sevginizi ifade etmek, karşıdaki kişiyi okurken bir kez daha kendinize bağlamak için ne söylersiniz? :)
örneğin ; "en büyük alışkanlığım gözlerinin derinliklerinde kaybolup, kendimi kalbinin orta yerinde bulmak olsun." gibi gibi :)
Cevabın nedir?
+1 yılSelamlar :) Biri seni seviyorum bu dedi? En sevdiğim cümledir ama tabii sevgini belli etmek için sadece seni seviyorum demene gerek yok. Nasıl mı? Hadi beraber bakalım...
Seni seviyorum demenin farklı yolları neler?
"Seni seviyorum" demenin pek çok farklı yolu vardır ve bunlar sadece sözlerle sınırlı değildir. Örneğin, sevdiğiniz kişiye zaman ayırmak, onların ihtiyaçlarına özen göstermek ve onları dinlemek de sevginizi ifade etmenin etkili yollarıdır. Günlük hayatta küçük jestler yapmak, onları mutlu etmek ve destek olmak da sevginizi göstermenin önemli yollarıdır.
Ayrıca, duygularınızı yazılı olarak ifade etmek, sevdiğiniz kişiye notlar bırakmak veya romantik mesajlar göndermek de ilişkinizi güçlendirebilir. Ancak, en önemlisi, samimi ve içten bir şekilde "seni seviyorum" demektir. Bu ifadeyi dürüstlükle ve kalpten gelerek söylediğinizde, karşınızdaki kişiye sevginizi en iyi şekilde ifade etmiş olursunuz.
Seni seviyorum dışında sevgimi nasıl ifade edebilirim?
Sevginizi ifade etmenin pek çok yolu vardır. Bunlardan biri sevdiklerinize anlamlı hediyeler vererek sevginizi gösterebilirsiniz. Bu hediyeler kişisel ilgi alanlarına veya özel anlamlara uygun olabilir. Sevdiğiniz kişiyle kaliteli zaman geçirmek, onlara ne kadar değer verdiğinizi gösterir. Birlikte hoş vakit geçirerek, onların varlığını önemsediğinizi ifade edebilirsiniz.

Sevdiğiniz kişinin hedeflerine ve hayallerine destek olmak, onların yanında olduğunuzu gösterir. Onların başarılarına sevinmek ve zor zamanlarında destek olmak önemlidir. Sevgilinizin veya sevdiklerinizin ilgi alanlarına ilgi göstermek ve onlarla ilgili bilgi edinmek, onların ne kadar önemli olduğunu gösterir. Ayrıca güvenilir ve sadık bir partner olmak, sevginizi ifade etmenin en temel yollarından biridir. Karşılıklı güven ve sadakat ilişkinizi daha da güçlendirir.
Seni seviyorum farklı nasıl söylenir?
"Seni seviyorum" demenin alternatif yolları pek çok duygu dolu ifadeyi içerebilir. Örneğin, "Kalbim seninle çarpıyor ve seni düşündükçe içim ışıl ışıl oluyor. Seni görmek, seninle vakit geçirmek benim için en büyük mutluluk. Varlığın, hayatıma getirdiği anlamı anlatamam. Gözlerinde kaybolmak, ellerini tutmak, seninle birlikte olmak benim için her şeyden değerli. Her gün seni daha çok seviyorum ve bu duygularımın sınırları yok gibi. Seni hissetmek, seninle olmak benim için hayatın anlamı. Sadece sözlerle ifade edilemeyecek kadar büyük ve derin bir sevgi hissediyorum."

Seni seviyorum demek yerine ne denebilir?
Sevgiyi ifade etmenin pek çok yolu vardır. Bunlar arasında "Seni seviyorum" demek sadece bir seçenektir. Örneğin, "Senin varlığın benim için her şeyden değerli" diyebilirsiniz. Ya da "Kalbim seninle daha hızlı atıyor" gibi duygusal ifadeler kullanabilirsiniz. Ayrıca, "Seninle geçirdiğim her anı özel hissediyorum" şeklinde duygularınızı ifade edebilirsiniz. Sevginizi göstermenin sınırları yoktur; jestler, bakışlar ve davranışlar da duygularınızı en güzel şekilde yansıtabilir. Önemli olan, sevginizi samimiyetle ve içtenlikle ifade etmektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
kendi adıma konuşacak olursam, bu gibi sözler bana hiç samimi gelmez. yürekten gelsin de bir kelime olsa bile yeter...
