Sevgilimle 18 gündür çıkıyoruz. İlişkimiz çok yeni. Ayrı şehirlerdeyiz. Sevgilim benden önce çok kızlarla takılmış biri. Her gece başka kızla takılıyomuş. Ciddi ilişki istiyorum, sıkıldım öyle hayattan, sorumluluk almak istiyorum dedi ve biz çıkmaya başladık. İlk 15 gün cinsellikle alakalı konu açmadı. Seninle çıktığımızdan beri yapmıyorum çok kötü durumdayım falan dedi. Foto istedi atmadım tabiki. Seninle bu konuları paylaşamayacaksam kiminle paylaşıcam dedi. Baya tartıştık. 1 gün boyunca soğuk ve kızgındı sonra düzeldi aramız. Dün aradı beraber telde makarna yaptık. Çok şükür aramız iyi. Gece konuşurken öperim falan diyodum bak zorluyosun yine :) dedi. Zorlamıyorum tamam dedim. Bencede zorlama sonra istediğim şeyi yapmicaksın kavga edicez dedi konuyu kapattık. Beni gerçekten sevdiğine inanmalı mıyım ? Kıskanıyo, sahipleniyo, hesap soruyo, hesap veriyo.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim de benden o şekilde bir fotoğraf istedi. Gerçi tamamen çıplak değil tshirtün altına sutyen takma o şekilde at dedi, atsaydım daha fazlasını da isteyecekti onu da biliyorum. Ama bu konuları ona açan ben oldum. Sanal seks yapmak istedim onunla. Oda hayır demedi tabii. Sonra pişman oldum dedim ki bunlar bizim ilişkimizi kötü etkileyecek duygulara zarar verecek. Oda tamam dedi açmadı bu konuları ilişkimiz daha önemli seni kaybedemem, bekleyebilirim dedi. Ama biz bu olayları tanıştıktan 3 yıl sonra o askerdeyken yaşadık aradaki fark budur. Yemek yemeyince, su içmeyince, uyumayınca ölürsün ama cinsellik yaşamazsan ölmezsin. Yani bu bir ihtiyaç değildir beklemesini bilmeli, hiçbir şeye mecbur değilsin ilişkiniz bence daha çok yeni.
13 Yorumla
Soran+1 yılSizinki 3 yıl sonra olmuş maşallah. Aynen bizim ilişki çok yeni. Ben istediği zaman atmadım o yüzden tartıştık biraz sonraki gün boyunca soğuk davrandı. En son eski halini özledim dedim ondan sonra soğuk davranmayı bıraktı. Bidaha da o konuyu açmadı
Cevap sahibi+1 yılbu yüzden tartışmak çok itici. Zorlamamalı seni. Kendini kötü hissetme yapmak istemediğin bir şeyi sakın yapma ki ileri de pişmanlık duyma. Yani karakterin buna aldırmayacak olsa tek bir söz etmem, herkes özgürdür sonuçta. Ben üzülmeni istemem sadece.
Soran+1 yılBende pişman olmak istemedim o yüzden atmadım fotoyu atmam da.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sevdiğini sanmam. Bunlar hep böyle başlar ileriki zamanlarda göreceksin daha çok cinsellik konusu açacak. Benim de vardı böyle bir sevgilim en son dedi ki bana göre değilmiş ben kendimi kandırmışım. Hikayede yaşamıyoruz. Cinsellik konuşmak için zorlayan erkek ya sevmiyordur ya abazandır. Yaş farkı kaç?
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 yaş. Ama o günden sonra bidaha istemedi
Cevap sahibi+1 yılBu konuda tepkini koru ve çok kapılma. Bana aşık zaten kafasına bürünüp seni bir şeylere zorlamasın
Soran+1 yılHiç bişey yapamaz. Aşkından ölsem bile yanlış bişey yapmam. Büyük konuşmak gibi olmasın. Öyle yani
Hiç belli olmaz bu tarz şeyler çoğu türk genci tarafından yaşanan şeyler ilk cinsellik duvarını yıkmak erkek içinde kadın içinde çok zor. Ama imkansız değil seni gerçekten çok seviyor da olabilir hiç sevmiyor da olabilir. Bunu 18 günde sen anlayamadıysan yukarıda ki azıdan bizim anlamamız imkansız ama şöyle bir tüyo verebilirim sana nasıl bir görüşün var bilmiyorum eğer karşı tarafı cinsellik anlamında tatmin etmek istiyorsan bunu birsürü şekilde yapabilirsin belli ki vücudunu gerçekten beğeniyor. Bu güzel bir şey ama fotoğraf olayı sıkıntılı atarsan da yüzün görünmesin fotoğraflarda.
