ayrılmadan önce eğilip birazdan sarılıcam ona göre dedi ben de ayrılırken sarılmak için uzattığı elini sıkıp tokalastım beni tutup bi tık çekmek istedi offf istemeyince uzatmadı
eve gidince de seni öpücektim ama tepkinden korktum dedi
yürüyen merdivende dibimdeydi heralde o zaman öpmeyi düsündü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok hızlı gidiyor dikkat et ağırdan al baktım çok rhaatsız oluyorsun iletişimi kesersin
rahatsız oldum bi de yıldız parkı gibi ona benzer bi yerde bulusmak istiyo. istemediğimi söyledim emir veriyo aşırı sinirmi bozdu. parkı bilmiyotum ya ıssızsa aşırı korkarım hayatta gitmem ama sürekli ısrar ediyo
numaram da var onda ya beni rahatsız ederse bi de okulumu biliyo. of korkuyorum cidden gerçi okulumun önüne gelse de mühendislik okuyorum tüm arkadaslarım erkek heralde bi sey yapamaz ama saçma seyler yapar mı bilmiyorum
Çok kötü gerçekten. Yıldız parkı Beşiktaş'ta büyük bir park havalar daha tam sopumadı millet dolanıyordur orada tenha değildir ama dediğim gibi büyük olması sıkıntı. Onu geçtim neresi olursa olsun ısrar etmesi saçma zaten. Arkadaşlarına anlat korkuyorsan engelleme soğuk davran kendinden soğutmaya çalış bir şekilde engellersen kötü bişey yapabilir sanki
bu yıldız parkı değil onun gibi büyük bi yerhiç gitmedim illaki insan olmayan yerleri vardır, evet soğuk yapıyorum bulusmayı ertelwyince de istemediğimi anlıyo of
Anlasın boş ver uzak durmaya bak korkma arkadaşlarına falan anlat tedbirini al ailene anlatır mısın bilmem çok kötü bişey olursa savcılığa gidersin olmaz inşallah ama kötü düşünme
ya kötü biri değil gibi ama bu kadar ısrar edtmesi üstüne bi de okulumu bilmesi beni korkutuyo onun üniversitesi de çok yakın benimkine karşılaşır mıyız diye tedirginim
Hmm bişey olmaz görmezden gelirsin karşılaşırsanız ya da yine soğuk yaparsın kötü biri değilse korkmana gerek yok
Her şeyi sorarak yapıyorsa ya senden korkuyor ya da sana büyük saygısı var böyle erkek bulmak zor şimdikiler tecavüz edecek nerdeyse
ama 1 haftadır tanısıyoruz sevgili olmayı bırak arkadas bile değiliz hemen öpme sarılma muhabbeti yapıyo ilk bulusmadan
O zaman arkadaş konumuna düşmek istemiyor çünkü bir kızla bir erkek arkadaş olursa asla yakınlık kuramaz ve kız erkeğe his besleyemez o da bunun farkında ki sana hemen yanaşmak istiyor aklında ezik erkek olarak kalmak istemiyor
Bu ne hız yav 3. buluşmadan sonra bebeğe isim ararsınız artık.
Olum reşit olmayan veletler çıksın siteden
ne alaka aralıkta 21 oluyorum
21 Olcan ve böyle bi sorumu sordun mk
eed aw ne var
İlk buluşmada yiyişmediyseniz bi halt olmaz ondan
sen herkesle yiyis banane
yükselmiş sana süreli ama senin tepkinden cekinmis
Cinselliğe giden yolun kılıflaşmış hali:)
Eleman hızlı
Normal
Çok yalnız kalmış