02 Yorumla
Soran+1 yılneden? sonuçta ordan burdan çarpma değil, onun için beslediğim duygular sonucu söylediğim birşey ve bence bundan daha güzel bişe olamaz :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirbirimize çok benziyoruz. ben sendeki beni seviyorum
24 Yorumla
Soran+1 yılçok sıradan, ben internet ortamında yayılan veya kahraman tazeoğlu sözleri falan değil, kendi içinizden gelerek söylediğiniz şeyleri merak ediyorum ama yaa :)
Cevap sahibi+1 yılozaman insanlara sormayacak kendin bulacaksın...
Soran+1 yıl:D hemen de trip ha, hemen trip.. kız değil misiniz, hepiniz aynısınız.. :D
- +1 yıl
+1 yılbence ortamı kullanmak lazım mesela ben... kız arkadaşım için çok uzun bir yere çok kısa zamanda yerişmem lazımdı. benim şehrime göre şehrin bir ucundan bir ucu diyebilirizz. arkamdan bana bir arkadaşım şunu dedi ''salak mısın oğlum bir kız için o kadar yol koşulur mu?'' dedi ben ise kafamı çevirerek ''seviyorsan mesafe tanımassın'' dedim. yani o andaki ortama ve konuya göre etkili bir söz söylemek seni seviyorum demekten bile çok öte...
20 Yorumla
arkadaslarla beraber oturmus hep beraber sohbet ediyorken laf arasında ona olan sevdimle ilgili veya onun sevgisini kazandığım için ne kadar şanslı olduğuma dair bir söz söylerdim.. o anda onu mutlu grmek beni de mutlu ederdi... seni seviyorum demenin çok basit ama oldukca etkili bir yolu bence ;)
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
109
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnun için küçük ayrıntıları olan ama çok değeri olan davranışlar yapın. Yani bunu senin için yaptım demeyin ama hissettirin ilgilenin. Büyük pahalı hediyeler yerine küçük, tatlı, romantik ve beklenmedik sürprizler yapın. 😇
00 Yorumla Seni Seviyorum Demenin Farklı Yolları Nelerdir?
Karşınızdaki kişiye olan sevginizi ifade etmenin farklı yolları da vardır. Bu yolların her biri, sevdiğiniz kişiye duyduğunuz sevgiyi ifade etmek için kullanabilirsiniz. Bu blog yazısında, "Seni seviyorum" demenin farklı yollarını bulabilirsiniz.
Farklı Seni Seviyorum Sözleri
Sevdiğiniz kişiye söyleyebileceğiniz birbirinden yaratıcı ve farklı seni seviyorum sözler şu şekildedir:
- Gözlerine baktığımda, ikimizin birlikte yaşlanacağını ve sonsuza kadar mutlu olabileceğimizi görebiliyorum.Seni seviyorum çünkü hayatımın geri kalanını paylaşmak istediğim tek kişi sensin.
- Başı ve sonu olmadan seni seviyorum.
- Benim için eve dönmek demek, senin yanına dönmek demek. Seni seviyorum.
- Beni sevdiğin ve seni sevmeme izin verdiğin için teşekkür ederim sevgilim. Seni çok seviyorum, iyi ki varsın!
- Sana ne demeliyim bilmiyorum güneşim desem güneş batıyor, hayatım desem hayat kısa, gülüm desem oda soluyor, sana canım demeliyim çünkü bu can seninle yaşıyor.
- Sen sadece gel sevgili, ben seni her defasında yeniden başka bir aşkla severim...
Seninleyken sonsuz, çok uzun bir zaman dilimi gibi görünmüyor. - Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni seviyorum...
- Varlığın, en büyük mutluluğum. Seni çok seviyorum biriciğim.
Seni Seviyorum Demeden Sevgi Göstermenin Alternatif Yolları Nelerdir?
Sevgi göstermenin yolları sayısızdır. Örneğin, karşınızdaki kişiye sevginizi göstermek için küçük jestler yapabilirsiniz. Ayrıca, ona güzel sözler söyleyerek de onu dinleyerek de sevginizi gösterebilirsiniz. Bunlar aynı zamanda aranızdaki bağı güçlendirecektir.
