Aldatmayı düşünmeye başladım. Yardımınıza ihtiyacım var

arkadaşlar 3 yıllık evliyim eşim ne yaparsam yapayım flört dönemlerimizdeki gibi bana düşkün degil cinsel olarak yeterince ilgili degil beni sevdiginden eminim ama öylesine durgun ve sakin ki bazen kardeş gibi görüyorum çok cabalıyorum ilgisini cekebilmek için ama cabalamaktan da yoruldum insan olarak iyi biri ama cok acabalarım var çocuk düşünmedik henüz boşanmak çok uzak geliyor aldatmak ise korkutuyor ne yapabilirim_
Güncellemeler
+1 yıl
Konustuk defalarca evet o bir sorun olmadıgını düşünüyor.. İlaç vs. kullandık bir işe yaramadı gerçekten cok durgun sabahlara kadar oturup tv izleyebilir :(
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz düşünüp tekrar konusmayı deneyecegim çok sıkışırsam bir psikologa danışabilirim beni bu yanlış egilimimden bu kadar kısa zamanda güzel cevaplarınızla geri döndürdügünüz için çok çok teşekkürler..
Güncellemeler
+1 yıl
eşimle biraz açık konusmayı denedim bana söyledigi şey sadece cinsellik olarak baskalarıyla birşeyler yaşayabilirmişim bu cevap beni şok etti yaptıgı acıklama ise gizli olacagına bilmem daha iyi gizli olması beni kızdırır sen yaparsan ben de yapabilirim dedi bu nasıl bir öneridir ya !
Aldatmayı düşünmeye başladım. Yardımınıza ihtiyacım var