Çok severken ayrıldık artık benden nefret ediyor...

2 aylık bi ilişkimiz vardı. o almanyada bn türkiyede yaşıyordum birbirimizden ayrıydık ama cok seviyorduk birbirimizi buna eminim. cünki akrabaydık ortak tanıdıklarımıza anlattıgı kadarıyla onlardan duydugum kadarıyla bana gercekten cok asık oldugunu biliyodum. bende ona asık olmustum.

2 aylık zamanda cok kez tartısmalarımız oldu herseferinde bitti artık diyoduk ama 8 9 saat gectikten sonra tekrardan birbirimise geri dönüyoduk. bundan 1 hafta önce artık tartısmalardan sıkılıdıgını onu cok yıprattıgını incittiğini artık beni sewmediğini bana asık olmadıgını söyleyerek ayrılmak istedi. birde artık gönlünü aynı okulda okudugu bir baska kişiye kaptırdıgını söyledi. ben yalan sandım ama gercektende o cocuktan hoslanmaya baslamıs artık ona sewgi beslediğini öğrendim. ne yaptıysam geri döndüremedim hatta benden nefret ettiğini iğrendiğini söyledi. benden rahatsız oluomus artık bu durumdan dolayı facebooktan da engelledi. artık onu unutmalıyım ama olmuo cıkmıo aklımdan sizce geri dönermi zamana bıraksam diorum tekrardan sewgisini kazanabilirmiyim. birde görüşme ihtimalimizde yok yalnızca yazın türkiyeye gelirse sadece kısa bi süre görebilirim. şimdiden herkese teşekkür ederim
Çok severken ayrıldık artık benden nefret ediyor...