Benim hakkımda bilip bilmeden yargıda bulunup sallıyorsun yine (: sallama işini bir kenara bırakta dışarıyı izle bu ülkede beyefendi adamı her yerde harcarlar sadece kadınlardan bahsetmiyorum ben.
Türkiye'de trafik kuralına uyan insanları ezik gören bir topluluk var bu iş, okul her yerde böyledir maalesef beyefendi olarak yaşayacaksan bir çok şeyden mahrum kalmak zorundasın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
buradalardır.
Oyle bir adam olmamanin ilk kurali efendi davranislari hak edecek kadin bulmaktir o zaman somurulmezsiniz efenim
Efendi olmayıp efendi olduğunu zanneden nice ceviz kıran erkekler var
Beyfendi erkekler her zaman 1_0 öndedir👍
Sallamayın.
Ama çevresel ortamda böyle olmuyor tek kız konusunda değil iş hayatında arkadaş ortamında falan.
@Roman21 senin öyle olmadığın kesin zaten
Ortamına göre davranicaks8n doğal olucaksin kimsenin düşüncesi davranışı pekte önemli degil
Benim hakkımda bilip bilmeden yargıda bulunup sallıyorsun yine (: sallama işini bir kenara bırakta dışarıyı izle bu ülkede beyefendi adamı her yerde harcarlar sadece kadınlardan bahsetmiyorum ben.
Doğal olmak ne yazık ki bu duruma çözüm değil.
@Roman21 herneyse seninle tartışmaya girmeye yok tavrınız hiç hoş degil
Ozaman istediğiniz gibi davranın 👍
@Roman21 doğru diyorsun dostum "bu ülkede" kısmı çok önemli Türkiye böyle bir yer.
Türkiye'de trafik kuralına uyan insanları ezik gören bir topluluk var bu iş, okul her yerde böyledir maalesef beyefendi olarak yaşayacaksan bir çok şeyden mahrum kalmak zorundasın.
Bana karşı bilmeden yargıda bulunuyorsun? Sonra tavrınız hiç hoş değil diyorsun ne bekliyordun neyse sana ne anlatsak boş gibi.
@Roman21 bir kadına yaklasimindan dolayı yargiladim çünkü yaklasiminiz itici
Sadece sallamayın dedim takılacak bir şey Yok dünya bu tarz takılmalar için çok büyük.
@Roman21 maalesef ben çok takılıyorum
👍
Kendin ol😂
Beni dovsunler kanka hak ettim
Niye la?
Sebebi birine s*alak yazdım mahkemeye vereceğim dedi korktuğum için
Oahahahsh gitsin versin knki korkma bir daha ki sefere.