Neden sevgilim olmuyor? Bende mi sorun var? Yoksa çevrem az olduğundan mı?

Kendimle özelliklerim:
173 boy 70 kilo. Kumral düz uzun saçlı yeşil gözlü biriyim. Güler yüzlü esprili duygusal biriyim. Aşırı utangaç, çekingen, soğuk ve içine kapanık biriyim aynı zamanda. Üniversite 2 sınıf İnsan kaynakları öğrencisiyim. Sosyal biri değilim daha çok asosyal biriyim. Kadınlara göre erkekleri daha çok anlarım. Çevremde herkesin sevgilisi var benim bugüne kadar hiç olmadı. Çıkma teklifi aldım ama çıkma teklifi eden kişileri tanımadığım ve hoşlanmadığım kişiler. Üniversite de birine ilk görüşte ona karşı bir şeyler hissettim ama onunda sevgilisi olduğunu öğrenince ondan vazgeçtim ve uzak duruyorum. Lisede hoşlandığım çocuğa çıkma teklifi ettim ilk defa ama o da beni kardeşi olarak görüyormuş. Benim sevdiğim hiç kimse beni sevmedi. Yazın genellikle evde durdum. Dışarı çıkıp gezebileceğim kişi sayısı çok az. Tek başıma gidip nereye gideceğimi de bilmiyorum. Evde genellikle abimle PS 4 oyunları oynuyorum. Bazen kuzenlerimle sohbet ederiz. Çevremde herkesin sevigilisi oldu benim hiç olmadığından dolayı sanki hiç bir zaman olamayacak gibi hissediyorum. Sevmediğim biriyle evlenmek istemiyorum. Sizce sorun bende mi yoksa sosyal biri olmadığımdan mı kaynaklanıyor?
Neden sevgilim olmuyor? Bende mi sorun var? Yoksa çevrem az olduğundan mı?