18 yaşındayım ve benden 20 yaş büyük bir sevgilim var. Onu gerçekten seviyorum o da beni seviyor ayrılmayı cok fazla denedik ama kopamıyoruz birbirimizden oturdugumuz yerde herkes beni tanıdığı için buluşmamız çok zor oluyor. Aslında bunu neden yazıyorum bilmiyorum sadece fikirlere ihtiyacım var. Kendisi acayip kıskanc ve ben cok özgür bir kızım beni kısıtlıyor fakat onu sevdiğim için bu durum benim canımı sıkmıyor. İlişkimizde olgun olan taraf benim cocuk olan o, herhangi bir durumda adımını hemen geri cekıyor sonra dayanamayıp geri geliyor elini ben bırakmıyorum. Onsuz bir hayat düşünemiyorum. Şimdi aklınıza benim para onun birliktelik için birlikte olduğu gelicek. İkisi icinde birlikte değiliz seviyorum birbirimizi aşkın yaşı yok gerçekten fakat hayatın gerçekleri var ben üniversiyeti bitirdiğimde o 46 yaşında olucak ve onunla gercekten bir hayat kurmak istiyorum mümkün gözükmüyor ama imkansız değildir ya da ben öyle olduguna inanmak istiyorum onsuz bir hayatı düşünemiyorum o da bensiz bir hayat düşünemiyor. Ve evet birlikte oluyoruz ama ikimizde birlikteliği atla deve yapıcak kadar aptal değiliz.Üniversiteye gittiğimde ilişkimizin biticeğini söylüyor burada bile bu kadar kıskanırken oradayken kafayı yermiş. Ama bitiremiyoruzda gerçekten birlikte olmak istiyoruz.
Cevabın nedir?
Sorunun sonunda her sey bellı oldu. Sen kesınlıkle o kadar aptal ınsansın. Ya siz ne sanıyosunuz? Askın yası yoktur dıye bı dunya yok arkadasım. Askın yası var. Bu durumu bu kadar cırkınlestıreceksenız var. Afedersin baban yasında adamla yatıp kalkıyosun e sıcayım ben boyle aska. Yahu sen saf mısın? 38 yasında bı adam senı sevse, sana deger verse sana kıyıpta seninle yatabilir mi? Çocuksun sen çocuk. Anne babanın yuzune nasıl bakıyosun sen? Hadi her seyı gecelım, olmazda oldu kı bu adam senınle evlendı dıyelım, sen 30 olmadan dede olacak bu adam. O zaman su anda sevgı sandıgın seyın s'si kalmayacak. Bana kızcaksın bunları okuyunca ama olan sana olucak ben sadece senı uyarıyorum.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBabasız falan mı büyüdün çünkü 20 yaş büyük adama karşı aşık olduğunu sanman çok garip. Daha 18 yaşındasın, kararlarını tekrar tekrar sorgulaman gerekir. birlikte olman yanlış o konuya hiç girmiyorum. Sen zaten aklın başına geldiğinde pişman olucaksın. Ama hissettiğin aşk değil. bir psikoloğa görün. Sen 20 yaşına geldiğinde yaşıtlarının birlikteliklerini görüp napıyorum ben diceksin adam 42 yaşında olucak nasıl sana ayak uydurabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
yok baba sevgisinden hiç mahrum kalmadım
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin daha ne diyim
+1 yıldinen bir sıkıntı yok... ama arada kültür farkı olacak... o adam 40 lara yakın... sen se hayatının baharındasın... aranızda yaşam olarak bir uçurum var... kınamam... eğer gerçekten birbirinizi seviyorsanız sıkıntı yok... ama gel görelim mantık ne der... toplum ne der... iki gün sonra çocuklarınız olur okula gider hep beraber bir yere gidersiniz yok baban mı yok abinmi gibisinden laflar olur... bu yükü kaldırabilirmisin bunlar önemli... ve en önemlisi henüz ergenlik çağındasın... gerçekten seviyormusun... gerçekten evlenebilirmisin?
