bence kendine yaptın anladığım kadarıyla ne kanunlara inanıyorsun ne ALLAH a bende şunu söylüyorum eskiden bir dizi vardı MY NAME İS EARL diye karmaya inanıyordu yani iyilik yap iyilik bul kötülük yap kötülük bul karma senin belanı verecektir ama helal olsun...
00 Yorumla
+1 yılöncelikle kına yak diyorum bilgisayarların ıp numarasından seni eliyle koymuş gibi bulurlar. diyelim ki ayrıldılar ne yapacan gidip sen mi evlenecen onunla
35 Yorumla
Soran+1 yılhayır evlenmicem ben onun gibi grursuz değilim beni aldatan adamla gelecek düşüneyim
- +1 yıl
e bırak o zaman allahından bulsun evlenmiş gitmiş yuvasını yıkınca ne olacak sanki
Soran+1 yılya zevk aldım aşırı derecede şu an bu zevki anlatamam boşanırlar inşallah :) hem kıza onun aldatıldığını hatırlatmış oldum hemde adama şüphecilik aşıladım inat ve hırs uğruna karının başkasıyla yattıgını düşünüyodur şimdi
- +1 yıl
senide allaha havele ediyorum
Soran+1 yıltabi allah bütün dosyaları inceleyip eminim ki beni yargılayacaktır :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Çok kötü bişey yapmışsın seni bulurlar ve bosanmazlar gibime geliyor sende iyice küçük dusersin böylece, hı ayrıca seni elestirenlere laf atma sormussun görüşümüzü yazıyoruz bizde, haksızsın üste çıkma bari tatlım eleştiriye açık ol sende ileride evlenirsen bu yaptıklarının yanına kalacağını zannetme bari o küçük cocuklara acısaydın seninle birlikte olmak zorunda mıydı eski sevgilin? Ahhaha var ya sen böyle gidersen b*k mutlu olursun tatliim onlar insallah seni bulurlar ve bosanmazlar da sende kıskancından catlarsın hadi canım sen şimdiden aglamaya başla hadi tatlım tutmayalim biz seni skdbjsd
10 YorumlaBence yaptığın com yanlış bisey. Ortada küçük bir çocuk var, kurulmuş bir yuva var. Seni sevseydi zaten seninle evlenmiş olurdu. İftira atmakla çok büyük günaha girmissin. bir insanın namusuna dil uzatmak bu kadar mi kolay? Ne geçti eline böyle yaparak? Seni bulabilirler her turlu bulurlar ve bu iftiran ortaya çıktığında yerin dibine geçersin. Ahirette de o insanların elleri yakanda olacak bundan emin ol.
15 Yorumla
Soran+1 yılsoyut teorilerle ve ahiret masalıyla ilgilenmiyorum. Ama şurası var biz aldatıldığımızı öğrendiğimizde adam ona değil bana yalvarmıştı kız onu hastalıklı şekilde seviyordu ben onu teselli etmiştim iyileştirmek için uğraştım ortada küçük bir çocuk olabilir ama öyle şerefsiz bir babayla büyüyeceğine annesiyle büyümesi daha mantıklı iftiraya gelince kocası buna inanıyorsa zaten ona değer vermiyor demektir hem kendisi kocasıyla evlenmeden önce hergün her gece yatmış birisi :) elime geçende zevk duygusuydu yaptığım işten zevk alarak yapıyorum :)
Soran+1 yıliftira atmak sadece kişiye karşı işlenen manevi suçlardır kişi buna yalnızca tazminat davası açabilir ve bu buradan ihbar edilemez ihbar edilebilcek nitelikte olması için kamu davası olması şarttır :) ve onlara vıcdanım hiç sızlamıyor
Soran+1 yılherkesin akibetini görcez elbet ben çok kişinin akibetini gördüm :D
+1 yılSonun ne olur soyliyim mi sana cehennemde cayir cayir yanarsin onlara bise olmaz. Sevenleri ayrmis olursun. Anlasilan bir ergensin. Ve biraz saf. E anla iste seni degil onu seviyor seni aldatmis ve evlenmis. Senn nasl bir zihniyette oldugunu anlamis olmali helal olsun akillymis. Senleyken seni aldatmista simdi sen yokken seni seveceyini mi dusunuyorsun gercekten safsn
03 Yorumla- +1 yıl
Allah aynilarini sana yasatsin ne diiyim
Soran+1 yılHahahah sen tanrimisin g*tüm ya kendini bu kadar ilerigoruslumu saniyorsun :D cehennemde yanarmişim kahkaha attim tam ergenlere yakisir bir tespit hem adamla yatan cocuk peydahlayan pesinde koşan evlenmek icin aglayip yalvaran ben degilimki adami da sevmiyorum grursuz insanlara tahamulum yok o adam ikimizi idare ettigini ogrendigimizde bana yalvarip o kızı cinsellik için kullandigini soyledigi halde kiz onun kopegiydi valla bende itaat eden kopek buldugumda evlenmeyi dusunuyorum :D
- +1 yıl
Senin gibi srtklere verilen en guzel cevap susmaktir. Ama Cahil srtuk oldgun icin onu da anlamicaksn.
