Bence artık fedakar kimse kalmadı. Aşkı bulan az, aşkın peşinden koşan da yok.
Erkekler artık yolda gördüğü göte yavşıyor. Eğer severlerse gözleri sadece o kızı görüyor. Ama gerçekten sevdikleri kıza diğerlerine yaptıkları gibi çabuk açılamıyorlar. Kızlarda sokakta facede götüne bakılınca seviniyorlar. Onlarda severlerse sadece o kişi görüyorlar ama onların aşkı nasıl aşksa artık 1 hafta bekleyemiyorlar oğlanın teklif etmesi için. Ederse bile kabul etmiyorlar.
Bence bayan da erkekte fedakardir. Seven zaten sevdiğine kıyamaz. En iyisi olsun isterler birbirleri için. Değer vermek isterler. Kadınlar ne kadar kıskanç olsa da dırdır yapsalar da erkekler ne kadar maço olsa da kısıtlasalarda kesinlikle seven için her zaman fedakârlardır
Erkekler daha fedakar arkadasim. Kadinlar ilk zorlukta seni birakir giderler ne bir caba ne bir baska birsey. Tek yaptiklari aglamak, mizmizlanmak ve gemiyi terketmek. Bunun tamtersini yapan bir kizi hic gormedim hayatim boyunca. erkekler kaybetmemek icin gotlerini yirtarlar. Ama nafile. Yine sensin okuz yine sensin odun...
Kadınlar daha çok şeyi feda eder erkekler az çünkü erkeklerin kaybedecek az şeyleri vardır ve bir erkek bir kadın için bu şeyleri feda edebiliyorsa, varsın kadınlar fedakar olsun erkek fedakarlık sıfatını bile feda ederler..
sanırım bayanlar hayata daha ayrıntılı baktığından bir çok şeyde daha fedakardır ince düşünürler erkekler biraz daha yüzeysel bu konularda.. ama sevmediği anlamına gelmez
Kadınlar fedakar gibi görünür ama en ufak sıkışmada "bununla ne işim var beni rahat ettirecek birini bulayım ya da daha iyisi var bunu bırakıp falan kişiyle yatayım diyeni de çoktur.
Kadın küçük küçük verir, özgürlüğünden, hayatından, ozelinden, yaşamından, erkek vermez, onun küçüğü büyüğü yoktur, erkek bir kez fedakarlık yapar, tam yapar
bence kadınlar. Çünkü kadınlar duygularını açığa vurmaktan kaçınmazlar, ilişkiyi ayakta tutabilmek için kendilerinden ödün veren genelde kadınlar oluyor.
En İyi Cevaplar