Sevgilimden ilgisiz olduğu için, sıkıldığım için, farklı ilgi alanlarımız olduğu için ayrılmak istiyorum. Arada sevgi kalmadı, 40 yıllık evli çiftlerin arasındaki saygı olayı gibi. Sadece bir arkadaş muhabbeti ve saygı.
Sorun şu ki o benden ayrılmak istemiyor. Ben ne zaman ayrılalım olmuyor desem özür diliyor, göreceksin değişeceğim diyor, çok seviyorum diyor ama sonra yine aynı olayları yaşıyoruz. Şu an 1 aydır bir birimizden uzağız mesela, ben izlediğim filmlerden bahsediyorum ona, sen de izlesene konuşalım bir az diyorum hiç oralı olmuyor. Bilim kurgu seviyor diye o türde filmler izleyip konuşmaya çalışıyorum yine yok. Senin okuduklarından, izlediklerinden bana film, kitap öner okuyayım konuşmaya konumuz olsun işte ne güzel diyorum yine tık yok.
Ben ''eğitimli, terbiyeli, sessiz sakin, tam ailesine layık biriymişim. O yüzden benle evlenmek istiyormuş'' arkadaşına böyle söylemiş amma evlenmek bizim için çok erken ve fark ettiyseniz bu kızı sevdiğim için dememiş yani. Bir insan neden sevmediği biriyle devam eder, hatta evlenmek ister?
Bir erkek sevmediği kızdan neden ayrılmaz?
Bazen ilişkiler düşündüğümüzden çok daha zor olabilir. Bazen de biz kafamızda milyonlarca soru yaratırız ve cevap bulamayız. Bir erkek sevmiyorsa nasıl davranır ve sevmediğini nasıl anlarım, sevmeyen erkek neden devam etmek ister ve ilişkiyi bitirmez gibi sorulara yanıt arayacağız.
Bir erkeğin sevmediğini nasıl anlarım?
Bu zor ama cevabı olabilen bir soru açıkçası. Bir erkeğin sevmediğini anlamak mümkün ama her erkek aynı şekilde belli etmez, herkesin farklı bir karakteri ve davranış şekli vardır dolayısıyla bunu kesin söylemek zor ama genelde ilgisiz, sizinle iken çok çabuk sıkılan, eski yaptığınız aktivitelerden zevk almayan ve kendi içine çok çekilmeye başlayan erkek artık bir şeylerden sıkılamaya başlamış olabilir. Davranış değişimlerinden siz de çıkarım yapabilirsiniz.

Bir erkek sevmediği kızdan neden ayrılmaz? Bir erkek neden ayrılmaz? Ayrılmak istemeyen erkek nasıl davranır?
Bu iki soruyu aynı yerde almak istiyorum çünkü birbirine oldukça bağlılar. Bu erkek genelde size sıcaklık sevgi gösteren erkek olmakla beraber her zaman bu şekilde tepkisini göstermeyebilir de. Bazen sadece sizin için yaptığı fedakarlıklar da size olan bağlılığının işareti olabilir. Fakat şunu söylemek gerekir ki eğer bir erkek ayrılmıyorsa o zaman size karşı boş değildir. Başka sıkıntılar veya olaylar da yaşanıyor veya hayatında zor bir dönemden de geçiyor olabilir. Yani bu size karşı ilgisinin bittiği anlamına gelmeyebilir.
Bir erkek sevmediği halde neden ayrılmaz?
O zaman bir erkek ayrılmak istemiyor o ilişkinin devam etmesinde ısrar ediyorsa, o ilişkide sevdiği, bırakamadığı ya da vazgeçemediği bir şey olabilir. Eğer ilişki uzun süredir devam ediyorsa da belki alışkanlıklardan dolayı da vazgeçemiyor olabilir. Bu hala ilişkiyi istediği anlamına gelebilir de gelmeyebilir de fakat hala bağlı olduğu ve vazgeçemediği bir şeyler var olabilir. Bizce açık açık konuşmak en iyisi!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkzıım sen olmamışsın :D adam evlenmek istiyo sen erken diosun :D bunu erkekler yapar genelde. ayrıca altta bir arkadaş söylemiş.. erkekler "seni seviyorum" demeden sevebiliyor bazen. ne güzel adam seni kaybetmek istemiyor. biraz heyecan katın canlandırın ilşkinizi. neymiş efendim aynı filmden sohbet edemiyomuşsunuz. ne saçma ! sevgiline sıcak bir yaklaşım yapmayı denedinmi hiç, seviyorum seni demeyi ne zaman unuttun? hep karşınızdakini sorguluyosunuz. birazda kendinizi sorgulayın. empati yapmayı öğrenin !
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. Seviyordur ama bu sevgi tutkulu bir sevgi degildir. Aliskanlik da vardir. Ve tam aradigi gibi bir kizmissin mantik da var. Neden kaybetmek istesin. Ben de sevgilime karsi aman aman ask beslemiyorum. Biri bana sorsa karakterini bgeniyorum derim seviyorum demem. Belki bunun gibi birseydir
22 Yorumla
Soran+1 yılevet kesinlikle o da aynı karakterimi huyumu seviyor ama beni fazla sevdiği ya da bana bunu hissetdirdiği yok. hani mantıklı evliliği yapacak olsam gel evlenelim diyeceğim ama şu an çok genciz ve ben bu durumdan sıkılıyorum.
+1 yılBu adam neden sevmedıgı bırıyle haala bırlıkte sorusunun cevabını bulsan ne yapacaksın... burada bir tek sorun olabilir... onuda kendine sormalısın... Benı sevmeyen bırıyle ben neden birlikteyım... Sen bu sorunun cevabını bulursan ne yapman gerektıgıını zaten anlarsın.. Oncelıkle cıftler arasında olmazsa olmaz oncelık cınsellıktır.. cınsellık yok.. o olmadıgı gıbı eglence gezme tozma eglenme yok.. sen daha kac yasındasın kı bu yasta bu monotonlugu yasatan bırıyle evlensen bıle nasıl bır evlılık beklıyorsun.. kendı cıkmadıgı gıbı sende evden belkıde yatakjtan cıkamayacaksın.. Sen ayrılmak ıcın karar verıyorsan bu kararında ıradelı olmalısın.. her seferınde vazgecersen bunu o huy edınır.. ve her seferınde tamam tamam deyıp aynı duruma getırıyormus.. bır ınsan hep aynı hatadan dolayı ozur dılerse artık o ozrun bır anlamı olmaz... basıt bır kelıme olur.. bır ınsan bır defa ölür... basını ıkı avucunun arasına al ne yapman gerektıgıne karar ver ve uygula.. hayat senın hayatın... ıstersenız aynı evde yasayın her zaman karsılasın.. bıtmısse bıter... Sana son tavsiye her zaman verdiğin kararlara güvenmelisin. Eğer verdiğin kararlarda pişman olursan bundan sonra vereceğin kararlarda şüphe duymaya başlarsın. Şüphe duymaya devam edersen bundan sonra vereceğin kararlarda kendine olan güvenini kaybedersin. Kendine olan güvenini de kaybedersen artık yönlendirilen birisi olursun. Yani etrafın sözünü dinlemek zorunda kalırsın. şu an millettin fikrini aldıgın gibi... Sonuc olarak umarım sözlerim sende bir ışık uyandırır.. Senın ıcın hayırlısı olsun.
120 Yorumla
Yahu bana sevgilim diyecekki "benim izlediğim filmleri izle de biraz konuşalım" izlediği filmleri 1 haftaya bitirirdim. Hahah cidden anlamıyorum bu milleti. Üstüne birde sonra bana gelip birde "senin okuduğun kitapları, izlediğin filmleri söyle konuşmaya konumuz olsun" diye söyleyecek. Bunu duyduktan sonra önce bir yanaklarını sıkarım. Sonra o yanakları birde öperim. Sonra birde burnunu sıkarım. Sen ne kadar tatlı bişimişsin derim. Ardından bir konuşmaya başlarım. Sabaha kadar sessiz kalamaz yanımda. Hehehe sevdiğim kız ya bu, bir kere zaten eğer sevdiğim kızsa izlediği tüm film, dizileri, okuduğu tüm kitapları bitirmek benim bir görevimdir. Ortak noktalarımızı arttırmak için her şeyi yaparım. Hatta bamya seviyorsa onun hatrına bir iki kaşık bamya bile yerim yani. 😂
Umarım sebze sevmiyordur. :(104 Yorumla
Soran+1 yılBunları yapmasa bile, insan olup azacık konuşmaya çalışsa yeterdi bana aslında :D ''zorla güzellik olmaz'' demişler ya. o olay bu. Konuşmak istemedikten sonra ne yapsam boş. İşin asıl sinirimi bozan tarafı benimle konuşmayan adam ayrılmıyor da :(
- +1 yıl
Ya inan bunu bende yaşadım. Eski sevgilimde aynı böyleydi diyebilirim. 40 takla atıyordum ve gerçekten tek isteğim arada bana tatlılık yapsın ya da ne biliyim yanağımı sıksın tarzı şeylerdi ama o ilgiyi görmek istiyordum. Sürekli ona söylerdim bunu. O da her seferinde bana "Haklısın ya bundan sonra dikkat edeceğim" derdi. Ardından o gün harika geçer fakat sonra yine eski haline dönerdi. Bir ara ayrılacaktık ayrılmakta istemedi. Birde insan cidden anlam veremiyor. Çünkü aklında hep şu soru oluyor "Yahu seven insan sevdiğine sevgisini, ilgisini göstermez mi? Tamam belki utangaç birisi de olabilir ama en azından bir şekilde belli eder değil mi?" bu sorularda insanı içten içe yiyor. Sonuç olarak ben bu sorularla boğuşurken sevdiceğim beni bir türlü sevemediğinden bahsedip en sonunda ayrılmıştı. :))
Yani diyeceğim o ki eğer sevmiyorsa illaki bir gün ayrılır. Bir ikincisi böyle bir insanla da evlenilmez. Adamda besbelli senin duygularının karşılığı yok. Seviyordur belki ama senin kadar değil
Soran+1 yılÇok haklısınız. Ama biz üniversitede aynı sınıfdayız. Yarın gidip ''ayrılalım '' desem çiçek alır, özür diler izin vermez ayrılmama. 2gün sonra yine döneriz en başa. Sizin yaşadığınızın aynısı. Bitmeye mahkum bir ilişki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
+1 yılAşk yok , sevgi yok, saygıyı bilemiyorum. Sadece alışkanlık yüzünden ilişkiye devam etmek istiyor...