Facebook tan mahkeme ıp adresini talep edebilir ve de facebook uygun bir neden görürse anında arkadaşın bulunur birkaç dakikalık savcı konuşması onun ötmesini sağlar emin ol.. Eğer gerçekten seni bulmak isterse bulunursun çok zor değil yani bir avukat yeterli olur... Ayrıca yaptığın doğru olmamış bu endişe ve korkuyu göze alarak yapmış olmanı dilerdim ve de sonuçlarını göze alarak...
21 Yorumlaİnşallah verırler verırlersede cok rahat ortaya cıkarsın kı zaten eger bosanma vs gıbı bı hale geldılersede kesın senı savcılıga verır.
Zamanında zaten almıssın ıntıkamını neyın kuyruk acısı bu? Kız degıl sevgılın serefsızmıs sen gıdıp kızın namusuna ıftıra atıyorsun.02 Yorumla
Soran+1 yılOnlemimi aldim bulmalari imkansiz gbi bisey zaten bu kadar sacma bir konunun ustune savcilikta bilişimde dusmez hem oglan ne kde serefsizse kizda o kdr karaktersiz aldatildigi halde oglan onu cinsellikte kullandigini itiraf ettigi halde oglana aglayip yalvaran o oldu bana sendenim. diyerek intikam aldi ve sonra tekrar gitti oglana yamandi en nefret ettigim sey karaktersizlik grursuzluk
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sallasaydın daha iyiydi ! Çocukları varmış. Onun günahı yok. Evet onların yaptığı da iyi b*k değil ama senin ki de iyi değil. Yapmasaydın keşke. Boş verseydin. Allah büyük zaten bir yerde verirdi cezasını. Ben sadece çocuğa üzüldüm. 1,5-2 yaşında onun annesini babasını ayırman sence iyi bir şey mi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen de bir zamanlar intikam almak için kadının (benim gözümde o artık herhangi bir kadın) yeni sevgilisine her şeyi anlatmayı düşünmüştüm. Ama yapmadım onun yerine Allah'a havale ettim. Sen ise onu yalanlarla dolanlarla intikam almışsın. Ama Allah da senin yaptıklarını ödetir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı. Hata yapmış olması senin bu tavrını meşrulaştırmaz..
Hala bir yerlerinde vicdanın varsa gerçeği anlatır hırsından yaptığını söylersin..
Bulurlar.
ama önemli olan bu değil.