"Seni seviyorum" demenin yanı sıra, onlara zaman ayırmak, onlara özel bir yemek hazırlamak, onları dinlemek, onlarla beraber vakit geçirmek, hatta küçük sürprizler yapmak gibi birçok farklı yolla sevgimizi gösterebiliriz. Unutmayalım ki, sevgi sadece sözlerle ifade edilemez ve partnerimize gerçekten önem verdiğimizi onlara göstererek hissettirebiliriz. Seni seviyorum demeden sevginizi gösterebileceğiniz yollar şu şekildedir:- Bazen küçük şeyler de sevgimizi ifade etmek için yeterli olabilir. Örneğin, yolda yürürken sevdiğiniz kişi için bir demet çiçek toplamanız bile, onların kendilerini özel ve düşünüldüğünü hissetmelerini sağlayacaktır. Bu tür jestler, sevginizi göstermenin önemli yollarından biridir ve ne kadar sık yaparsanız, o kadar çok mutlu olacaklarına şahit olabilirsiniz.
- Flört etmek, ilişkinizde heyecanı ve tutkuyu korumanın önemli bir yoludur. Sevgilinizle olmanız, flört etmek için bir neden değil, tam tersine, flört etmeniz için harika bir fırsattır. Yani, sevgilinizle flört etmekten çekinmeyin. Bu, aranızdaki bağı güçlendirecek ve kendinizi daha arzulu ve sevildiğinizi hissedeceksiniz.
- Birlikte yeni şeyler deneyimlemek, ilişkinizi daha da yakınlaştırabilir. Birbirinizi daha iyi anlayabilmenizi sağlayan, birlikte zaman geçirerek güzel anılar biriktirebileceğiniz birçok aktivite vardır. Partnerinizin ilgisini çeken yeni bir spor dalı, müzik türü ya da yemeği denemek, birbirinizi daha da iyi tanımanızı ve birlikte zaman geçirirken daha mutlu olmanızı sağlayacaktır.
- Partnerinizle akşam yemeği planı yapın. Bazen işlerin planlamasını ve sorumluluğunu üstlenmesini isteyebilirsiniz. Özellikle ciddi bir akşam yemeği için özen göstermesi, size daha özel ve değerli hissettirebilir. Elbette özel bir gün olmak zorunda da değil, önemli olan eğlenmek ve birlikte keyifli vakit geçirmek.
- Partnerinize ne kadar değer verdiğinizi söyleyen bir not bırakın. Not bırakmak belki de sıkça yapılan bir davranış değildir, ancak bazen gününüzü tamamen değiştirebilir. Mesela geç kaldığınız bir gününüzde, çantanızda tatlı bir not bulmak bile yüzünüze bir gülümseme getirebilir. Hayatta ve ilişkilerde, küçük şeylerin bile büyük farklar yaratabildiğini unutmayın.
- Birlikte gitmek istediği filme partnerinizle birlikte gidin. Birini özel hissettirmenin en kolay yolu, onlarla biraz zaman geçirmektir. Partnerinizin izlemek için sabırsızlandığı bir filmi beraber izleyerek, sevginizi göstermenin basit bir yolunu bulabilirsiniz.
31 Yorumla
+1 yılOnu sevdiğimi söylemek yerine ona bunu hissettiririm yani bu hediye böcek de değil eğer paraya bakan bir kızsa zaten hiç olmaz ama eğer düzgün bir bayansa ona hissetmediği kadar güzel hissettirerek yaşamadığı duyguları benle yaşatarak onu mutlu ederdim ona seni seviyorum demekten çok sürekli gözü kelimeler ederek işte eline sağlık iyi ki varsın gözlerine bakınca kalbin atış hızlanıyor canım cicim balım ömrüm gibi güzel sözler ederdim çünkü bir kızın her zaman gönlü buna gider arada sırada bir jest yapar hediye alırdım ve guzel kelimeler her zaman bir bayanın hoşuna gider hani hiç beklenmedik anda yapılan güzel sözler söylenen sözler verilen hediyeler paran yoksa eğer hediye alacak onu dinle onu mutlu et yüzündeki gülümsemeyi ortaya çıkar ve ona ne kadar güzel güldüğünü söyle param yok evden bir şeyler yap hani bir erkeksiniz yaparsınız yine de işte ne bileyim değişik düşük şeyler yapın onu şaşırttın ilişkide sürekli kavga gürültü değil de daha çok böyle sevgi saygı olsun zaten bu kız her zaman bunlarla mutlu olur illa seni seviyorum demek gerekmez kıza ona değer verdiğini bilmez yüzünü gülümsetmek zaten Bir kızın en çok seni seviyorum yüzünü gülümsetmek zaten Bir kızın en çok seni seviyorum yüzünü gülümsetmek zaten Bir kızın anladı en çok seni seviyorum demektir
00 Yorumla
+1 yılBenim vucudumda yaratmış olduğun bu ürpertiyi çok seviyorum. Ilık ses tonun ruhumu okşuyor. Saçlarının kokusu hep hasret duyduğum o koku. Sana dokandığımda hissettiğim o sıcaklık , sanki benim sıcaklığım gibi. Her zaman böyle dizdize , el ele duracak mıyız söyler misin? Sahi teslim aldığın ruhuma ne yapacaksın? Esaret altına mı alacaksın yoksa hakettiğini mi vereceksin? İnsanların aşk dediği şey bu olamaz. Benim hissettiğini başkası hissedemez ve sana veremez. Senin için burdayım. Kollarını boynuma dolaman için ne yapmalıyım. Ruhumdaki çılgın insanı sana tarif edemem ama hissettirebilirim. Senden bir şey istiyorum benim için yapar mısın?
O da evet diyecek tabiki.
Bende gözlerini kapatır mısın diyeceğim.
Gözlerini kapatır kapatmaz;
Sonra onu kendime sıkıca çekip kolumla belinden kavrayacağım. Ve final 😘😘😘
😃😃01 Yorumla
+1 yılHep kitabinin arasina postit yapistiracagim bi erkek arkadasim olsun istemistim belki bi gun olur :d
Sarilmak opmek gibi zaten herkesin yaptığı seyler disinda bence milyonlarca alternatifi var. En sevdiği tatliyi yapmak, otobuste yan yanayken sarilmak ister gibi tisortunden hafifce cekmek, favori filmiyle ilgili bi hediye vermek, ortak spotify playlisti olusturmak, seni gormuyoken arkasindan sarilmak, sarki acip kulaklığın tekini ona vermek, basini gogsune yaslamak, agir bi zaman geciriyosa masaj yapmak, ayni takimda oynamak, saclarina cicek sıkıştırmak...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
"Seni seviyorum" demenin pek çok farklı yolu var. Bazıları şunlar olabilir:
1. "Seni çok önemsiyorum."
2. "Seni düşünmek beni mutlu ediyor."
3. "Seninle geçirdiğim zamanı çok değerli buluyorum."
4. "Sensiz olamam."
5. "Kalbim seninle atıyor."
6. "Seni her gün daha çok seviyorum."
7. "Seni ne kadar çok özlediğimi bilemezsin."
8. "Seni gördüğümde içim ışıkla doluyor."
9. "Seninle hayallerim gerçek oluyor."
10. "Seni sevmek, en güzel duygu."00 YorumlaSeni görünce, pır pır atar kalbim.
Etrafı görmezdim, tek odağım sendin.
Hayaller kurar, sahteliğinden dalga geçerdim.
Seni görünce her saniyem mutlu geçerdi.
Gözlerine dalıp giderdim.
Unutmazdım tüm gece, delirirdim.
Bana baktığında utanır, düzelirdim.
Belki seni çok yakın görürdüm, duygular beslerdim.
Sana karşı elektrik hissediyorum.
Elektronlarımız sürtünüyor birbirine,
Gülümsüyor, yüzün benim yüzüme,
Ne mutlu Türküm diyene.
(Sonu ne güzel oldu la :d )00 YorumlaBeni farklı açıdan görebilen sadece sen oldun, herkesin görmek isteyip de göremediğini sen, ben de gördün. Kalbin sıkışır ya hah işte kalbime masaj gibi gelen ilk sen oldun bu aşkın bana tarifi sen oldun..
Kalpten geleni dil inkâr etmekte zorlanır beyin algılar cümleler dile gelir.00 Yorumla
+1 yılYa bana böyle güzel sözler söylenince çok bir şey hissetmiyorjm çünkü bunu sevmeyen birisi bile söyleyebilir bana göre sevgiyi hissettirmek davranıştan geçer, mesela saçlarımla oynasa, gözlerini benden ayırmasa, sürekli beni görmek istese, yanıma gelse ya da yolda yürürken kenara çekmek gibi davranışlardan bahsediyorum az çok aklınızda canlanmıştır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Ben sana bütün şehrin ışıklarını vaad etmiyorum senin için yanan ve hiç sönmeyecek bir ışık kalbimi vadediyorum ömrümün sonuna kadar sadece senin için aydinlanacagim
00 YorumlaKarşı taraf sevgiden anlayan biriyse insansa yani zaten bakışlarından Bile anlar anlatmak istediğini ancak karşı taraf laylaylom ise sevgi yolları arama çünkü biz insanlar karşılığını bekleriz ve inan herkes bizler kadar ince düşünmüyor ve sonra yaptıklarımız için çok pişman oluyor kendimizi bos yere üzüp duruyoruz umarım sevgini hak eden biridir karşında ki sağlıcakla
00 Yorumla
+1 yılDikkat et kendine aç kalma yüzündeki tebessümün hiç eksik olmasın seninle olunca zaman yetmiyor benim için çok değerlisin gibi şeyler seni seviyorum demenin yolları
00 YorumlaAşkım, seni baltanın sapını sevdiği gibi, seni cüzdanın parayı sevdiği gibi, seni şöminenin odunu sevdiği gibi, seni bokböceğinin boku sevdiği gibi seviyorum bi tanem benim. :D :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyapma arkadaş, kız bu kadar sevgiyi bir anda kaldıramaz :D :D
+1 yılYazdıklarınız şeker komasına sokuyor insanı aptal romantikler. Şöyle güzel bir bakış atıp öpün. 40 seni seviyorumu tokatlar atar
10 Yorumlasevilmiyo değilsin...
hadi yine iyisin köfte seni seviliyorsun işte 😀😀😀 dayım derdi hep 😀😀😀20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Asla kendine bağlama cabbasi yasama... sen cok sevki o sevgini hisedip yasar ve yasatir karsilikli...
00 Yorumla
+1 yılmesela sevdiğin adamın çok sevdiği bir şeyi buluşmaya giderken yapıp götürüyorsun işte seni seviyorum demenin dilsiz hallerinden birisi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılEskiden japon erkekleri sevdiklerine 'seni seviyorum' demeye utandiklari için "bugün ay çok güzel değil mi?" dermiş. Bence fazlasıyla güzel.
00 Yorumla
+1 yılben odun bir insanım romantik şeyler söyleyemiyorum :)
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel espri👍
- +1 yıl
@SilverFox_FB espri değil gerçek
+1 yıl-seni seviyorum.
-i love you.
-j'ötem.
-Ich liebe dich .
-사랑해
-men sana taptal.
diyebilirsin:)01 Yorumla
Soran+1 yılolmaz, çok sıradan :D
+1 yılNormalde size doğru gelmeyen şeyleri sevdiğiniz kişiye yapmak.
00 Yorumla"eve girince haber ver" veya "hava bugün soğuk, üstüne bir şeyler al"
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Senin yanında sanki evimde gibi hissediyorum demek hem daha güzel 🙃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece benim için bişeyler yapması beni mutlu eder. Ve bunu bana söylemeli ki haberim olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Düşündüğünü hissettiren bi cümle..
sevdaya dairdir bence…
00 Yorumla
+1 yılSeni seviyorum diyemem ama kalabalık bir ortamda gülerken ilk ona bakarım :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. üşütme dikkat et. kısaca ilgi gösterme üzerine yapılan her şey
00 Yorumla
+1 yılSen benim görmek için bakmaya gerek duymadığım ezberimsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok sıradan, şair ve yazarların yazdığı şeyler anlamsız geliyor bana :)
- +1 yıl
O zaman kendi duygularını yaz.
Gizli Üye(18-24)+1 yılsevdiğim kişinin kavga etmesine karısırım kendine zarar vermesine karısırım sigara içmesine karısırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmek sadece yazıyla değil kardeşim kalbine yazmalısın şimdikiler pırlanta bilmem aşk dolu iltifatlar seviyor
00 YorumlaBana neden diye sorma.
Nedensizce seviyorum seni.
Hjhjs Bana ait :D00 YorumlaNet bir insanım sözü dolaştırmam seviyorsam seviyorum derim
12 Yorumla
Soran+1 yılonca ay sadece seni seviyorum demekle geçmez ama, arasıra insanın farklı bişeler duymaya ihtiyacı oluyor :)
+1 yılKadınlar için;
En ufak bir konuda ince düşünebilirmek mutlu eder ve sevgi gösterisidir.
