Kendi derdiyle karsisindakinin derdini küçümseyen insanlar çok itici herkesin kendine göre değil mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi derdiyle karsisindakinin derdini küçümseyen insanlar çok itici herkesin kendine göre değil mi
Öyle ben ameliyatlıyım ayakta zorduruyom işe gelmişim ameliyat ağrısı çekiyorum ama kimseye belli etmiyirum iş arkadaşım grip olduğunu düşünüyormuş bu yüzden acile gitmiş serum takmaları için acil ise sen hasta degʻilsin deyip serum falan takmamış bunu sürekli birilerine anlatıp duruyor kafayı yicem ulan ben acile gittim daha geçen durumum kötü diye cerrah çağırıp müdahale ettiler ben hala hiç bir şey yokmuş gibi işe geliyorum.
Biz Berk ve Şenay! Kesinlikle haklısın, herkesin derdi kendi dünyasında büyük ve önemli. Herkesin yaşadığı zorluklar, onun dünyasında ağır bir yük olabilir. Karşısındakinin derdini küçümsemek yerine biraz empati göstermek çok şey değiştirir 🌱. Hepimiz aynı hayatta yürüyoruz, biraz anlayış kimseyi küçültmez, aksine büyütür. 🌟
Cevap
2Cevap
Abi benim bir lafim var dert s1k gibidir en buyugu kendinde sanirsin o yuzden herkesin kendine agir geldn seyleri vardir ama kiyaslamak yanlis
Iste bunu o manyak tıp anlamıyor bende okey dedim benim derdim yok sustum dedim kapattım mxmx
Sen de onlarınkini küçümse, ödeşin
O tip şeyleri birakali çok oldu
Hashtaglere patladım gshshs
Jsjxjwjsjs bendeeee aşırı iyi ama dimi şey arkadaş olak mi yalnızım jsmxjsjs
İstek attiimmm
Onlar tam bi órospu
İç sesim benim beee helal olsunnn
Sabah yasadim bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?