İlah adalet..22 Yorumla
Soran+1 yılVicdanmi kullanmiyorum canim :) yaptigimdan asla pismanlik duymam banane yuvalarindan isterlerse evleri baslarina yikilip gunlerce göcük altinda can versinler banane ki yuvaymis cokta umrumda
Gizli Üye(25-29)+1 yılGönlün rahatlamış olabilir fakat yuva yıkmak anneye tokat atmattanda beter dir allah katında cehennemden başka biryer göremiyeceksin çünkü yuva yıktın bunu unutma istediğin kadar bağış yap tövbe et ne yaparsan yap hiçbir işe yaramayacak tek çaren o yuvayı tekrar barıştırma. O zaman cezan belki hafifleyebilir 😡
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım sen niye yuva yıkıyosun? sen kimsin ya? kimsin? Allahta kork vicdansız. senin gibiler için kimse yuvasını yıkmaz. yıksada ki hiç sanmıyorum akli dengesi yerinde değildir senin gibi. bide yaptığım kötü diyo onca şey yaptıktan sonra farkına varmanda ayrı bir ironi hasta etmeyin insanı.
00 YorumlaNe manyak karilar var ya
Her şeytanligi biliyon ama IP adresini bilmiyo musun bana yapsalar arkasını asla bırakmam eliyle koymuş gibi bulurlar ayrıca bosanmazlar sarsıldı hepsi o01 Yorumla
Soran+1 yılNe kullandigim telefon ne baglandigim wifi nede yaptigim hesap benim adima :) boyle sacmaliklar icinde fazla ugrasmazlar dedigin gbi hangi ipten giriliyorsa o kisiyle muhatap olurlar benimle degil
Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Evlenmemiş olsalar kızmazdım sana ama 1,5 yaşlarında çocukları olmasına rağmen o masum çocuğu bile düşünmeden iftiralar atıp o yuvayı yıktıysan seninde ananında a. q.
70 Yorumlasavciliga verirler
Bulurlar
Boşanmazlar
b*k ye33 Yorumla
Soran+1 yıldikkat ette karşına benim gibi biri çıkmasın ok :)
Yakinda bulurlar seni. Hukuksal boyuta ulasmis cunku...
34 Yorumla
Soran+1 yılsavcılık bunun gibi saçma konularla uğraşmaz başkasına ait bir face ve komşunun wifisine bağlanan bir telefon çokta uğraşmazlar bu durumda :)
Soran+1 yılbence yuva yıkılıyorsa uğraşmazlar ama karar alıp bunu araştırmaya koyulurlarsa uğraşırlar bak tartışma tartışma üstüne bincek kız aldatıldığını hatırlayacak erkeğinde beynini şüphe yiyecek boşanma sebepleri benim yüzümden bile olmayacak
- +1 yıl
Zaten savcilik direk ugrasmaz bilisim suclarini takip eden hayvani boyutta bir kurum kurdular. Boyle seyleri bekliyor is ciksinda kosturalim diye. burada donen muhabbetler googleda falan cikiyor biliyosun demi? Olaki aratirlarsa cikabilir... gerçi sen boşanmasalar bile amacina ulasmissin. Korkulur...
Hep derim seks yapan o* değildir ama senin gibiler orospunun önde gidenidir işte...
51 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Seni bulmaları biraz zor gibi ama ikili oynayan adam bence iyi yapmışsınız, diğer kızda sana öyle görünüp gidip birde evlenmiş...
113 Yorumla
Soran+1 yılsonunda beni anlayan akıllı birisi çıktı çok iyi analiz etmişsin ben onun gibi grursuz olmadığım için arkama bile bakmamıştım kız aciz ve zavallı hastalıklı şekilde onu seviyordu ona kızlığınıda vermişti zaten
- +1 yıl
Bende aldatıldım anlarım :( çok üzüldüm okuyunca
az bile yapmışsın bunlara sen, kız hem durumu öğreniyor hemde senle intikam alıp adamın düzenini bozup sonra evlilik yapıyor?
kızlığını verdiği için istemeden mi evlendi acaba mecbur ama öyle olsa bile insan kurtulurdu biran önce :(
Soran+1 yılne alakası var kız hastalıklı seviyordu diyorum aklını kaybetti aldatıldığını öğrenince acillik olup krizler geçirirdi aşkı grurunu çiğnemiş geçmiş bu kadar haysiyetsiz sevenide ilk kez gördüm insan nasıl kendi karakterinden ödün verir aldatıldığı adama muhtaç olurki
Soran+1 yılkız ikiyüzlülük yaptı oğlanda şerefsizlik bedelini elbet ödeyecekler daha yeni başladık birde beni erkek sanarak erkeksen ara beni diye nosunu verdi o nodan ben polis arkadaşlarıma noyu ulaştırarak polnetten herşeyini öğrenebilirim bak kendisi tuzağa düşüyor işte bizde hasta yatakta domuz batakta sikilir :D
- +1 yıl
:) ahahahaah süpersin yaaa helal
ozaman sen bu domuzu artık bataktaa... sin :D :P
aynen kız hastalıklı o zaten belli iyice gözü körleşmiş, adam sonuçta seninlede beraberdi ve öğrenip önce intikam alıp sonrada muhtaç gibi evlilik yapma :/
sen bilgilerini de öğren yani lazım olur iyice delirsinler :)
Soran+1 yılbakarsın evlerine kıza yollanan anlamlı hediye paketleri gelir yani dimi oturdukları evi öğrenmeliyim kimlik bilgilerini bilmeliyim :) daha çookk planım var dostum
Soran+1 yılbu arada seni sevdim seninle kanka olabilirdik :D
- +1 yıl
Ahahahah varya evet süper
bende severim böyle oyunları
kargoyla süpriz paketler :)
sessiz telefonlar :D
sen tel bilgilerinden herşeye ulaşırsın..
Kanka olabiliriz yaz bana, bende seni ve planlarını sevdim yani zekisin ve bana benziyosun; yapılacak planlar konusunda sana fikir veririm bak :D
hatta kapıya teslim :D
Soran+1 yıldaha neler neler anlatırım sana birbirimize danışırız eğleniriz kötülük konusunda master yapmış biriyim hikayelerimi dinlesen beni konu alarak roman yazmayı bile düşünürdün :D
Soran+1 yılbu arada sana mesaj atamıyorum açarmısın msjlarını
- +1 yıl
Benimde boyle birsey vwr ulasabilrmsn plan ariyorum
- +1 yıl
@Mavihuylukiz__
Nasıl bir şey var senin?
yazabilirmisin detaylı nedir konu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkisi de şerefsiz. Adam seni aldatarak o* çocukluğunu kanıtlamış zaten ona ne yapsan müstahak. Kızın da aklının yollarını s*keyim oyle bir adamla evlenmekle kalmamış bir de çocuk yapmış. Senin de zekana hayran kaldım ahajahjajajajaj
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAMINA KODUMUN OROSPUSU BU LAFIM SANA.
ADMİN İSTERSEN ÜYELİĞİMİ İPTAL ET AMA BUDUR.32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbeter ol.
dostum sen iftira atmış sın ve çok büyük ah almış sın kendine yazık etmiş sin yazık
210 Yorumla
Soran+1 yılahlara ohlara inansaydık bu günlere gelemezdik dostum
Soran+1 yılneymiş o gazap bekliyorum minareyi çalan kılıfını hazırlar haklıyken haksız konuma düşürürüm adamı :D
Soran+1 yılgarantisi kanıtı olmayan hiç birşeyi dikkate almıyorum senide
Soran+1 yılbana yazık dediğine göre aldığıın ahlar sana kazık olmuştur 42 yaşına kadar çok bedel ödemiş olmalısın :)
Soran+1 yılevlimisin çocukların varmı?
+1 yılyuva yıkanın yuvası olmaz derler seninde yuvan yıkılır çocukların ölür o zaman anlarsın yuva yıkmanın nedemek olduğunu
27 Yorumla
Soran+1 yılkes be ne çocuk katıyorsun ortaya içeriğini okuda karar ver ben bunu hazmedemedim bu yüzden yaptım
- +1 yıl
sana kalmış ben kessemde ileride olan sana olacak..