Erkekler için;
Değer verdiğini ve ona özel olduğunu hissettirmek.00 YorumlaInce dusunceli davransan seni seviyorum demis bile olursun yahu bir sohbet donse ve dogum gunuyle alakali olursa onun dogum tarihini saatini soyle misal sen 15 eylul 2000 de dogmustun gibi gibi
00 YorumlaSevgilim iltifat etmeye utandığı için ikimizin fotoğraflarından kolaj videolar yapıyordu, iltifat içeren şarkılar kullanıyordu... Kıyamam, masumum benim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz bir seni seviyoruma hasretiz millet neler soruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo seni sevdikten sonra senin hiç bişey yapmana gerek yok :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D sonra neden çekip gidiyorlar diye soruları yazmaya başlıyorsunuz ks'ye :D
Cevap sahibi+1 yılhiç bişey derken ztn o seni sevince sende belli edeceksin. onun sana verdigi degeri sende ona vereceksen fazla deger verme söyle bi söz vardır 3 kuruşluk insana 5 kurusluk degeri verirsen ardaki 2 kurusa seni satar
Soran+1 yılsatacak olan insan zararına da satar seni unutma. o 2 kurusu beklemez :)
Mesela böyle çok ansızın size dalıp gittiğini görürsünüz ya işte o çok içten bir "seni seviyorum" demektir
00 Yorumla
+1 yılKore kültüründe seni seviyorum demeden şunu diyorlar: ay çok güzel, değil mi? Seni seviyorum demenin sadece başka bir yolu.
00 YorumlaEve gidince ara, üşüyorsan ceketimi veriyim, iyi misin normalde bu kadar sessiz değilsin, rahatsız olduysan gidelim gibi gibi
00 YorumlaSürekli seni seviyorum demek basit bence gerektiği yerde gerektiği zaman söylenmeli ozman daha değerli hissedersin
00 Yorumla
+1 yılKöpeğim bana seni seviyorum demek yerine ben tuvaletten çıkana kadar kapının önünde bekliyor, gözlerimin içine uzun uzun bakıyor daha ne olsun 🥹
00 Yorumla
+1 yılsozu bilmem de oylesine soyledigim bi seyi karsimdakinin unutmamasi ve onla ilgili bi jest yapmasi cok hosuma gider sahsen
00 Yorumla
+1 yılbence yazdığın söz çok güzel. O kız çok sanslı ve gerçekten hissettirmek istiyosan hep kendi cümlelerinle konuş, sonuçta senin sevdiğin :)
00 Yorumla
+1 yılTavsiye edilen şeyleri yapmak örneğin sevdiğinin önerdiği kitabı aynı gün temin edip okumaya başlamak "seni seviyorum' dan kat be kat fazladır BENCE
00 Yorumla
+1 yılSevginizden önce saygı duyduğunuza inandirin daha etkili olacaktır emin olun
10 YorumlaEve gelirken küçük bı hediye ile gelmek misal küçük bir cukulata çok mutlu eder
10 YorumlaBen odunum şu yorumlardan az bişey öğrenim die geldim yorumlardakiler benden daha odunmuş aq
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Sen Allahin bir lutfusun, gözlerimin nurusun sklfnsdklfjskdf03 Yorumla
Soran+1 yıl"sklfnsdklfjskdf" kısmı çok anlamlı :D
Cevap sahibi+1 yıloraya mi takildin
Soran+1 yılhayır, bi tek orası anlamlı geldi :D
+1 yılNe dediğin değil nasıl dediğin olay ne söylersen söyle nasıl söylemen önemli
00 Yorumla
+1 yıl“Acıktın mı , birşeyler hazırlayayım mı?”
- Ayşegül Umman00 Yorumla
+1 yılGörünce aklıma sen geldin gibi
Küçük hediyeler amaö hediye değil düşünüldüğünü hissettirmektir00 YorumlaBen olsam romantik bir ortamda direk söylemenin taraftarıyım boş yere uzatıp umutlanmaya deymez
00 Yorumlaseni seviyorum demek yok bizde, gecenin köründe kedi videoları atıp "bak biz" yazmak var
00 Yorumla
+1 yılYanında değilken hatta haberi olmayacaksa bile onu üzecek şeylerden kaçmak
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeylere gerek yok direkt söyle. Ya da en basit olarak çiçekk!
00 Yorumla
+1 yılİnstadaki tüm kızları takipten çıkart bak nasıl aşık oluyo kız
00 YorumlaHareketleri ve sözleriyle anlaşılır aslında sevdigini hissettirmesi lazim
00 Yorumla
+1 yılBen sana gülüm demem gülün ömrü az olur falan sjskkdkskdkdj
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Devamını Gör(146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri