AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Ben sana daha farklı basit bişi söyleyeyim mi? O seni seviyor ve sen sıkıldığın için sevmediğini düşünmek istiyosun. Hepsi bu.
Açıkçası sen elinden geleni yapmışsın vicdanın rahat olsun özür dilemesini umursama. Sırf mantığındaki kıza uyuyorsun diye seni oyalamaya hakkı yok.
Evlenilecek kız olarak görmüş seni. Sırf çevreyi ailesini Mutlu etmek için seninle beraber. Aşk yok sadece senin gibisini bir daha bulamayacağı için kaçırmak istemiyor. Böyle biriyle Zamanını harcayacağına seni çok Mutlu edebilecek birini bul derim
Cunkubcok. duzgun bir kizsin, ve olay buna donunce gercekten sevgide olsa ayrilmak mi istiyo kizlar?
emekli kafası o hafız. valla evlenir ona kalsa yağmurdan kaçıp doluya tutulmaktan korkuyo nasılsa benim bu şimdi kim uğraşcak diyodur kesin
güvendiğinden. o güveni sağlamışsın ondan. bulamıcağını sanıyordur. belkide bulamıcak ondan da olabilir.
Temiz olduğun içindir. Bu devirde zor böyle kız bulmak
Alışkanlıktır birde nereden bulacağım böyle aile kızını gibi bir düşünce olabilir.
sen bu soruları boşver de numaranı falan herbişeyini değiş olsun bitsin.
Veriyordur ayrılmaz başka çıkcak kız yoktur çevresinde ayrılmaz zaman geçirmek içindir ayrılmaz :D
aşık olanlar sevenler de zamanla böyle olacaktır diye düşünüyorum. evlilikten sonra.
alışkanlık ya da daha iyi birisini bulamama korkusu belkide
bağımlılık diyeniliriz evde hiç kjullanmasığımız bir tişörtüde atmayız çünkü alışkanlık olmuş öyle düşün:)
bu uzun yazıyı okumadım ama kısa cevabım sırları vardır ya da kaybederse yanlız kalıcağını düünüyodur
filmi kitabı bırakıp doğaçlama yapın konuşmalarınızı
Konuşmuyor ama. ''Ne yapıyorsun? '' diyorum hiç aynı diyor. Bir iletişim yok yani. Sıkıcı bir insan
sana ilgisi az ya da yapısı böyle
ulan biz bulamıyoruz siz ayrılmak için takla atıyorsunuz
iyide sizi sevmeyen biriyle sevgili olmak ister miydiniz? insan aşktan sevgiden soğuyor bir süre sonra
Seven çıkmadıki zaten sevgili olayım.. tipe bakıp elektrik alamıyorlar sonra yakışıklı fırlama bir adama ya da güzel bir kıza bildigin eriyorlar sonra veryansın ediyorlar yani hakediyorlar sözüm sana degil ama geneli böyle
senin gibisini bir daha bulamayacağından korkuyordur
öyle aman aman bir güzelliğim yok. süper ötesi iyi insan da değilim. ortalama biriyimdir bilemiyorum
o anlamda bahsetmedim yani senin karakterinde birini devir bozuldu
iyi de insan sevmediği biriyle nasıl evlenir ki? ömür geçer mi böyle?
o öyle düşünmüyordur saplantı haline getirmiştir saplantı hiç bir duygu beslemez çünkü uzak durmaya çalış bir müddet baktın yapışıyor o zaman hastalıklıdır
Evlenilecek kız olarak goruyordur.. doğru kız..
Hayatında büyük bir boşluk oluşacağını düşündüğü için bırakmak istemiyordur. Ama bir gün bu boşluk hissini halledebileceğini düşünürse anında bırakır...
Daha iyisinin bulamayacağı konusunda kendisine güvenmediği için.
alışkanlık özellikle ten teması var ise onun bağımlılığı bambaşkadır
Kendi isteklerini gideriyordur bir nevi kullaniodur
sebebini söylemiş duygusal olarak bir şey hissetmiyor senden mantığını kullanıyor yani seni Seksi çekici bulmuyor
peformansını beğendiğinden senin gibisinide bulamayacağındanıdr ;)
aramızda cinsel anlamda bir paylaşım yok. bahsettiğiniz söz konusu olamaz
Kesin bir çıkarı vardır. Sevmiyorsa zaten aldatıyordurda...
Mantık evliliği mi yapacak yani 😂😂 Çıkarı vardır. Bence ayırın yolları siz.
ona bakan başka biri yoktur, seni de bulduysa tamam işte
Senin gibi safı bulmuş :) Bırakma beni diye diretiyor. Kesin başka konuştuğu yoktur.
içindeki his gerçek manada sevgi ise bırakma, ama içinde bir heyecan yoksa bitir derim sana
Bu ne yaaa her yerde bu soru çıkıyo demek ki amacı s*kmek ondan ayrılamıyor sevmediği halde
ahaaha paran için konuşuyodur seninle. zengin misin?
eğlenilcek kız olsan ayrılırdı... evlenilcek kızsn demkkı
kusura bakma da tam mal evlenmek için evlenecek işte
boşuna roman yazmışsın sebebi belli can sıkıntısı yeni birini bulunca yol verir zaten merak etme.
Üzerine düşsün hep senle ilgilensin seni arasın kıskan'sın mı istiyorsun öyle olursa sen ona karşı nasıl olursun?
Aynı davrandığı gibi olurum. Ki normalde ben onunla ilgileniyorum, söylediklerinizi yapıyorum. tek istediğim sevgilim dediğim adamın gerekten sevdiğini görmek. ''dışarı çıkalım mı bir az, hava alırız'' dediğimde ''boş ver, uykum var'' cevabını almamak. 2ay görmediği zaman en azından beni özleyen bir sevgili. Çok mu şey istiyorum?
cinsellik yaşadınız mı?
hayır. bu konuda katı kurallarım vardır. ki o da ısrarcı olmadı
Ne gibi katı kuralların?
Genel türk toplumundaki kurallar gibi. Evlenmeden olmaz kuralı gibi. İslamdaki kurallar gibi. en fazla el ele dolaşırız gibi
Evlenince'de yapmazsın gibi geliyor.
cevabı -eğitimli, terbiyeli, sessiz sakin, tam ailesine layık biriymişim. O yüzden benle evlenmek istiyormuş'- çünkü böylesini dha nerde bulcak...
elini ssikmek istemiyor çünkü yoklukta kalmaktan iyidir bende öyleyim
cinsel bir paylaşım yok aramızda. bu durum söz konusu olamaz
sevişme?
"Evlenilecek kız" olarak falan görüyordur seni. Bilmiyorum, şahsen sevmeyip beni kullanan biriyle birlikte olmazdım ben...
İstediği anne profili sensin ama maalesef hoşlandığı arzu duyduğu kadın profili sen değilsin
Başka bir Kızı kıskandırmak için veya oyun oynamak için
Yedek kulubede sakat olmayan birini bekleten bir tip. Kullanıyor kızım her halti yiyor-dur.
başkasını bulamıycağı için hiç yokdan iyidir diye takılmak için
Seni cepte görüyor off sinir olurum bu muameleye. Ayrıl gitsin
mantık önde olunca evlenilir. çok garşp bir şey değil
İlgisiz erkek yoktur, ilgilendiği sen değilsin.
bu sorunun cevabını bende merak ediyorum
yalnız kalmaktan korkuyor... sanırım
Değer veriyordur ve onu kırmak istemiyordur
Çünkü ilgi hoşuna gidiyordur
Sevgi herşey demek değildir belki de ondan..
Hayallerinde ki kişi olduğun için. .
Sen kenarda dur diyor.
Sevdiği bir şeyler vardır
mantık evliliğini düşünen biri olsa gerek...
Senin gibi bulamayacağını düşündüğü için.
Elinde tutuyordur işte.
Bilmem manyak olsa gerek
ilgisiz olduğundan sıkılmış hanımefendi, lükse bak
Sıkılırım tabi. Ben sevgilim dediğim insanla konuşmak isterim, bir konuyu birlikte tartışalım, ortak ilgi alanlarımız olsun isterim. Sözde ''seviyorum'' deyip ilgi göstermeyen, haftada bir kez arayan insanla neden sevgili olayım ki?
olma zaten, eğer birini beğendiysen evlen ve evinde yapmak iste bunları, farklı evlerden bu kadar olur, sıkılmanın nedeni tekrara bağlamasından, yani her sevgilim dediğiniz bir gün yabancı olacak, sıkılacaksınız, şartlar böyle maalesef
Ailesi onayladığı için
Başkasını bulamadığı için