Soran+1 yılben inanmıyorum çevremde ve kendimde de görmedim dünya zaten adaletsiz bir yer tanrı bana ceza vermeden önce kaderine tecavüz edilerek öldürülmeyi yazdığı kız çocuklarına hesap vermeli haksızlığı yaratan tanrıdır eşitsizlik ve adaletsizlik yaratılışımızda var
- +1 yıl
evet haklısın adaletsiz, ayrıca adaletsizliği yapan kullar böyle olmasaydı cehennem nasıl dolacaktı? iyi kötü nasıl ayırt edilecekti? seçim senin sonuçta ama sonuçta yva yıkmaktan bahsediyorsun bence s*iktir et sen bu mevzuyu önündeki daha güzel günlere bak geçmişi boşver..
Soran+1 yılsırf kulunu cehenneme atmak için diğer masum kuluna zarar vermesini ve yarattıklarının bu kadar acı çekmesini izleyen bir tanrıda adalet aramak yerine kendi adaletimi kendim sağlarım :) yuva yıkmış olmamda umrumda değil
- +1 yıl
seçim senin... ahirette o zaman allaha bu kadar acı çekmesini izleyen bir tanrıda adalet aramak yerine kendi adaletimi kendim sağladımm dersin şimdi konuşmak sana kolay geliyor...
Soran+1 yılhahahah bakalım umarım dediğin gibi vardır yoksa annemle babamın yok olduğunu düşünmek zor geliyor hayatta sevdiğim kimse yok zaten herkese bu dünyada cehennemi yaşatabilirim bu yaptığım en küçük kötülük
Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı. Tehlikeli kadınmışsın umarım senin gibisi hiç karşıma çıkmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsavcılığa verse nolur ya :d sanki hapismi yatıcan :DD
04 Yorumla
Soran+1 yılyatmam ya benim olduğumu öğrenmesinlerde :D
Cevap sahibi+1 yılŞikayet ederse öğrenir :D
Soran+1 yılbak başkasının adına olan bir face ve komşunun wifisinden girilen bir telefon nasıl öğrencekler komşu bile bilmiyor ondan bağlandığımı :D
Cevap sahibi+1 yılarkadaşının başını yakarsın yazık çocuğa ya. dese ki şifremi ayşeye verdim ahanda bulunursn bence fazla uzatma:D
Yazını okumadım ama başlıktan yola çıkarsak uğraşma kötülük eden kötülük bulur.
00 Yorumla
+1 yılben ce yıkıcı olma yapıcı ol ki mutlu ol icindeki şeytanı cıkarr
00 Yorumla
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz.
44 Yorumla
Soran+1 yılklişe ve hurafe çevremde hiç raslamadım
Soran+1 yılbunlar efsaneleşmiş bir iddiaya bizi inandırmaya çalışıyorlar nasıl olmuş anlatsana ben raslamadım 12 yaşından beri yaşadığım kötü aile hayatı yüzünden herkese kötülük yapıyorum bu daha az sayemde cezaevine giren var okuldan atılan var kaza yapan var yaralanan var yuvası yıkılan var çevresine rezil olmuş olan var dolandırlmış olan var ama bana daha hiç birşey olmadı
- +1 yıl
Tamam sen bildiğini oku :)
Bosanirlar bosanirlar, sen kinayi hazirla...
22 Yorumla
Soran+1 yılhadi bakalım hayırlısı :)
+1 yılInsallah bulurlar. Psikolojin normal degl cnku
01 Yorumla
Soran+1 yılBulunca tedavimi edicekler ne alaka :D benim değil ama bna bulaşanın psikolojisi bozulur
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapma bence böyle şeyler yuva yıkanın yuvası olmazmış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Cok rahat bulurlar ip adresin ile
11 Yorumla
Soran+1 yılÖnlemimi aldim artik bulamazlar
+1 yılYuva yikanin yuvasi olmaz unutma bak yoluna
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. b*k yoluna girmisin ne olcak
00 Yorumla
+1 yılHer kafası güzel de burada ha
00 Yorumla
+1 yılCehennem ateşiyle canım
12 Yorumla
Soran+1 yılsoyut cevaplarını ve teorilerini kendine sakla eğer bir cehennem varsa oda sizin şu an yaşadığınız hayattır
- +1 yıl
Hayatım sordun görüşümü yazdım hoşuna gitmediyse sen bilirsin
Sende ne rspymuşsun arkadaş.
