Sevgilim benden 20 yaş büyük, lütfen bir fikrinizi yazar mısınız?

18 yaşındayım ve benden 20 yaş büyük bir sevgilim var. Onu gerçekten seviyorum o da beni seviyor ayrılmayı cok fazla denedik ama kopamıyoruz birbirimizden oturdugumuz yerde herkes beni tanıdığı için buluşmamız çok zor oluyor. Aslında bunu neden yazıyorum bilmiyorum sadece fikirlere ihtiyacım var. Kendisi acayip kıskanc ve ben cok özgür bir kızım beni kısıtlıyor fakat onu sevdiğim için bu durum benim canımı sıkmıyor. İlişkimizde olgun olan taraf benim cocuk olan o, herhangi bir durumda adımını hemen geri cekıyor sonra dayanamayıp geri geliyor elini ben bırakmıyorum. Onsuz bir hayat düşünemiyorum. Şimdi aklınıza benim para onun birliktelik için birlikte olduğu gelicek. İkisi icinde birlikte değiliz seviyorum birbirimizi aşkın yaşı yok gerçekten fakat hayatın gerçekleri var ben üniversiyeti bitirdiğimde o 46 yaşında olucak ve onunla gercekten bir hayat kurmak istiyorum mümkün gözükmüyor ama imkansız değildir ya da ben öyle olduguna inanmak istiyorum onsuz bir hayatı düşünemiyorum o da bensiz bir hayat düşünemiyor. Ve evet birlikte oluyoruz ama ikimizde birlikteliği atla deve yapıcak kadar aptal değiliz.Üniversiteye gittiğimde ilişkimizin biticeğini söylüyor burada bile bu kadar kıskanırken oradayken kafayı yermiş. Ama bitiremiyoruzda gerçekten birlikte olmak istiyoruz.
Sevgilim benden 20 yaş büyük, lütfen bir fikrinizi yazar mısınız?