Nesiniz siz biblomu. çok iyi hoş aile kızı. Eee? Evlenince sizi bir kenaramı koyacak ortak bir paylaşımı olmayan biri.
Siz sanırım ileriye dönük ciddi düşünen birisiniz bu anlattıklarınıza göre.
Evlilik çocuk oyuncağı değil tabiki ve çok ciddi bir karar. Paylaşımı olmayan biriyle nereye kadar devam edebilirsiniz. Karar sizin.
Bence ayrılın ve kafanıza ve ruhunuza hitap eden başka birini bulun derim. Dünyaya bir kere geliyoruz ve geçen zamana yazık değilmi.
Bu zamanlarınızı bir daha bulamayacaksınız. Çok geç kalmadan bunu bir düşünün derim...70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam seni sevdiğinden değil de 'Şimdi bu kızdan ayrılırsam hem boşta olacağım hem de iyi kız ya, zor bulurum bir daha bunun gibisini, bir kız kolay yetişmiyor' düşüncesiyle beraberdir büyük ihtimalle.
283 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de bunun farkındayım. Söylüyorum sevmiyorsun diye inkar ediyor ama. Ayrılamıyorum bir türlü. Bir de üniversitede aynı sınıfta olunca bitirmek iki kat zor
- +1 yıl
Sımırama bence, ayrıl kurtul, boşuna böyle bir kalasla vaktini harcama. Hiç seviyorum falan ayağına girme.
- +1 yıl
Karsi cinsi ustun varlik gibi goren herkesi hadim etselerde uremeseler *
Ne zamandir berabersin erkek arkadasinla? seninle evlilik dusunen biri neden boyle olur diye dusunuyorum. ne zamandir boyle sana karsi. eger uzun zamandir beraberseniz iliskiniz ayni modda devam ediyosa sikilmis olabilir dicemde evlilik dusunen bir erkek sikilmaz off cok karisik boyle seyler o yuzden uzak duruyorum. Allah kolaylik versin..
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. 8aydır sevgiliyiz ama başından beri böyle. hep bir ilgisizlik vardı zaten. ben zamanla değişir diye devam ettim, konuşmaya çalıştım ama olmuyor yani. ne ayrılmak istiyor ne de ilişkimiz güzel devam etsin, sıkılmayalım diye bir şey de yapmıyor. 1 haftadır aynı şehirdeyiz. buluşalım diyorum ''boşver yaa ben uyuyorum önümüzdeki hafta buluşuruz'' diyor. 2aydır bir birimizi görmüyoruz mesela. hiç mi özlemedi bu adam?
- +1 yıl
Arkadasim en yakin zamanda alicaksin karsina butun sorularini dokuceksin cevabinida alicaksin sikmadan yavas yavas eger bunu gerekce gosterip bir bulusma ayarlarsan tatli dille belki cozulur neymis sikintisi anlamis olursun. sikma kendini biraz daha oluruna birak baktin bu seferde olmuyo sert bir dille cikis yine olmadi sonu belli.. sana tek diyebilcegim sey seviyosan sonuna kadar ugras ilk once kendine sor bakalim bu ne kadar boyle devam eder? ederse sonumuz ne olur? uzulen taraf olmak istiyo muyum? ayrilirsam ne olur gibi , hallolur insallah uzulmeden uzmeden
benim bir arkadasim var, 8 sene bir cocukla cikti.. cocuk cok sorumsuz.. kizi sevmedigini düsünüyordum hep.. ayrildilar bir kac kez.. ama cocugun ailesi kizi cok seviyordu ve bu yüzden her defasinda cocugu uyardiklarini tahmin ediyorum, e kizda cok güzel.. ama sonunda bitti..