00 YorumlaAllah belanı verir
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi tabi ac kopekler :D sizene la allah belani verirmis allahiniza söyleyinde size rizik versin bos yerlerde kullanmayin yakarişlarinizi caresiz sanal canlilar
Evlâ leke fe evlâ.
22 Yorumla
+1 yılKafayı mı yedin sen
00 Yorumla
+1 yılsen ne kazanacaksın
034 Yorumla
Soran+1 yılzevk alcam ikiside bu durumda beni aldatmış oldular çünki ben o kıza boşuna yardım etmişim
- +1 yıl
çocukları var mı
Soran+1 yılyaklaşık 2 yaşında bir çocukları var düzenlemeye yazmıştm
- +1 yıl
sen başkası ile oldun mu
Soran+1 yıloldum isteyerek oldum sarhoştum ve pişmanlık duyup o kişiyi tecavüzden şikayet ettim :)
- +1 yıl
tek kişi mi :)
Soran+1 yıl3 kişi :)
Soran+1 yılilki tecavüz olarak geçiyor şanslıyım :D
- +1 yıl
doymuşun sende :)
- +1 yıl
evet şeyin açılışı iyi yapmışın :)
Soran+1 yılo kız defalarca benim eski sevgilime vermişti verdiği adamla sonunda evlendi o değilde biriyle beraber olup hemde onun kölesi olmaktansa beraber olduğum adamı kullanıp atarım o kadar
- +1 yıl
adam seni kullanmış ki
Soran+1 yıladam cezaevindeki koğuşunda yatarken beni kullandığını düşünmekle teselli olur işte ne güzel :)
- +1 yıl
2.3. ne düşünür :)
Soran+1 yılbu arada zevk iki kişiliktir namus denilen sözde iki kişiye ithafendir burada kullanılan taraf sonunda üzülen ve acı çeken taraftır ben aldığım zevkleri katlamak amacıyla şikayet etmiştim :D
- +1 yıl
x2 :)))))))))
Soran+1 yıl2. ve 3. ünün sonuda onun kadar trajikti beni tanıdıklarına lanet eden insanlar topluluğu oldular
- +1 yıl
zehir mi var şeyinde :)
Soran+1 yılaklım zehir gibi
- +1 yıl
içinde de var kutunda
Soran+1 yılakılla kutu aynı değil mesela ben senin olmayan kafanı akılla dolduramam ama tüm deliklerini doldurabilirim :)
- +1 yıl
senin tüm delikler doluyken mi :)
Soran+1 yılsen bakirsin ve sitede cinsellik muhabbeti için saatlerini harcayarak gerçekte yaşayamacağın cinselliğin önizlemesini burada yaşamaya çalışarak tatmin oluyorsun :)
- +1 yıl
yanlış tahmin :)
Soran+1 yılbasit bir intikam konusunu cinselliğe taşıyan sendin bu kadar aciz davranan birisi hergün biriyle yatıyor olamaz heralde dimi :D
- +1 yıl
ama doyuyorum şükür :)
Soran+1 yılsanalda kendini doyurmak için cinsel muhabbete muhtaç olmak nasıl bir durumdur :D
- +1 yıl
gerçekte tek kişi ile doyduğumdan emin olabilirsin. kendini anlatıyorsun
Soran+1 yılben bunun sanal sohbetini hiç yapmadım ilgilenmiyorumda gerçekte tek kişi derken elin olmalı oda :D
- +1 yıl
salaklaştığının farkında mısın
Soran+1 yılhe yavrum he gerçekler trbe sokar adamı böyle :D
- +1 yıl
sen yediğinle kal :)
Soran+1 yılben en azından cinsel deneyimlerimi reelde yaşıyorum senin gibi sanalda yaşayanların hikayesini okuyarak kendimi tatmin etmiyorum :DD
- +1 yıl
nerede yaşadığın hikayenden belli
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne