"Ulan galiba bununla da olmayacak" diyor içimden filozof zehirus amberus sitikorus. Bir soru sorulur "geçmişte böyle böyle dediydin" diye zoruna gittiğinden "bir daha bu konuyu açarsan yemin ediyorum seninle konuşmam." Yok ben tehdit etmem yaparım. Sen de damarıma basıyorsun...
Normal de bir bayanın en son söylemesi gereken söz dür ayrılık ve benzeri şeyler. Ufak tefek her tartışma da ayrılık gündeme getirilmemeli.
Fazla yüz verdik olacağı bu tabi. Eyyyy bayanlar halbuki bilmezsiniz ki siz böyle yaptıkça sizlerden soğuduğumuzu aha şimdi bende sevgi giderek azalmaya, hatta dibi görülmeye başladı ne arayasım ne de sorasım var. Saygım olmasa yapacağımı biliyorum ama bu da bir değil iki değil canım. Vereceğiniz ciddi tavsiyeler nelerdir?
Normal de bir bayanın en son söylemesi gereken söz dür ayrılık ve benzeri şeyler. Ufak tefek her tartışma da ayrılık gündeme getirilmemeli.
Fazla yüz verdik olacağı bu tabi. Eyyyy bayanlar halbuki bilmezsiniz ki siz böyle yaptıkça sizlerden soğuduğumuzu aha şimdi bende sevgi giderek azalmaya, hatta dibi görülmeye başladı ne arayasım ne de sorasım var. Saygım olmasa yapacağımı biliyorum ama bu da bir değil iki değil canım. Vereceğiniz ciddi tavsiyeler nelerdir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer