Ah bu mac delisi erkekler, gercekten mac izlerken bütün erkekler aynimidir ya ☺

Ya maç dediğin 90 dakika. Mesaj atardım maç var maç bitince sonuca göre görüşürüz derim. Maç kötü biterse 1 2 saat sonra mesaj atarım maç güzel biterse anında yazarım. Maç esnasında kralı mesaj atsa arasa bakmam.
Ama kizlar mac izlerken atan bir erkek hayal ederler genelde hem izliyip hemde ilgilencek :)
Sen hiç bir kadının alışveriş yaparken erkeğine mesaj attığını gördün mü? Ben hiç görmedim :) Anca kredi kartında limit bittiyse ararlar :D Başka türlü aramazlar.
Gercekten benzetme iyiydi yani aslinda mesaj atmak degilde giderken erkegide götürmek lazim alisveris seven bir erkek icin cokta güzel olur sevgiliyle alisveris ohh mis gerci biraz yorabilirim malum biz kizlar girdigimiz magazadan alip cikmayiz illa 10 yeri dolasmamiz lazim ama sabreden bir sevgili olsa fena olmaz hani :D
Gir al çık yöntemiyle mutluyum :D Direkt hedefe kilitlenir ve denerim. %99 olmaz boydan dolayı ama olursa da alır çıkarım :D
Ohh erkeklerin en sevdigim özelligi dene al cik :D biz gibi kararsiz degilsiniz ya da begenmedim diyip dolasip durmuyonuz :D niyeki boyun kac bendede ayni sorun oluyor ne yazikki :D
2 metre boy var bende ya :D Gömlek falan gene birşey değilde pantolon ve ayakkabı çok uğraştırıyor :D
Bendede tam zıttı boy yok minyonum sürekli terzilerde geciyor günüm :D tabi dedigin gibi bide ayakkabi derdi var bulunmuyoda :D
Sen nasıl giysi bulamıyorsun ya :D Normalde minyonların çok rahat kıyafet bulması lazım :D Hele ki kızlar için üretilen kıyafetler hep minyonlara göre :D Erkeklerde sıkıntı var belli standart var hep o tarzda kıyafetler çıkıyor.
Buluyorum bulmasinada boydan dolayi kestiriliyor özellikle pantolonlar falan pacadan gidiyor baya :D yoksa sıkıntı yok cokta güzel kiyafetler var ama ben minik bisey olunca iste sorun orda :D
Pardon ben olayı çok yanlış anlamışım :D Ahaha :D Daha alıpta kestirdiğim elbisem hiç olmadı :D Ayrıca boyun uzun olaydı tanışak mı diyebilirdim :D Eski sevgilim 1.65ti sıkıntı yapmıyordum ama artık yapmaya karar verdim :D
Aynen ya boy farki cogu zaman sıkıntı yaratabiliyor :D ne güzel bende hep kestiriyorum insani mahfediyor valla keske uzun olsaydim diyorum bu yüzden bak :D
Boydan başkalarına verebilsem benden boy isteyen çokta kısmet işte :) Bunada şükür :)
Elimizde olsa keske :) ama dedigin gibi sükür sagligimiz yerinde :)
^^ Her zaman senden daha kötü durumda olanları düşünüp haline şükret. Yoksa derdim dert diye yanaaaar durursun :) Ben 8 ameliyat geçirdim ulan ne derdim var diyordum dün televizyonda gördüm çocuğun biri 4 5 yaşında ve 65 ameliyat geçirmiş. Doğal olarak halime şükrettim :)
Aa gecmis olsun ya üzüldüm neyin vardiki?
Herşeyden birazcık var ya :) O yüzden ne sen soooor ne ben söylim :)
Peki o zaman gecmis olsum tekrardan :)
Teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
Ya arkadas bende anlam veremem bende futboldan nefret eden bir insanim banada hep futbol hastasi kizlar denk geliyo bende mi var biseyler cozemedim ben
Yok yok senle ilgili degil Bence simdiki devirde cool gözükmek isteyen kizlar var ben futbol seviyorum mactan anlarim gibisinden erkeklerin gözünü boyamaya calisiyolar
Yok beee ne boyamasi kiz ofsaytin ne oldugunu bile biliyo millet gunduz kusagi izler utanmasa bu kahveye mac izlemeye gidicek o sekil
Haha oda iyimis ya :D
Yaaa kiza pis cinconlu diyorun 1 saat tirip yiyorum hesabini sen yap artik babasi bile onun kadar fanatik deildi
Hey Allahim ya baya baya fanatik demeki ortaokul döneminde bende öyleydim herkes dalga geciyordu erkek cocugu gibisin diye sonra nolduysa bir ilgim gitti evdede baba falan sürekli mac izleyince biktim heralde sevmemeye basladim :D
Aaaah keske oda biksaaa nerde o gunler
Belki ilerleyen yillarda oda olur
Pek sanmiyorum ama hadi bakalim insallah
İnsallah
öküze bak sen
Aynen odun iste :)
Cevap
8Cevap
futboldan nefret ediyorum konuşulmasına seyretmeye bile tahaamülüm yok
Valla iyimis bazen izliyorum da pek bir anlam veremiyorum zaten 😂
gs nin paf takımında yıllar önce oynuyordum transfer olucakken sakatlık geçirip kovuldum o günden beri nefret ediyorum. bana faydası yok futbol seyretmek boşa zaman harcamaktır.
Kesinlikle öyle
niye kendinize hiç şans tanımıyosunuz girmeyin maçla erkeklerin arasına
Bence erkekler dengede tutsun olsun bitsin
Hicde bide zehir falan etmeyiz yani sadece hem benle ilgilensin hem izlesin bu kadarcik belkide gol falan olunca o sevinirken bende sevincem sonra dahada mutluluk artcak belli olmazki
Bence mac seven biriyle izlenir ben sevmem fazla ama seven icin güzel olabilir
Kesinlikle
Futbolla kendini kıyaslayan türk kezbanının dramını izlediniz :D
cCc We Love Footballl cCc
Aynen resimdeki konusmayi yapan kiz onu gösteriyor ben degil :D
biliyorum sen olmadığını, daha önce de rastlamıştım. sen olsan demezdim, saygısızlık olurdu :)
Tesekkür ederim bir bayana nasil davranilmasi gerektigini bildigin icin :)
Herkese böyle konuşma nasip etsin. Nazar değmesin :)
Evet konusma bakimindan biraz odunluk var ama yinede güzel
Fifandan daha önemlimiyim nasıl bir şeytani soru ln
Haha :D
Kanımızda var futbol ❤️⚽️❤️
Her erkek gibi :)
Her erkeği bilmem ama futbol benim yaşam kaynağım 👨
Hmm :)
Yeah 😍⚽️😍😂
😂😂
😂😂
Aynıdır.
Bencede öyle
Sizin alışveriş sevdanız gibi bir şey bu da.
Güzel benzetme oldu :)
Hayır değildir
Hmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar