Güncellemeler
+1 yıl
hakettiğne emin olabilrsnz bu arada
Güncellemeler
+1 yıl
taktiğim illa ki var ama sizden öneri bekliyorm
sadece öc almak istyorm. evlendi hatta çocuğu oldu ve kararlıyım onu mutsuz kılacak bir sorun yşattıracam. somra da işim bitecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yuva yıkmak kolay geri düzeltmek zor öc almak sorun değil ama hata sende birlikte oluyosun sonra ayrılınca acısını çekiyosun öcümü alırım falan
acı filan çekmedim. ben ayrıldım. ama öç almak için de zamanını bekledm.
ve evet haklısın yuva yıkmak kolay.
Acı çektin ya da çekmedin sen ayrıldıysan hata senin ozaman hiçbişeye gerek yok sen evlenseydin ozaman yuva yıkmaya gerek yok yasak aşk yaşa birlikte ol en gizlisi bu seviyosan
Eski sevgilini birşeyinden dolayı mutsuz etme hakkın belki vardır ancak eşinin üzülmesine ve onun eşinin hayatını yıkmana hakkın yok.
Farklı bir yerden vur ama kadının hayatını karartma.
gayet de var. Düşmanımın eşini çocuğunu umursayacak değlm
Sen bu kafadaysan iyi ki seni terk etmiş diyeyim o zaman.
sen düşmanına kesin hep gül atıyorsundur
Düşmanıma hakkını veririm, hatta seni destekliyorum. Ama masum bir kadının hayatını yıkma hakkın yok.
kadın madın beni ilgilendirmez. aklı olsaydı adam gibi birini tercih etseydi
O çocukla eşine saygın olsun ona karşı yoksa bile üzgünüm adına her ne yaşattıysa sana haklısın ama çocuguyla hanımının şuçu yok sende biliyorsun
bana ne pnun çocuğundan da hanımından da. onun gibi birinden çıkan ondan beter karakter olacak zaten
Senden çıkanda farklı olmayacak gibi
o zaman dilerim onun bana yaptığını birileri de senin en sevdiklerine yapar. o zaman bakalım ne kadar duyarlı kalacaksnz
Onun sana yaptıklarına sen izin verdin degil mi zoraki olan bir şey degil sonra senş bıraktı ve sen buna sessiz kaldın ve evlenmesine göz yumdun şimdide içindeki şeytan çıkmış ortaya sevdiklerim böyle bir hataya meyilli olmadıklarından dolayı böyle bir şey yaşanmaz insanın terbiyesi edebi ahlakı ailenden başlıyor sonrasında kendisinde devam ediyor bilmem anlatabildim mi
Neden böyle bir şey istiyorsun
öc alacam
Gerek yok
Şeytan yuva yıkan seni
sizsinz şeytan. dişe diş göze göz demişler
Eğer senin boşanmana sebepse yap
Taktik vrrem