12 Yorumla- +1 yıl
Toplum baskısına göre hareket eden bir insan değlim bunları kaldırabilirim gercekten seviyorum ama bilemiyorum haklısın dediklerinde
- +1 yıl
öyle deme... bir yerden sonra insan hem fiziksel hem zihinsel olarak çöküyor... demişler ya davul bile dengi dengine... çok yıpratırlar sizi... en başta kendi ailen... çok sorun çıkar... hayat zehir olur size...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzamanla biter. ilişkinizin geleceğini aşağı yukarı görebiliyoruz. yaşın itibariyle böyle duyguları düşünmen yaşaman çok doğal biraz daha zaman gecince hayat sana başka şeyleri de öğretecek. o zaman daha doğru kararlar vereceksin. şimdilik sadece geçen zaman güzel..
02 Yorumla- +1 yıl
o da öyle diyor simdiki zamanımızı iyi gecirelim bir geleceğimiz yok olmasını istediğini söylüyor fakat kendısıde inanmıyor
Cevap sahibi+1 yılyaşanan binlercesi var. doğal süreç bu. yaşayıp göreceksin.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
27Cevap
Bende aynı durumu yaşıyorum seni cidden iyi anlayabiliyorum insanların tek bildikleri kendi yaşamadıkları durumlar için başkalarını yargılamaları iyi kötü bir karar vermişsin hayatını açmışsın iyisiyle kötüsüyle doğrusuyla yanlışıyla sen yasiycaksin kimse senin hayatın hakkında fikir sahibi olamaz bunun ergenlikle alakası yok bir çok insan biliyorum kaç yaşlarına gelmişler evlilik dışı ilişki yasiyo evli oldukları halde çocuklarından bile utanmadan cidden dünyada okadar büyütülecek sessiz kalinmiycak durum varken insanlarn böyle yaşantılara muhalefet olması beni rahatsız ediyo senin bu yazıyı buraya yazacak kadar bunalıp fikir alma isteğin olduğunu bilemezler çünkü kendi yaşıtlarınla bir yerde oturunca tüm kız arkadaşların sevgililerinden bahsederken senin sessiz kalman kadar acı bir durum yok ama buna rağmen seviyorsun seni bukadar kısıtlama sebebi senin genç olmandan kaynaklı o da herşeyin farkında ilerleyen zamanlarda diş görünüş olarak o düşünce yapısı olarak sen degisime ugrycsksn ama hayat senin hayatın sen yasiycaksin o adamla aynı yastığa sen baş koyucaksn ve o adama karşı en büyük bağlanma sebeplerinden biri birlikte olmanız bu cok önemlidir bir kadın ilk ait olduğu erkeğe herzaman bambaşka hisler besler ve en ufak şunu söyleyim sana anneannem ve dedem arasında 17 yaş var ve bilmem kaç yıllık evli severek evlenmişler ve şu an 20 tane torunları var diyeceklerim bukadar
35 Yorumla- +1 yıl
Vay arkadaş
- +1 yıl
- +1 yıl
Okudum yazinisa güzel
- +1 yıl
@Uslanmaz_053 teşekkür ederim
- +1 yıl
Senin sevgilin kaç yaşında 😂
Baba sevgisi gördün mü bilemiyorum. Sen onu aynı baban gibi görüp seviyorsun. Onun seni sevip sevmediği hakkında yorum yapamam, bilemem. Umarım ileride kocan olacak kişi böyle bir şeyi dert etmeyen biri olur. Ama öylesini bulmak da kolay değil ne yazık ki. Aşkını sevgini yargılamam ama dışarıdan bakan biri olarak sana tavsiye verebilirim ancak. Ben de 18 yaşındayım ve yaş olarak genelde olgun sayılabilecek (25-30) yaşındaki insanlar bana bakıyor, benim yaşıtım olanlar bakmıyor. Anneme neden böyle diye soruyorum. Ve bana şu cevabı veriyor; kızım büyük insanların istekleri farklıdır, sen saf duygularla yaklaşırsın ama onlar kesinlikle temiz duygularla yaklaşmaz. O yüzden diyeceğim o ki ileride bir kızın olursa bu olayın onun başına da gelebileceğini düşünerek hareket etmen. Çok zor şartlarda buluşuyoruz sevmeye niye katlansın ki diyorsun ancak atalarımız ne güzel söylemiş kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye.
10 YorumlaÜzgünüm ama henüz 18 yaşındasın ve herşeyin baharındasın. kendinden 20 yaş büyük bir insan çok çok fazla. yani emin ol bir kaç sene sonra pişman olursun kesinlikle hemde. çünkü resmen baban yasında ve ilerleyen zamanı düşün yıllar sonra sen 25 inde iken o 55 olacak baban gibi duracak yanında bunu geç senin daha önünde yaşanacak çok güzel yıllar var ama o ununu eleyip eleğini asmıs. yol yakınken vazgeç pişman olma.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Yaşın çok genç bence evlilik düşünme birlikte olmak istiyorsanız olun ama 22 geçmeden evlilik düşünme şimdi aşk ile baktığın zaman ilerde farklı olabilir
Sorun yaş değil de senin yaşının çok genç olması 25 falan olsan istediğini yaşa derdim ama 18 hayata daha yeni başlayan biri bence iyi düşün evlilikde düşünme20 Yorumla
+1 yılcanım bunlar gençlik hevesleri senin yaşlarındayken aynısı banada olmuştu ama ileride problem çıkıyor ister istemez ayrılıyorsunuz ayrılmasanız bile bir süre sonra o senin için fazla yaşlı kaldığını anlıyorsun o yüzden kendini çok kaptırma akışına bırak zamanla geçiyor ilgin ;)
10 YorumlaUlan benim anam bnden 18 yaş büyük. Sen ne halt ediyon. Kaşaroviçç 😣😠😡
102 YorumlaSen Beni Güldürdün! ALLAH (C. C.)'da Seni Güldürsün Daima.
Sonuna kadar yaşa hic takma insanlar ne derse desin kulaklarını tıka ve aşkını yaşa... ama iyice düşün eger ciddiye giderse ilerdeki çıkabilecek problemleri göz onune al sadece sana ozel degil her aşkta ciddiye gidiyorsa iyi düşünmek lazim ama sen eger onun yanında zaman duruyorsa ve mutlu oluyorsan boşver yaşa sonuna kadar umarım mutlu olursun🌙👍
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu desteklemeyin bari aqq babası yaşında lan
+1 yılgeleceğini mahvedersin ilişkiniz yürümez ben de 18 yaşındayım ama kendimi 38 yaşında biriyle düşünemiyorum anlaşamazsınız çocuklarınız olursa kocana baba mı dede mi ne diceğini şaşırır yan yana baba-kız gibi durursunuz kusura bakma ama böyle yani bence ayrılmalı ve kendi yaşına uygun birini bulmalısın ama tüm bunları onun için göze alıyosan sen bilirsin senin hayatın
00 Yorumla
+1 yılOha cok buyuk sorun olur sen 20 o 40 sen 30 o 50 çüş sen otuzda diri olucaksın olgun Seksi zamanların o 50 de sarkıcak senı becermeye gucu yetmıycek hali dermanı kalmıyca sende ihtiyaçdan aldatırsın onu bırak gıtsın sen diriyken enerjikken o yürürken baston kullanıcak hem cok komık durursunuz..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı. Bide şöyle düşün sen 40 yaşında olgun orta yaşlı bir bayanken kocan 60 yaşında olacak ve sorunlar sorunlar.
12 Yorumla- +1 yıl
evet beni korkutan o ben konserlere gitmek isterken o evde oturmak isteyecek ama sorun bunları göze alabılcek kadar seviyorum
Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. seni kullanıyor olabılır cınsel ılıskı ıcın fakat gerçekten sevıyorda olabılır bence dıkkatlı ol derim hıc cınsel ılıskı yasadınızmı ya da oyle bır teklıf ettımmı sana?
12 Yorumla- +1 yıl
evet cinsel ilişki yaşadık fakat onun ıcın kullanıcak bı ınsan değil cevresinde istediğinde yataga atıcak kızlar var ve cok zorluklarla ilişkimizi sürdüyoruz sevmese katlanmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılANNENiN erken yat lafını yanlış anlamışsın cici kız.
