Güncellemeler
+1 yıl
İlk sevgilisi de bendim bundan olabilir mi?
Uzun bir süre böyle devam etti bazı nedenlerdsn dolayı ayrılık yaşandı ve bu ayrılma esnasında evlilik teklifi yaptı sizce bu kişi ciddi miydi değilmiydi amacı neydi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bedava verdiğin müddetçe sorun yok
Öpmenin ötesinde hiç bir şey olmadı
Ne olacak böyle peki
Nasıl anlamadım?
Gizlidesin..
Olabilir her türlü cevap verebilirsiniz sonuçta gizlilikle alakası nedir
Evlilik teklif eden kişi nasıl ciddi olmasin
Ayrıldıktan sonra etti ama
Değerini anlamistir
İlk sevgilisi bendim acaba o yüzden öyle davranmış olabilir mi üstüme titrerdi
Kişiyi tanıyan sensin
O zamanlar böyle düşünmüyordum ama sonra dedimki acaba ben saf mıyım ne yapmak istedi diye
Temas etmesine izin vermeseydin keşke
İleri derecede bir şey olmadı ama tabi ben rahatsız oluyodum her buluşmada böyle yapmasına izin vermediğimde oluyodu ama işte
Ayrılık sebebiniz neydi ki
Uzun hikaye üzerime titrerdi benim için çok sey yaptı ama ne bilim bu konuda aşırı canımı sıkardı sorardım ona elimde değil napim derdi engel olamıyorum kendime derdi sence normal mi bu
İlk sevgilisi olduğun için fazla ilgili davranmış normal
Fazla ilgilendiği için sıkıldın galiba
Temas kurmayı çok sevdiği için baya bunalmıştım
Kızlar yapıyor ben niye yapmıyım
Emine hanım engel attığı için oradan yazamıyorum rica etsem söyler misin kaldırsın engeli
Senin yapıp yapmadığınla ilgilenmiyorum ama yapma inançlıyım diyorsunya nefsine yenik düşmemeye gayret et evliliği çok geç yaşa bırakma
Sen iftira attın normal yani bana da masum değilsin dedin
Yapmayan kız var mı el değmemiş namuslu
Değildir
sapık
İlk sevgilisi bendim ama dedim acaba bundan dolayı mı
Ne alaka yatağa davet etmemiş sonuçta
gerçekten seven biri dokunmaya kıyamaz
@03Berk09 gerçek aşk o degil siz erkekler fazla serbest düşünüyorsunuz
Evet zaten bende karşıyım temasa ama sapık demek de abartı
Dindarım o yüzden karşıyım
Yok ben rahat geniş biri değilim valla
@03Berk09 gerçekten aşık olan kişi bedeni değil ruhu sever
@03Berk09 o da dindardı ama ilk sevgilisi bendim yenik mi düştü artık nefsine
Evet nefsine yenik düşmüş muhtemelen
@emine_78 öyle tabi hemfikrim sizle zaten
Öyle ama bence erkekler için geçerli değil bu bir yaştan sonra
@03Berk09 beni çok severdi bi de ilk sevgilisiydim o yüzden farklı bişey konduramadım ama sonra dedimki acaba ben mi safça düşünüyorum diye
newton ölene değin bekarmış demekki geçerliymiş mühim olan iradeli olmak
Ya bakın ben bu siteye ilk defa 2021 de geldim. Hiç bir kızla sevgili olmamış zina yapmamış belki 100 den fazla erkek görmüşümdür. Kızların zannettiği kadar sapık bedene düşkün erkek yok yani
Dindar erkekler de var
@03Berk09 her erkeği diyemem ama geneli öyle
Bekarlar bir şey yapmıyor mu yapıyor sonuçta
Sen de de hata var kusura bakma ama temas etmesine izin vermesen daha iyiymiş en azından temas etmeden de sevebilir mi onu anlardın izin vermeseydin
iradesizlik sadece