1 sene sonra kiz baskasiyla nisanlandi..11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah sonum böyle olmaz. iş ciddiye binmeden bir karar vermem lazım.
+1 yılpiç erkeklerin "ben daldan dala atlayayım ama 1 kız beni beklesin terbiyeli namuslu işim bitince onu alayım" felsefesi
142 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısınız. Tek istediği onu sevecek, ailesinin karşısına çıkaracak kadar terbiyeli birisi. Etrafta da tek saf ben olunca durum böyle gelişti galiba
- +1 yıl
koy tekmeyi bak önüne dostum değmez kimsenin nazı çekilmeye
seni seviyorsa elinden geleni yapar yoksa bellidir zaten bir b*k olmayacağı
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence aslında sevmiyor, alışkanlık hali içerisinde.
kusura bakma ama "hasbelkader" birini bulmuş, onu da elinden kaçırmamak için uğraşıyor.
ilişki böyle OL-MAZ.
birlikte vakit geçirilir. seyahate çıkılır. Olimpos'a, Kaş'a, Trabzon'a gidilir. her ay 4 kez sinemaya gidilir. film festivali zamanı Beyoğlu su yolu yapılır. gecenin yarısında eğer aynı evde değilsen mesaj atılır, hadi bir Üsküdar'a inelim diye. araban varsa arabayla, yoksa taksiyle, paran da yoksa minibüsle. çünkü birlikte olmaktır keyifli olan. hasta olduğunda, can sıkkın olduğunda, patronunla müdürünle tartıştığında sesini duymak için aramaktır.
iki tek atmak için aramaktır mesela. zaten arkadaşımla içsem sana içeceğim, gözlerine bakarak içeyim demektir.
soruya gelince, herkes için en kıymetli şey kendisidir hanımefendi. ezmeyin, ezdirmeyin kendinizi.30 Yorumla
+1 yılsevgilinin hemen kız bulabilen biri olmadığını düşünüyorum zaten başka bir kız olsaydı hemen senden ayrılırdı çünkü sende ayrılma sinyallerini vermişsin. anlaşılan az çok seni tanımış temiz bir kız olduğun için beraber oluyor, ayrılmak istemiyor. Bundan sonra böyle bir kız bulamam endişesi yaşıyor. Arada sevgi kalmadı gibi bir şey demiişsin evet haklısın ilişki miadını doldurmuş. Evlenince her şeyin rayına oturacağını düşünüyor olmalı ki seni şu an Bak gör değişecem deyip süreyi uzamaya çalışıyor.
Yazdıklaırının hepsine cevap vermeye çalıştım eksik varsa sorabilirsiniz00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Al karşına konuş, sana yaklaşmaya çalışıyorum ama böyle böyle diye ne varsa aklında söyle ilişki bu sonuçta
sanırım melankolik bir tip seveyim o da sevsin ama hiçbişey yapmayayım yanımda kalsın gitmesn sevmeye devam etsin
dediğim gibi anlat derdini düzelmezsen devam etmek istemiyorum de ve alttan alma seviyorsa zaten kısa sürede durumu görüp gelecektir;senin onu böyle kabul etmen güzel ama bazen ilişkilerde değişim gerekir10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Mantık ilişkisi gibi geldi bana aşk sanmıyorum bence seni mantığına yatirmis ama duygularına değil
Bir konuda anlasalim seni seviyor mu bilinmez sevse bile senin aradigin veya sana hitap eden sevgimi bu sorulari sor söylediklerine bakılırsa senin istediğin sevgiyi vermiyor
Defalarca denenmiş ama olmamış mantıkla bak derim bitirilmesi gereken bir ilişki
Neden seninle büyük ihtimalle kendinde yazmissin mantık ilişkisi arayan ama duyguya önem vermeyen birisi10 Yorumla
+1 yılSanırım alışkanlık haline dönmüş biraz.. Ya da şöyle bir söz duymuştum ; '' Herkes hak ettiğini düşündüğü insanla beraber olur ''
O senden daha iyisini bulabileceğini düşünmüyor olabilir. İnsanlar böyledir işte. Boşver.. Sadece üzülme ve hayatına bak. Hayat çok değerli. Ve altın kural ; İnsanları üzmeyeyim derken kendin üzülme sakın..20 Yorumla
+1 yılerkekler genelde hanım aile sahibi kızlarla evlenir ama hoppa kızalarla gezer tozar eğlenir ama biz sevilmek isteriz seni sevmeyen birni hanım hanımcıksın diye aile sahıbısın dıye evlenmek istiyorsa kabul etme evlilik çok zor fikir uyuşmazlığı anlaşamama yani ömür geçecek kolay değil sevgi temel kural senle ilğilenip saygı duymalı tınlamayanı sende tınlama konusma ılgısız ol
10 Yorumla
+1 yılİşine karışmak gibi olmasın ama insan yaşamı çok kısa bir çizgidir ne olduğunu anlamadan aylar ve hatta yıllar geçer. Böyle biri ile gençliğinin en güzel yıllarını harcama derim çünkü bu günler asla geri gelmeyecek. Sadece sevgili olmak için birlikte gibisiniz. Eğlenmeyen sevmeyen ve hatta düzgün iletişim bile kuramayan bir çift sadece zaman kaybıdır. Unutma sırf o üzülmesin diye bu ilişkiye devam edersen ileri de sen üzülürsün. Seçim senin ! Hayatında başarılar :)
10 YorumlaBana o çocuğun yaşını söyle! Eğer 25 ve aşağı ise emin ol kabak gibi açılmayı bekliyordur. Açıldıktan sonra da gözü senden başka herkesi görür ve seni unutur ve evlenmenin yanından bile geçmez.
İkinci olarak gerçekten iyi niyetli birisidir çok içine kapanık olduğu için sana açılamıyordur ama niyeti ciddidir ve seni gerçekten seviyordur.
Çocuğun niyetini anlamadan ayrılma derim. Emin ol aranızda ki elektrik, konuşacağınız şeylerden daha önemli olacak gelecek için.01 Yorumla
Soran+1 yıl25 altı. ilk sevgilisiyim evet aynı söylediğiniz gibi olacağını düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. Bir çok kişi, benim yazacaklarımı yazdığı için, uzun uzun yazmaya, gerek duymuyorum. Bu genç yaşta, anlatmış olduğun gibi birisine, tahammül etmek zorunda değilsin. Paylaşacak bir şeyiniz kalmamışsa, böylesi bir ilişki, senin için, sadece eziyet olur. Ayrıca, sürdürmeye mecbur değilsin, ileride belki çok pişman olacaksın, ama zamanı geri getirme şansın olmayacak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlışkanlık olmuştur, daha iyisini bulamam diyordur. Birde şu var seni seviyordur öyle yoğun bir aşk yoktur ve ailesine kendine yakıştırıyordur o şekil evlenen çok oluyor çokta sıkıntı olmuyor aslında. Birde şöyle bir durum var sana aşıktır kendine bile itiraf edemiyordur.
10 Yorumla
+1 yılçok can sıkıcı bir durum. bir müddet daha tek taraflı çabalamaya devam edeceksin, fayda etmediğini görünce de ayrılacaksın. mantığı ağır basıyor muhtemelen, dikkatini çekmemene rağmen kendisine sadık kalabilcek kadar karakterli olman güvende hissettiriyordur.
00 Yorumla
+1 yılBizimkilere kalsa hemen çıkarı vardır. Ne çıkarı olucak ki senden nasıl bir güzellik yapabilirsin ki çıkar karşılansın diye? Saçmalık bu. Çocuk gitmiyo seninle evlenmek istiyo çünkü dediği gibi onun için kusursuz ailesi için uygunsun e sana alışmış tamam sevgi bitmiş ama saygı duyuyo sana evlenicez ayni evde bişeyler Paylaşmaya başlayınca tekrar eskisi gibi olurum diye düşünüyo. Hani tüm kadınların bahsettiği alışkanlık olma durumu tamda bu durum işte.
00 Yorumla
+1 yılAlışkanlık diyelim. Alıştığı için ayrılmıyor olabilir. Tabi sana alışmış olması, sevgi ve saygının bittiği anlamına gelmez. Aynı zamanda sen eğitimli, terbiyeli, sessiz sakin ve ailene layık birisisin ona göre. Belki de birdaha karşısına senin gibi biri çıkmayacak ve arkadaşın seni kaybetmemek adına da ayrılmıyor olabilir. Kısacası sen onun beklediğinden çok daha üstünsün. İşte bu yüzden kendisini çok şanslı hissediyor, hatta kendisini bile sana layık görmüyor. Erişilmezsin ona göre ve her erkeğin hayalindeki insansın. İşte bu yüzden seni kaybetmemek istiyor. Ama yine de dikkatli olmanı tavsiye ederim...
00 Yorumla
+1 yılTatlım ayrıl ailesinin gönlünü güdecek seninle seni umursadığı yok tamam hı hı de mesaj atarsa atma sen mesj
13 Yorumla
Soran+1 yılİyi de aynı sınıftayız üniversitede. Yarın karşıma çıkıp başlayacak yalvarmaya çok seviyorum ne olur ayrılma diye. ne yapacağımı bilemiyorum. Üniversite bitene kadar bekleyip ömrümün 2 senesini beni sevmeyen biriyle geçirmek de istemiyorum. :(
- +1 yıl
Kendinden soğut 😉 tam tersi davran
- +1 yıl
Yahu şu kalbinizi biraz taşlaştırın be kızım. Sonra çok pişman oluyoruz. Ne gerek var. Kıyamayıp geri dönme sakın. Tut kendini, vicdan azabı falan hissetme bu çok saçma olur.
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Uzun zamandır beraberseniz Alışkanlık olmuş olabilir. sevgi yoktur belki ama bir bag vardır arada. ya da dediğin özelliklerden dolayı seni begeniyordur senden daha iyisini bulamayacağını düşünüyordur, baska biriyle olmak zor geliyordur.
10 Yorumla
+1 yılondan sana ne köy olur ne kasaba. Davul bile dengi dengine. Sizin olay Fransızla İngilizce bilen 2 bedeviye dönmüş. Sen fransızca konuşuyosun o ingilizce. Anlaşmak zor
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız ama bunu ona anlatamıyorum. ne desem olmuyor. ayrılmak istemiyor
- +1 yıl
artık o da senin sorunun :)
+1 yılsevmediğini söylememiş sadece evlenmek için ideal olduğunu söylemiş ama şu yönden haklısın; evlenirseniz bile bir süre sonra o da monotonlaşacak ve büyük ihtimalle ya aldatıcaksın ya da ayrılacaksın o yüzden zarardan dönün gitsin yani ne derse desin ayrıl
00 Yorumlabenım anlamadıgım madem birazda şikayet eder gibi olmussun e senın durumuna göre de bakış açına gorede bu cocukta eksıklık var sevmedıgını de bılıyorsun sorgulayıp kendını yoracagına bırak onu uzaklas guvenebılecegın hanı kalbınını ewet işte bu dediği birini bul. ?
00 Yorumla
+1 yılKendisi pek tercih edilmediği için bulduğu fırsatı kaçırmak istemiyo olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılbiraz özgüvensiz biri, kendini çirkin olarak görüyor. dediğiniz mantiklı olabilir
+1 yılBence onun tek derdi seni elinde tutup ailesine evlenilecek kız olarak göstermek. Evlenene kadar herkesle her şeyi yapar o. Sende ona aynı şekilde davran zaten iletişim kopukluğu olursa biter artık bir yerde. Ayrılmak istediğini söyle yalvarma işlerine girerse otur konuş bu konuları.
00 YorumlaHayallerindeki insansindir o yuzden evlenmek istiyordur fakat kalbindeki degilsindir seviyorum demediyse. Ya da iliskinizin durgun bir iliski oldugunu dusundugunden bu kadar keyifsiz davraniyo olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum diyor ama sevdiğini düşünmüyorum. 2aydır görmediği halde ''buluşalım'' dediğim zaman ''boşver uykum var'' diyor. böyle bir adam seviyor mudur?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kuzum Kıyamam benim erkek arkadasimda böyle ama her erkekten beklenen durum değil anlattıkların benimkide polis ve uzagiz aradaki muhabbet napion isteyim sen ne yapion isteyim özledim seni bnde başka muhabbet olmuo yani inan 4 yıldır çıkıyorum ve yaza düğün istiyoruz ama ben onu o beni çok seviyoruz masalah çocuk sana yanlış yapmyrsa ilgiyi boşver her zmn ilgi bunaltr arada sırada olsa kafi.
00 Yorumla
+1 yılhava atmak için seni sevmiyorsa birgün ayrılır bence ugraşma bırak
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmıyor işte. ben sevdiğim halde bıkıyorum ama o bıkmıyor. Bıksa bile söylemiyor yani
- +1 yıl
sen onunla beraber olmak istemiyorsan son noktanı koy lafını iyi söylebiliyorsan bırakır..
Aynı durumu yasamistim. Sonu gelmiyor. Inan bana bende hiç anlamadım. 3 yıl çıktık. Ve ben tamamen sogumustum. Ilgısizdi ayrılmak isteyince Özür diler ve bida olmayacağını söylerdi yine aynı olurdu. Uğraşılmaz emin ol
10 Yorumla
+1 yılÇoğu erkek evlilik konusunda mantığıyla hareket eder
14 Yorumla
Soran+1 yıltamam da daha üniversitedeyiz. evlenmek için çok erken ve ben beni sevmeyen bir adamla evlenmek istemem hiçbir zaman
- +1 yıl
O zaman ayril. Sana hiç seni seviyorum demiyo mu
Soran+1 yıldiyor. sözde ölüyor, bitiyor, çok seviyor ama ben bunu hareketlerinde göremiyorum ki. ''Doğum gününde buluşmayalım'' deyip çiçek bile almaya tenezzül etmeyen adam aşkımdan ölüyormuş. İnandırıcı mı sizce?
- +1 yıl
Değil o sadece karakterine aşık olmuş gibi ya da sana mecbur hissediyo
Belkide o ayrılmak istiyor ama yapamıyordur senin ayrılmanı bekliyordur. Bazı insanlar teketmeye cesaret edemezler sonrda böyle bir durum çıkar ortaya.. Tabi bu sdece bir ihtimal daha başka nedenşerde olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sizler kadar yoğun duygular yaşayamaz. Beklemeyin böyle bir şey.
16 Yorumla
Soran+1 yılBen yaşayanını istiyorum. Beni seven bir insana ''sevgilim''demeyi istemek en doğal hakkım. Yaşayamıyorsa ayrılmasını bilmeli erkek.
- +1 yıl
O kadarı normal fakat anlattığın şu duruma göre "o bilim kurgu filmleri seviyor diye izleyip o film hakkında konuşmak istiyorum" gibi duygusal semptomları bir anda bekleme. Kafasına eserse yapar erkek. Erkek istediği zaman duygusal bir evre yaşar ve çoğu zaman istemez. Metabolizması böyle.
Soran+1 yılBen o zaman kimseyi sevip sevgili falan olmayayım. boş yere hem karşımdaki hem ben yıpranıyorum
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun. Profilimde ki yazıyı okur musun belki sana büyük yardımı dokunabilir.
Soran+1 yılProfilinizde yazanlar çok doğru. O konuda hak veriyorum. Olduğumuz gibi olmalıyız ki sonradan sorunlar olmasın. Ama şöyle bir durum var. biz sevgili olmadan önce 1sene arkadaş olarak konuşuyorduk. Beni olduğum gibi tanıdı, değişmeye çalışmadım ama şu an o beni değiştirmeye çalışıyor. Başlarda beğendiği özelliklerimi bile.
- +1 yıl
İşte bu durumda ayrılık çanları çalıyor senin için. Her kim olursa senin iyi yanlarını değiştirmeye çalışan , tabularını yıkmaya çalışan buna asla izin vermemelisin. Bir zaman sonra istemsiz kişilik bozukluğu yaşamaya başlarsın. Kendine hayatta bunu bir prensip olarak edinmelisin.
- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılHer insan her birey farkli cozmek mumkun mu. Iliskilerde saygi ve uyum cok onemli. Karsilikli iyi niyet ve karsilikli ozveride cok onemli. Sevgi ya kivilcim icin gerekli ya da tum bu yasanmisliklarin ozeti. Aranizda saygi var ama uyum sorunu var anlasilan oturup ciddi ciddi konusun ve karar verin.
00 Yorumla Sevmiyor sadece köşede dursunda yokluk çekim takiliyor
10 Yorumla
+1 yılmükemmel bir soru sormuşşun ; mesela kanser hastası , uyuşturucu bağımlısı , dolandırıcı , hırsız ve fuhuş yapan ve başkasından bir erkek oğlu olan 8 den fazla evlilik yapmış , kolları faça dolu , karnı ameliyat ve tethtid için kendini kesmiş bir kadınla bir erkek neden evlenir? ve bunları bile bile ayrılmaz? kesinlikle aralarında gayri meşru olan birbirlerini polise satmaktan korkularından ayrılmaz gebelik olayı yani canım... güngör ulucan googlede arat
00 YorumlaKendine sunu sordun mu Ben beni sevmedigini bildigim biriyle neden hala beraberim?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bunların aynısını farkedip erkek arkadaşıma söylediğimde tepki vermişti işte olmaz ayrılmayalım vs. Diye ama aradan biraz zaman geçince o da bana hak verdi ve 5 yıllık ilişkimizi sonlandırdık emin ol senin dediğin doğru.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz o kadar bile olmadık ya. daha 8aylık bir ilişki. En kısa zamanda bitire bilirsem çok mutlu olucam
+1 yılbir erkek kendini bilen namuslu serefli ise sevmediği kızla evlenebilir.. karsısındaki kız namuslu temiz bir kız ise ailesine layıksa evlenir.
10 Yorumla
+1 yılKız güzelse. Sevmesi önemli değil ya havam olsun diye yani işte bak bu kızla çıkıyorum millet şey der die kızı kapmış taş gibi kızla çıkıyo havam olsun diye yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek sürekli aralıksız ilgi alaka gösterebilen bir canlı değil göstermiyorsa bu artık sevmediği anlamına gelmez. Ancak gerçekten sevmiyorsa sırf cinsellik için beraberdir. Veya seçenek yoktur bu yüzdendir.
00 YorumlaAilesine layık bir gelin adayı olduğun için çünkü sevgilinin kendi hayatını yok ailesi için yaşıyor
00 YorumlaTuhaf cidden aklıma ilk gelen bu ilişkiden ne menfaati olabilir sorusu geldi ya da kimbilir aklında ne var ama anlattıkların can sıkıcı ve güven vermeyen türden.
00 YorumlaBence kötü niyetli değil gerçekten çok seviyor belki ama karakterleriniz hiç uyuşmuyor görünen o ki.. ikinizin de beklentileri farklı sanırım.