51 Yorumla- +1 yıl
uff bos laf yapma ya
Hiç seviyorsanız önemsiz vs muhabbetine girmiycem açık net iğrenç birşey çocuğunuz olsa onun torunu gibi durucak
10 Yorumla
+1 yıl:( Sende saf seviyosun sevdiğin için bu durum sana normal geliyo bilemiyorum ama İnşallah üzülmezsin
12 Yorumla- +1 yıl
evet seviyorum iyi olan şu ki onunda sevdiğini biliyorum umarım
- +1 yıl
Peki...
kesinlikle yürümez kardeşim kendine gencligine yazık edersin sormadın mı bunca sene neden evlenmedin diye insanlara kolay kolay güvenme kalplerini göremezsin ki
12 Yorumla- +1 yıl
6 aylık bır evliliği varmıs hıc kabullenmek ıstemıyorum iiyi bir insan oldugunu bılıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılERKEKLE KIZ ARASINDA TABIKI 3 YAS 5 YAS 10 YAS BUYUKLUK OLABILIYOR AMA 20 YAS DEDASIGN ZAMAN DURRRR BIR IKINVNSISNI SENIN YASIN 18 UC DÖRT SENE SONRA SEN KENDINI ISTMEZISNIN O ADAMI GENCLIK ERGENLIK ASKINDASININ SU ANN BIR AN ÖNCE UYANN BIR AN ÖNCE DIYCEKSINKI NERDEN BILIYOSUN BIZDE YASADIK O ASKLARIII AILENI SEVENELRI KAYBETMEE SKAINN
00 YorumlaBaban yaşında laa 20 sene sonra yatalak olsa nasıl bakacan sen en iyisi beraber yaşlanacağın birini bul.
00 YorumlaBen de kendimden 9 yaş büyük birini seviyorum bişey diyemedim şimdi :(
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızım deli misin sen? 18 yaşındasın, hayatını mahvediyorsun. Yapma lütfen
12 Yorumla- +1 yıl
evet oradan bakınca öyle gercekten ama sevince sevilince görmüyorsun o durumları
- +1 yıl
Nediyim bilemedim. Allah mutlu etsin
Bence adam buna çakmış buda ergen tabı * aşkla baska seylerı karıstırıo ulan o adamda zaten gram seref olsa cocugu yasındakı karıyla böyle boklar yemez ne ıgrens pıslık ınsanlarsınız sız ya
20 YorumlaYanlış düşünüyorsun sakın bu yola girme... Her sırtını sıvazlayanı dost sanma belki bıçaklayacak yer arıyordur.
12 Yorumla- +1 yıl
evet haklısın ama beni bıcaklaması ıcın ya da bu kadar zorluga katlanması ıcın herhangı bı gerekcesı yok
+1 yılHayır büyük yaş farkı olan iliskiler çok güzel ilerliyor. Ben de 10 yaş büyük birine tutuldum, hayırlısı.
00 Yorumlasenden o kadar yas büyük birisi seni kullanmak isteyebilir dikkatli ol bence, ama gercekten sevdigine inanıyorsan yas problemde olmamalı
02 Yorumla- +1 yıl
İlk başlarda bende öyle düşünüyordum artık öyle olmadıgını biliyorum ama sorun gelecegimiz
Bu soruyu bize degil kendine sor. Sence yaptigim dogru birseymi. Bak cevabini nasil hemen buluyorsun.
10 YorumlaBabamla cici annemin arasındada 20 yaş var inan mutlu değiller babam 49 kadın 29 yaşında
01 Yorumla- +1 yıl
Baban çok şanslıymış xd
+1 yıladamın kafası yeterince açık değil mi
ayrıca o yaştaki insana amca denir lann10 Yorumla
+1 yılAsıl sen kafayı yemişsin la. d babam yaşında adama sarkmaktan hiç mi utanmıyorsun
10 YorumlaOff saçmalıyorsun kızım mantsıksız olduğunu sen de biliyosun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılyaş farkı çok fazla ilerde pişman olabileceğin bir şeyi sakın yapma
04 Yorumla- +1 yıl
bende ondan korkuyorum cok sevıyorum o da sevıyor ama nasıl devam eder bılemıyorum
- +1 yıl
evli mi birde?
- +1 yıl
hayır değil tabiki
- +1 yıl
baban yaşında resmen
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. tuhaf bir tercih ama sen mutluysan diyecek bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılIyi güzel , 20 yıl sonra seks yapacak adamı bulursun yanında
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl10 anlarım 11 anlarım 12 anlarım 13 anlarım 14 anlarım 15 anlarım 16 anlarım 17 anlarım 18 anlarım hadi 19 da anlarım da 20 ne *
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşinize gelince sevglim işine gelmeyince 40 yaşında adam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUni de o cakamicak başkalarına çaktırcan ya kiyamiyo
00 Yorumla
+1 yılbirşey diyeyimmi o şahıs seni nah seviyor
24 Yorumla- +1 yıl
ya biliyorum öyle geliyor ama sana bunu anlatamam ki
- +1 yıl
doğru ne yaparsan yap anlayamam 38 yaşında o olgunluğa gelmiş bir insanın 18 yaşındaki bir çocuğu sevmesi akıl alır gibi değil
- +1 yıl
ama akla mantığa uygun durumlar değil bide düşünsene ilerde sen menepoza girmeden antropoza giren bir kocan var içler acısı
+1 yılBel altı sevgiler bunlar
31 Yorumla- +1 yıl
Dogru
+1 yılİliskiye giriyormusunuz
011 Yorumla- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Sen ona karsi bisey hissediyor olabilirsin ama p seni kullaniyor
- +1 yıl
Ayrica yaptigin cok yalnis hem iliskiye girmekle hata yapmissin peki ilk iliskinmi
- +1 yıl
evet ilk ilişkim fakat kullanmıyor yaşadığımız ilişki cok zor sadece bunun icinn katlanmaz
- +1 yıl
Madem seviyorsu sana sokunmazdi seni düşünürdü hem ilerde cok pusman olursun
- +1 yıl
ya bu seviyorsa dokunmaz ayakları cok sacma insan sevdiğini arzular zaten
- +1 yıl
Hem kendinden 20 yas kucuk birine bir insan yan gozle bakiyorsa o kisi sapiktir sana en basta kizi gozuyle bakmaliydi ve sende ona abi
- +1 yıl
orası öyle ama aşk yaş tanımıyor işte gerçekmiş bu
- +1 yıl
Senin aklini celmis kizim ya o adam sana yan gozle vaktiysa zaten sapuktir ask falan degil ve şu an senden istedigini aliyor kullaniyor seni niye iliskiye girdinki yazik etmissin kendine seni dusunseydi sana bunu yapmazdi safmisin
- +1 yıl
Yani inandirici degil eger iliskiye girmemisbilsaydiniz seni sevdigine belki inanirdim
- +1 yıl
yanlıs dunuyorsun cinselliği her seyin basına koymayın lütfen seven insanın seks yapması dogal asıl sevmeyenle yapmayacaksın ki bunu da hissedersin
+1 yılO adam iyi de sen cok kucuksun 18 yasindasin yuh
10 Yorumla
+1 yılSevgili değil babadır o
10 Yorumla
+1 yılNoldu evlendin mi naptin?
01 Yorumla- +1 yıl
Evlendiler ama adam kalpten gitmiş ilk günlerinde
+1 yıl20 yaş çok fazla daha 18 yaşındaymışın birde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Çocuk yapın ve birbirinize bağlı kalın.
10 Yorumla
+1 yılbabasına aşık olmuş kız çocuğu. .
00 Yorumla
+1 yılYa şöyle ki olur isteseniz ama zor bir durum
00 Yorumla
+1 yılHep bunlar o yasak el ma yüzünden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yıladamın olgun olmadığı belli zaten😴
00 Yorumla Tatlım adam evlimi ona gore konusalım
02 Yorumla- +1 yıl
değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala berabermisin merk ettm
00 Yorumla
+1 yılVay be
10 YorumlaEvlimi adam
01 Yorumla- +1 yıl
hayır
Gizli Üye(25-29)+1 yılMide bulandırıcı ilişkiler. Üzgünüm.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam sansliymis arkadas 😋
00 Yorumla
+1 yılSacmalama ayrıl
00 Yorumla20 yaş ne demek ya
00 Yorumla
+1 yılXper kasma trol
02 Yorumla- +1 yıl
yok ciddili
- +1 yıl
Ybsg
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılPerfonmans nasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerizekalisim
00 YorumlaBaba diyomusun 😃😃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılSapıkmısınız * ya
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim benden 20 yaş büyük, lütfen bir fikrinizi yazar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler