Bir erkek sevmediği kızdan neden ayrılmaz?

Sevgilimden ilgisiz olduğu için, sıkıldığım için, farklı ilgi alanlarımız olduğu için ayrılmak istiyorum. Arada sevgi kalmadı, 40 yıllık evli çiftlerin arasındaki saygı olayı gibi. Sadece bir arkadaş muhabbeti ve saygı.

Sorun şu ki o benden ayrılmak istemiyor. Ben ne zaman ayrılalım olmuyor desem özür diliyor, göreceksin değişeceğim diyor, çok seviyorum diyor ama sonra yine aynı olayları yaşıyoruz. Şu an 1 aydır bir birimizden uzağız mesela, ben izlediğim filmlerden bahsediyorum ona, sen de izlesene konuşalım bir az diyorum hiç oralı olmuyor. Bilim kurgu seviyor diye o türde filmler izleyip konuşmaya çalışıyorum yine yok. Senin okuduklarından, izlediklerinden bana film, kitap öner okuyayım konuşmaya konumuz olsun işte ne güzel diyorum yine tık yok.

Ben ''eğitimli, terbiyeli, sessiz sakin, tam ailesine layık biriymişim. O yüzden benle evlenmek istiyormuş'' arkadaşına böyle söylemiş amma evlenmek bizim için çok erken ve fark ettiyseniz bu kızı sevdiğim için dememiş yani. Bir insan neden sevmediği biriyle devam eder, hatta evlenmek ister?

Bir erkek sevmediği kızdan neden ayrılmaz?