Çok tabi ki ama kızların zannettiği kadar da çok değil öyle erkekler
@03Berk09 bak o da dindardı gerçekten ama sevgili konusu baya farklı oluyor iradesine hakim olamayabiliyor insan
@03Berk09 bilemem
Burada her gün hiç sevgilim olmadı bakirim acaba kendim gibi kız bulabilir miyim vb. soru soranlar var
@03Berk09 derdi hep kız çogunun ztn acizce bence
Tamam o hakim olamamış ama sen de olamamışsın ki aslında sevgili olmak da günah dinde
Ben her şey sizin sandığınız gibi değil diyorum siz inat ediyorsunuz hepiniz sapıksınız diye. Ne diyim ki bana göre de el değmemiş zina yapmamış kız kalmamış erkek kalmış ama
@03Berk09 ben her erkek öyledir demiyorum çogu öyle
@03Berk09 kızlar bu konuda erkeklerden kat be kat daha iradeli ve dsiplinli
@03Berk09 evet günah ve tövbe ettim çok şükür ilkti o kişi daha da düşünmüyorum ileri derecede bir şey olmadı cahilce davrandım anlayamadım çünkü baya titrerdi üstüme o derece
Tabi emine hanım kesin öyledir afyonda üni okuyorum bu kadar küçücük bir şehirde bile gözümüzün önünde sevişen sevgililer var. Kızlarda erkeklerle aynı maalesef. Bu kadar çok sapık zina yapan erkek varsa kız da çok var. O eskindenmiş evlenene kadar el değmeyen kızların varlığı
Aynen kesinlikle
@03Berk09 kızlar daha iradeli benim şahsi kanaatim bu
Senin de mi ilk sevgilindi? Çocuğun ilk sevgilisi sen olmuşsun
Hatta kız erkek ev arkadaşı olarak kalanlar bile var karı koca gibi
@03Berk09 şu anda 21 yaşındasın 10 yıl sonra nasıl olacaksın bak bakalım inşAllah değişmezsin ama sevgili durumu farklı inan
Kızlar daha iyi deme bence çünkü o eskidendi. Erkek yaparmış kız yapamazmış eskiden ama devir değişti artık
@03Berk09 sapkınlık tek kelimeyle
namussuz erkeklerde var namussuz kızlarda
Farklı evet ama günah olduğu için hiç yapmamak lazım sevgiliyi
@03Berk09 herkesin görüşü kendine neyse bys
@03Berk09 evet benimde ilkti
Kizlar da namus denen kavram var müslüman kiza ilk defa kocası dokunmalı. Ben bu zihniyet sahibim diye çok insandan hakaretler aldım zaten evlenene kadar bakır kalma fikrim yok şimdilik böyleyim çünkü kızlar elin oğluyla fingirdesirken benim temiz kalmam doğru değil
Emine sen zaten düzgün kız değilsin uzatma o yüzden. Soran sende masumlugunu kaybetmişsin keşke ellenmeseydin
@03Berk09 öyle evet yapmamak lazım ama bizimde yaşlar 30 du yani bu yaşlar da olunca beni anlarsın umarım
30 mu
Ben seni 18 20 zannettim
@03Berk09 ne utanmaz herif
bir de iftira atıyor yazık zavallı
30 a kadar nasıl dayandın sevgili yapmadan
bak görüyor musun bir bys dedim diye namusuma çamur atıyor
Bys değil herkesin görüşü kendine diyince zinayı destekledin diye düşündüm neyse aman düzgün kız yok zaten bende düzgün kalmıycam bundan sonra iyi geceler
@03Berk09 hem dindarım diyorsun hem ds bakir kalamam bu nasıl bir yaman çelişki sen inanclıysan eğer kızlar yapıyorsa bende temiz kalamam diyemezsin çünkü ne zaman öleceğinin bilgisi yok seninde kafa belli
@03Berk09 engel
al işte daha deminde bana namus ifitrası attı gördün mü
@03Berk09 30 evet yapmadım çünkü bende karşıydım