00 Yorumla8 ay az bir süre senden sıkılmaması lazım o zaman aralığında ama gün icerisinde yogunsa arkadas ondan seninle ilgilenemiyo olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılüniversite okuyor. işi yok çalışmıyor. Kendi derslerine bile çalışmıyor yani yoğun falan değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne biliyormusun ' seni seviyorum ' diyemeden sevmektir herkes bunu yapamaz.
31 Yorumla
+1 yılaynen erkekler öyle kızı buldu mu bırakmak istemiyor aynı bende senin anlattığın gibiyim. boşu boşuna bizim zamnımızı duygularımızı çalıyorlar
10 Yorumlasenin gibi malını gormedim ! bu ne ya ne kadar malsın ki hala ayrılmakta zorlanıyorum diyosun her haltı yesin sonra senle evlenmek istedin birak ya
01 Yorumla
Soran+1 yılÜslubunuza dikkat edin beyefendi. Cevap verecekseniz kelimelerinize dikkat edeceksiniz. Hakaret etme hakkını tanımıyor kimse size.
- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılAy bu ne ya.. bence onunla olmamalısın sevgisiz olmaz
10 Yorumla Birazcık empati yap bakalım sen neden kendinden ayrılmak istemezsin?
00 Yorumla
+1 yılTebrik Ederim Her Yolu Denemişsiniz İmkanı da Sağlamışsınız Bir Defa Ayrılık Konusu Açıldı mı? O İş Uzun Sürmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam aradığım ayarda kızmışsın. Tebrik ettim.
Ortak ilgi alanı olmaması sevmediği anlamına gelmez. Sensizlik ona koyacağı için bırakmak istemiyor da olabilir00 YorumlaÖzverin güzelde, eleman da iş yok.
32 Yorumla
Soran+1 yılben seviyorum onu. Şu an o üzülse benim de canım yanar ama soğutuyor. Karşıdakinden ilgi göremeyince bıkıyor insan
+1 yılBelki de çok seviyor, ama diyemiyor? Böyle erkekler de var, kadını bezdiren, belki üzüntüden öldüren ama sevdiğini söylemeyen türden.
00 Yorumla
+1 yılkonuşmaya konumu aranır bu nekadar aptalca bişey...
02 Yorumla
Soran+1 yılkarşındaki insan seninle konuşmayınca bir süre aranıyor
- +1 yıl
bu iş bitmiş ki zaten aramana gerek yok bence
+1 yılEvlenmeyin, ayrıl da bence. Açıkça paylaş duygularını.
10 YorumlaBelkide ona bakan başka biri yok?
160 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Sevmekten ziyade güvenebileceği biri olarak düşünmüş.
00 Yorumla
+1 yılSöylediği gibidir. Evlenicelek kızsındır. Ne bilim. Sevmeden de evlenen oluyor.
01 Yorumla
+1 yılyalnız olmaktansa sevmediğiyle olmayı tercih edebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseninle ayni durumdayim şu an biliyor musun?
bayramdan beri duzelemedik biz de.010 Yorumla
Soran+1 yılayrılmayı düşünmüyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yıldusumuyorum
o da ayrilmam icin elinden geleni yapiyor kendisi ayriligin yukunu sirtlamak istemiyor anliyorum onu. uc senedir beraberiz cunku.
ayrilalim diyorum bende cunku cok yoruldum canim aciyor eziyet bazen de.
bu sefer de biz birbirimizi cok seviyoruz evlenicez nereye ayrilalim diyor.
bir saat super oluyoruz. sonra gene ayni adam oluyor.
nerde kopacak cok merak ediyorum
Soran+1 yılaynı durum ya. Böyle ilişkiler bitmeye mahkum da. nasıl bitiricem? asıl soru bu işte :(
Cevap sahibi+1 yılsimdi. sana bakmaya geldim biliyor musun;))))
sen napacaksin ne yaptin diyecektim?
ne dusunuyorsun.
Soran+1 yılson yazdığınızı anlayamadım, kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılsen ne yapacaksin diyorum? yani aklindaki ne? cozum buldun mu?
Soran+1 yılbir tarafım ''bekle üniversite bitsin, aynı sınıftayken ayrılık işgence gibi olur'' diyor. bir tarafımda ''2 seneni seni sevmeyen biriyle geçirme, ayrıl diyor''. ne yapacağımı bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılseni sevmedigini soyluyorsu surekli.
peki sen seviyor musun? bu daha onemli.
Soran+1 yılseviyorum. uğraşıyorum bir şeyler düzelsin diye
Cevap sahibi+1 yıliste bende ugrasiyorum. ama sevgi mi bu emeklere kiyamamak mi? gidipte pisman olmaktan korkmak mi bilmiyorum.
- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat