bir erkeğin bir kadına deliler gibi aşık oldugunu nasıl anlarsınız*
her bulusmada open erkek sever mi?
Erkeklerden senı delı gıbı kıskanıyosa?
her bulusmada open erkek sever mi?
Erkeklerden senı delı gıbı kıskanıyosa?
Bende her buluşmada öperim. Buna engel olamam ki yüreğimden gelir çünkü. sürekli sarılmak isterim . Deliler gibide seviyorum ve deliler gibi kıskanıyorum. Özellikle dudağından öpmek her erkek için konuşamayacağım sadece kendi adıma ve benim gibi düşünenler adına konuşuyorum dudağından öpmek ruhunu kalbini herşeyini içimde hissetmek gibi geliyor bana. O zaman çok farklı bir boyuta geçiyorum. Dünyada sadece ikimiz kalmışız gibi. Sevgilim öpmek istemiyor artık yanlış görüyor bunu ama olsun ben her şekilde seviyorum onu . Hayatımın sonuna kadar benim olacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum ..
Sanırım o da böyle dusunuyor :)) ıcımı rahatlttın yemın ederımm
Sevdiğin adama güven. Bilmiyorum belki benim sevgilim bana güvenmiyor ama bazıları gerçekten belli eder sevdiğini benim gibi. Sende kör olma sevgilim gibi.O adam benim gibiyse eminol ki hayatının sonuna kadar sana sadık olup seni deliler gibi sevebilir. Burcu ne bu arada :)
Başak burcu :) Ona güvenim sonsuz gerçekten çünkü ağırbaşlı oluşu beni ona kat kat bağlayan..
Ben de sanmıstım ki ilişkimize öpüp koklamaktan ibaret bakıyor
Belki benim sevgilimde böyle düşünüyordur yaa :S Sakın böyle düşünme. Ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum ama sen güvenmiyormusun ki ona. İlişki saydıklarından ibaret olamaz. İşin içinde kıskançlıkta varsa hayatta olamaz.. Öyle mutlu hissediyordur sadece. Bende öyleyimde ondan söylüyorum. Dudağından öpüyor sanırım sende yanlış anlıyorsun ama anlama bence bu çok yanlış. Güvenmedende öpme tabi.
İnan ona cok guvenıyorum..Asırı kıskanc ya asırı.. Evet boyle dusunuyo olablır.hani bide şu da var opup opup ya sıkılırsa DUSUNCESI?
Sıkılmaz . Neden dersen bunu yapmadan duramayan biri ömür boyu yapar. Benim babamda böyleymiş eskiden anem anlatırdı şimdi hala öyleler sıkı fıkılar gelip sarılır aneme falan :) Bende öyle olacağım kesin bundan eminim :) Sizde umarım hep mutlu olursunuz.
Insallah ya ınsallah :)) Hanı bıde su var sevgılın sonucta onu opmuycende kımı opecen?
Sen öptürmesende sadıksa sana zaten başkasını düşünmez.çünkü her buluşmada öpen erkeğe sadık diyebiliriz eğer art niyetsiz olduğuna inanıyorsak. Çünkü seni aldatıyo olsa yani başkasınıda öpen biri olsa seni herseferinde öpmez ;) Mantıklı oldu yaa ama gerçekten öylee :D
Hıı evet baak :))) DOGRU tespiiit.
Hayır bıde su var erkek arkadasımı seven kızları gordukce ıyıce gıcık oluyorum.. Onun bana donusu benden vazgecmeyısı guzel olan <3
Bazı erkekler sevgililerinin değerini bilmez. Bazılarıysa değer bilir ama sevgilileri değer bilmez. Sende değer bilmeyenlerden olma ;) Ben kaçtım iyi geceler sana. Teşekkürettim en iyi cevap için ;)
sanada gecen ıyı olsun =) SAGOL
Tanıdığım her kızla buluştuğumda ya da karşılaştığımda sarılır öperim ... Ama öyle bir duygu beslemem... Arkadaş işte sadece ..
Cevap
14Cevap
bu saydıklarını birleştir birde saygı ekle ozaman seviyodur..
Hocamdan bıle kıskanıyo :S
sanırım evet .s
onun beni asla bırakmayacagına daır bı belırtıyı nerden alabılırım? YAnı bu benı bırakmaz dıyebılırım?
ama hoca 60 yasında ya :S
SINIRLARINI koy derken ne gıbı mesela?
anladım arkadasım sagol..
Kıskanması hosuma gıdıyor aslında ya.. Kıskanmasa daha kotu benm ıcın
evet aklımı karıstıran hanı opmesı. acaba dıyorum opup koklamaktan mı ıbart askımız? ama oyle her an her sanıyede opmuyo yanı .
Dogru . tesekkur edrım
İyi niyetlinin'de ark niyetlinin'de öpmek ortak özelliğidir iyi yada kötü olduğu öpmesinden anlaşılmaz .
her buluşmada s*ken erkek sever mi?Yoksa neden öpen sevilir önce bunun cevaplarını vermelisin bana
bende bılmedıgımden sıze sordum !
Kıskançlığın olduğu yerde sevgi yoktur.
Kaynak: Psikanalist Erich Fromm, Sevme Sanatı adlı kitabından
eric from adamım ya
kıskanıyorsa sevıyordurr
hocamdan bıle :S yerı gelıyo arkadasından bıle .s dısarı cıkma dıyo vsvs
ergense bu arkadas daga vahsıdır dıger cakallara karsı dogrudur
cok kıskanc valla ya :S
seviyorsa git sende öp.
utnıyorum :S
ha ha ha ha :D :D :D şuan gülmekden kendimi yere attım :D :D :D
neden
öpmenin utanması mı olur :S
Hic belli etmem sevdigimi kimsede anlamaz zaten o_O=-O:-*:-P;-):OB-):-$:-!O:-):-\:’(:-X:-D
orantısız bir düşünce. bununla ölçemezsin
seni kiskaniyorsa problem yok
bedennini seviyordur seni seviyor mudur bilemem
tabi sever !
hayır öpüyordur
yo alışkanlıktır
hem de nasil sever!
ne ilgisi var ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar