Kızlar, Eski sevgilimle yeni sevgilim arasında kaldım?

22eylül 2009da baslayan bir ilişkim vardı birbirimizi cok sevıyorduk fakat beni fazlasıyla yıprattı. Sonunda ayrıldık. Bende tanıdıgım bir kız arkadasıma onu anlatıyordum seviyorum özlüyorum felan dıyordum fakat bir anda ikinizdede bir etkileşim oldu ve biz cıkmaya basladık bir hafta sonra eski sevgılım pişman olup geri dönmek istedi fakat geri dönemedim cunku o bunu haketmiyordu. Cok iyi bir kız ve bana guvenmişti eski sevgilime dönemedim. Üniden eve gelince evde olan mahllemde olan anılarım depreşti dönmeyi düşündüm bulustum ama eskisi gibi hissedemedim yeni sevgilime haksızlık yapıp boylesıne ıyı bir kızı üzüpte eskiye dönemedim hala daha cok mutluyum onunla ama eskiyi bir turlu unutamıyorum bazen hic aklıma gelmiyo ama bazende boyle çok çaresiz kalıyorum. Sevgilim terkedilmeyi haketmeyen temiz aile kızı ve hayatında duzgun sevgilisi olmamıs yanlıs bişe yaşamamıs ve benımle gercekten mutlu ve bana guvendi.6 aylık bir ilişki ve git gide cidsiye biniyor diğer yandansa devam etseydim 6yıl olacaktı bugun. Ne yapmam gerekiyor lütfen bana yardımcı olun :(
Kızlar, Eski sevgilimle yeni sevgilim arasında kaldım?