010 Yorumla
Soran+1 yılFo mayı düşünmüyorum. Vücudumu özellikle dudağımı çok beğendiğini biliyorum. Vücudumla alakalı bişey söylemedi ama dudaklarımı beğendiğini söyledi. İlişkimiz sadece cinsellik üzerine olsun istemiyorum. Diğer kızlar gibi görmesin beni, gerçekten sevsin istiyorum.
Soran+1 yılFoto atmayı düşünmüyorum*
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Zaman içerisinde eğer seni gerçekten istiyorsa diğer kızlar gibi istese de göremez hatta bir mühdet senden başkasını bile göremez ama bunlar tamamen senin elinde güzelim ve cinsellik üzerine ilişki kurmamakla kesinlikle iyi bir başlangıç yaparsın ama zamanı geldiğinde yaşaman gereken şeyler olacak ( sınırları bilerek) Onu bizden daha iyi tanıyorsun bu yüzden top sende kale karşında vur da gol olsun hadi bakalım :)
- +1 yıl
Al iste ya yanlıs yere yazmışım
Soran+1 yılYanıma geldiği zaman çok ileriye gitmeden bişeyler yapabiliriz. Ciddi düşündüğüm kızla kesinlikle çok çok ileriye gitmem dedi. Hatta sen istemezsen sana dokunmam bile dedi. İstersen uzun süre çıktığım kızların numarasını vereyim. Onlar istemeden dokundum mu onlara diye sor dedi. İlişkimiz yeni olduğu için yanlış bişey yapıp pişman olmak istemiyorum.
- +1 yıl
Şimdi sana eski kız arkadaşımın numarasını veriyim diyerek çocukluk etmiş bence ve istemezsen sana asla dokunmam lafı ortaya şerefimi koyarım ki yalan. Şimdi ben bunu diyerek istemeden sana zorla bazı şeyler yaptırır falan demiyorum ama böyle bir talepte bulunan erkek cinsel beklenti halindedir ve eğer azda olsa gözünü doyurmazsan çok yüksek ihtimalle eyvallah der gider. Senin üzerine düşen onu bir şekilde doyurmak ama ne fazla ne de az çünkü seninde ona ilginç gelen ihtiyaçların muhakkak olacaktır ozaman oda buraya yazıp bize soracak ve söz veriyorum ona da kızı mutlu et diyeceğim :)
Soran+1 yılBen şimdiye kadar hiç öpüşmedim bile.
Soran+1 yılGerek yok ya
+1 yılbu sevgiyle alakalı bir durum değil fizyolojik bir durum. yani elbette senden önce birçok kızla cinsellik yaşamış biri seninle birlikteyken durmayacaktır. cinselliği ya senden talep edecek ya başkasından. eğer talebi karşılayabileceksen devam edeceksin karşılayamayacaksan ilişkiyi sonlandıracaksın. kıskanmak sahiplenmek hesap sormak hesap vermek bunlar sevgiyle alakalı seyler değil. bunu gözlerine baktığında anlarsın ancak
03 Yorumla
Soran+1 yılYanıma geldiği zaman gerçekten sevip sevmediğini anlarım yani ?
- +1 yıl
anlayabilirsin ama ne için geldiğide önemli senle kalmaya geliyorsa bilemezsin ama sadece seni görmek için geliyosa niyeti daha iyidir
Soran+1 yılGörmek için gelecek. Geldiğimde beraber börek yapalım dedi. Heralde günlük ev kiralicak. Zaten burada sokakta kalacak değil.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
21Cevap
+1 yılÇok iyi ya güzelmiş telefonda konuşurken birlikte makarna yapmak burasını beğendimde inası gelmiyor 15 günde alttan alttan cinsel ilişki istediğini belirtmesi güvensizlik verdi ha şu da var 15 günde bir insana ne kadar güvenebilirsin ki sen yinede dikkatli ol
07 Yorumla
Soran+1 yıl15 ya da 16. gündü cinsellik konusu açıldı. Onda da zaten tartıştık. Öncesinde hiç bir şekilde o konu açılmamıştı. O gün çok kötüyüm vs dedi konu öyle açıldı. Makarna işini bende sevdim :)
- +1 yıl
arkadaşım sorun yokta yinede fazla kaptırma kendini makarnayı neli yaptınız :D
Soran+1 yılPeynirli 😊
- +1 yıl
peynirli mi hımm güzel oldu mu ki yaptı makarnayı :D
Soran+1 yıl2 tabak yemiş 😄
- +1 yıl
ohaaa affiyet olsun :D
Soran+1 yılSaol :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılfırsat kolluyor gibime geldi.
madem çok istiyor evlenin diyecdmse senn bununla başa çıkamazsın.
bir zahmet artık. herkesi abaza olarak tayin ediyorsunuz ama hep abazanın daniskalarıyla flört ediyorsunuz.
abaza ilte bu arkadaş anlayın. buöamıyan abaza değil çapkınlık yapan kişi abaza ya bir kendinize gelin..07 Yorumla
Soran+1 yılEvlenelim dedi kendisi. Geldiğim zaman yüzük takalım dedi. Ne evlenmesi dedim kızdı bozuldu biraz. Çok mu istiyosun dedim evet dedi kendi aramızda takarız o zaman dedim sevindi.
Cevap sahibi+1 yılyahu sizi anlamakta gucluk cekiyorum.
onun evlilik demesi guvence demek değil
ayrıca onusavunmaktan ilk başta vazgec. oyle dedi boyle diuor bunlar tanısma masalları.
evlenecek kişi icraat yapar.
bu boş beleş seni mutlu olacağın seyler soyluyorki güven duyasın.
bşrde evlenmeyi kabul et bakalım neler olucak. nasılsa evleneceğiz diye bu sefer direk yatağı sececek bulusupta.
akıllı olun uyanık olun. kav tane kız harcandı boyle..
o kişi gidecdk başkasına nefesini yorma daha 18 gun yaa bukadar hızlı gelişmez hiçbirşey.
Soran+1 yılİyi tamam
Cevap sahibi+1 yılkızıyorum cunku senin için yapıyorum bunu.. ciddiyeti anla diye. yoksa beni alakadar etmez senin hayatın. sonucta benim hiçbirşeyim değilsin.
buradaki şu an okudugun bitün gorumlara bak herkes şu an şüpheli. hani desenki bir kızla sevgili olmuş diye anlardım ama birçok kızla birlikte olmuş hayvanlaşmış bir nefsi var gözü sevgi görmez o kişinin..
diyelim hersey ciddi olacak ve evleneceksin ama sen bu çocuğu durduramazsın hayatına yazık olur. ben sana tavsiyem bu daha 18 gun olmus uzatma bırak peşini.. hiçbir acı çekmezsin.
Soran+1 yılDüşünücem bunu
Cevap sahibi+1 yılkendini yabana atma. acelede etme yasın genc daha iyileri çıkar. yakışıklılığı seni etkilemesin.
herzaman bir söz vardır kullandığım.
kurbanlık kesilmeden önce başı okşanır.
hayırlı geceler
Soran+1 yılAnladım. Sanada
Foto istedi cümlesinden sonrasını okuma gereği bile duymadım sen de farksızsın onun için şu an gönlünü hoş ediyor sadece yine isteyecek. Ayrica bu kadar çapkın birine uzakta olup güvenmek de akıl kârı değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılBidaha isteyeceğini sanmıyorum.
- +1 yıl
İster merak etme. Hatta emin ol ve bekle. Ciddiyim dediği kızdan daha 15 18 gün olmuş cinsellikten söz eden, hatta fotoğraf isteyecek kadar ileri giden birinden ne ciddiyeti bekliyosun. Bir daha istemese bile güvenmem ki ben o adama zor durumdayım ne demek bir kıza ya hafifletici bahane olarak kullanmış resmen.
Soran+1 yılİnşallah istemez :( Bu kez kesin biter ilişkimiz. Ya beni sevmiyosa bile sevmediğini söylesin istiyorum :/
+1 yılbak şimdi başta o istediği için kızdın ona şimdi sen yol yapınca sanki istemiyomuş gibi davranıp itibarını kurtarmaya çalışıyo sende istiyosan bilemem ama
17 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum ki. O istemiyomuş gibi yapmıyo istediği zaman açık açık söylüyo. Yine canım çekti hadi uyuyalım diyo.
- +1 yıl
ya işte açık açık sölemesinden belli güzel bacım ben sevgilimin peşinden 3 sene koştum okulumdan oldum onu görmek için derslere girmedim kaldım 3 sene adını öğrenemedim 3 sene içinde facede küçükçekmecedeki bütün kızları aşa yukarı 300 bin 400 bin kız baktım çıkmaya başladığımızdada bisene elini tutamadım neden biliyomusun kıyamadım çünkü 15 günde bu çocuk bu konuyu açıyosa ve sende cahillik etme işte sevgi öyle olmazz seni elde edince basar tekmeyi gelsin sıradaki
Soran+1 yılAnladım :/
- +1 yıl
üzülme yaşın kaç senin
Soran+1 yıl21.
- +1 yıl
bak bide 2 yaş buyuksun be kardeşim alıhını seversen yapma sonra üzülürsün bak sırf kız düşürmek için çıkanlar var bak gerçekten inan bana kanka bugun bu kızı buldum sonra sana paslarım falan ama kardeşim dikkatli ol mantıklı ol allah beyin vermiş düşün ve kullan (yanlış anlaşılmasın hakaret etmedim ) sen anladın beni ya
Soran+1 yılAnladım tabi. Teşekkür ederim görüşün için dikkatli olucam
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15. gunde o tarz foto ıstemıs ve sen hala senı sevdıgınımı dusunuyorsun?
"Ciddi ilişki istiyorum, sıkıldım öyle hayattan, sorumluluk almak istiyorum" oyle her gece baska bı kızla takılan erkeklerın en buyuk yalanıdır bu.
Uzak dur ondan. Gercekten seven adam gıbı adam sevdıgınden acık foto ıstemez.11 Yorumla
Soran+1 yılO günden sonra bidaha istemedi. İstemez de. Mesela konuşurken öperim falan dediğimde öp diyo ardından konuyu istediği yere çekebilir ama o konuyu değiştiriyo. Dün de böyle oldu. Çift dövmelerini attı bunları yaptıralım mı dedi.
foto istedi falan dedikten sonrasını okumadım sende aynısın onun gözünde diğerleri gibi
43 Yorumla
Soran+1 yılArtık istemiyo. İlk kez birinden istemiş. Normalde her gece farklı kızla takılıyomuş fotoya ihtiyacı yokmuş. Atmam zaten bunu biliyo
Soran+1 yılPeki
foto istemek nedir ya :P tam ergen şeyleri. hiçbir çıktığımdan fotoğraf istemedim aksine onlar göndermek istedi. ben istemeyince beni arzulamıyorsun diye ayrıldılar :D ne garipsiniz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSeninkiler garipmiş
+1 yılÇok çelişkidesin şu an ama yaptığı normal bir şey deyil ilk önce bunun farkında ol we onu gercekten sewiyorsan ona o kızlar gibi olmadığinı göster bunu ona sakın söyleme hissettir yok kabul etmiyosa her kez kendi yoluna
01 Yorumla
Soran+1 yılO kızlar gibi olmadığımı gösterdim. Ben namaz kılan biriyim bunu biliyo. O günden sonra bidaha o konu açılmadı
canım kanma. Benim ilişkimde yeni. 10 gunlük. aynı seyleri banada dedi. ikinci günden beni annesine anlattı mesela. Ama dun aniden telefonu kapattı. Aramadı. Bugun sabahtan beri arıyorum acmıyor. fazla baglanma. erkekler hep dener. Bir gün aniden bunları keser ve ne yaptığını izler. eger sevgini gösterirsen cantada keklik der ve seni yedeklere atar
07 Yorumla
Soran+1 yılYani sessizce hayatından çıktı mı ? Benimki öyle yapmadı ama. İnşallah yapmaz da :(
Soran+1 yılNeden izin vermedin peki ?
Soran+1 yılGitmek istiyosa sen naparsan yap elbet bir gün gider.
Soran+1 yılKolay kolay kurtulamaz benden diyosun :)
+1 yılsanal seks yap çocuğa foto atmadan, ya cinsellikle alakalı düşünceden değil gerçekten gözü dışarı kaymasın beni sevsin diyosan yapacaksın abi.
010 Yorumla
Soran+1 yılO da öyle diyo. Siz böyle olursanız erkekler nasıl aldatmaz diyo. Sizden istemeyeceksek kimden isteyecez diyo
- +1 yıl
çocukta bir yandan haklı valla ama snin bileceğin iş yapmak istemiosan beni seks oyuncağı olarakmı görüyorsun? de. ilişki sadece sekslemi oluşur de.
Soran+1 yılAmacın o mu diye sordum bikaç kez. Saçma sapan konuşma istesem burada bir sürü kız var dedi.
- +1 yıl
üste çıkmış bacım sen yinede beni bir dinle :)
Soran+1 yılNapmalıyım ?
- +1 yıl
sanal seks yap. ama sık sık istemeye başlarsa koy kapının önüne.
Soran+1 yılYa bu kez tamamen gözü dışarı kayarsa ? Beni o kızlar gibi görebilir.
- +1 yıl
1 kere dedim canım ya. batın 2-3 günde bir sıklaşırsa ona bu düşünceni söyle. bana söylediğin son konuşmayı onada yap :) gerçektn işe yarayacak. sen benim kafama uy.
Soran+1 yılDüşünücem bunu :)
- +1 yıl
umarııımmm :)
+1 yılBu kadar ısrarla bu konulara girmesi sacma geldi bana
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece o gün girdi bidaha da o konuyu açmadı
- +1 yıl
O zaman sorun yok ama sen yinede dikkatli ol bence
Soran+1 yılDikkatli olurum teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden bir kere bile istediyse sevmiyordur. ben seven erkegin sevgilisine o gozle bakacagini dusunmuyorum. elbetteki ister ama onu kirip incitmek istemez. beynini baska yerlerinde tasimaz
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :/
+1 yılSevip sevmediğine dair yorum yapmak için gerçekten erken. Şu çok saçma ciddi ilişki isteyen erkek daha ilişkinin en başında cinselliğe girmemeli. Onlarıda yaşayacaksınız mutlaka ama bir altı ay falan olsun. Bu kadar erken istemesi olmamış.
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Kötü durumdayım falan diyodu. O günden sonra bidaha konuyu açmadı
- +1 yıl
Mutlaka ihtiyacı falan vardır ama senden istememeliydi. Bu ihtiyacını giderebileceği bir sürü yerler var sonuçta. Akışına bırak fazla kapılmamaya bak derim
Soran+1 yılO yerlere gitmesini istemedim. Tartıştık, sonra bir yol var ama sen kızarsın dedi. Söyle dedim foto dedi daha çok tartışmaya başladık. Netten hallet işini dedim 13 yaşındaki çocuk mu var karşında dedi. Sinirlendi. Sonra uyuyorum dedi iyi geceler falan dedik uyuduk.
- +1 yıl
Emin ol pişmanlık duyar eğer hisleri gerçekse
Soran+1 yılOndan sonra 1 gün boyunca soğuk davrandı ama gün içinde 3 4 kez arıyodu. Sonra soğukluğu gitti bidaha foto konusu açılmadı. Dün öperim falan diyodum yine zorluyosun beni dedi güldü. tamam zorlamıyorum dedim. Bence de yoksa istediğim şeyi yapmicaksın kavga edicez dedi. Haklısın dedim biraz konuştuk öyle. Sonra neyse aşkım uyuyalım dedi uyuduk.
- +1 yıl
O açmadığı sürece sende dikkat et eğer açarsa da açık açık konuş ve söyle
Soran+1 yılEğer açarsa konuşurum. Amacı oysa ayrılırız
bu devirde babana bile güvenme inanma sevgiline hiç..
010 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılGüven sorunum var zaten. Kimseye kolay kolay güvenemiyorum
Soran+1 yılTek sığınağım Allah zaten.
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılİnşallah yanlış bişey yapmam
+1 yılSaf olmayın bu kadar ya amacı belli diğer kızlaeı nasıl elde etti sanıyırsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın belki de
+1 yılSevmiyor bence. Daha 18 günde ne cinselliği ki? Daha tam tanımıyorsunuz bile birbirinizi
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsin. Konuyu bidaha açmadı ama
- +1 yıl
Konuş istersen ama umut bağlama hemen
Soran+1 yılKonuştuğum zaman niyetim başka olsaydı neden taa kilometrelerce uzağımdaki biriyle çıkayım ki diyo. Saçma sapan konuşma diyo.
- +1 yıl
Başkalarıyla konuşmadığı ne malum?
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılhe sevıyo hee. 1 haftada seks muhabbetı acan adam sana tapıyo ne sevmesi. saf olmayın bu kadar kardeşim.
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam
+1 yılHiç sanmıyorum 15 günden sonra konuşmaya başlaması falan rol yapıyordur bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
Sevmek değil de hoşlanıyordur sadece bence hemen öyle inanma sevdiğine.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki inanmicam hemen
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Kullanıp atmak istiyor...
07 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın ?
Soran+1 yılErkeklerin tek düşündüğü cinsellik başka bişey yok diyosun ?
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılköprüyü geçinceye ye kaadar ayıya dayı hesabı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
+1 yıl1 yıl bile az. Bekle.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani ?
- +1 yıl
1 yıl bile sevip sevmediğini anlamanız zor. Ama bu size kalmış tabi onu ne kadar iyi tanırsanız o kadar çabuk anlarsınız.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılamacı başka sevgi mevgi hikaye
11 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş amacı ?
Sen de ona gerçekten aşıksan inan değilsen inanma.
08 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyorum
Soran+1 yılHiç yalan söylemem, yalan söylenmesinden de hoşlanmam demişti ilişkimizin başında. Yalan yüzünden 2 yıllık sevgilisinden ayrılmış. Yaptığı herşeyi anlatıyo. Güven veren biri ama ben daha önce aldatılıp terkedildiğim için güvenemiyorum kolay kolay.
Soran+1 yılNasıl şekilde ? Eski sevgilileri onu takip ediyo, her durumunu beğeniyo falan bunları anlatıyo bana. mesaj attıkları zaman ss alıp bana atıyo.
Soran+1 yılHackeri nerden bulucam be
18 yaşında ciddi ilişki iyiymiş...
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 değil. Hem yaşla alakalı bir durum değil bu. Kimisi 30 yaşında ama aklı 18 yaşındaki çocuk gibi. Kimisi de 18 yaşında ama 30 yaşındaymış gibi olgun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyor.
Al istediğin cevabı verdik :D05 Yorumla
Soran+1 yılİstediğim cevabı değil doğruları söylemeni isterdim..
Cevap sahibi+1 yılBiz nerden anlayalım canım benim :D bakma sen bu günler cicim ayları sonra siz onun cinsellik ihtiyacı için ne kavgalar ediceksiniz. Buna benzer ilişki yaşadığım için söylüyorum
Soran+1 yılSeni sevmiyo muydu ?
Cevap sahibi+1 yılanlık heves gibi oluyosun seviyorum diyo sonra gidiyo
üzülmeni istemediğim için açık ve kırıcı konuştum kusura bakmaa
Soran+1 yılYok sorun değil.
+1 yılÇok güvenme
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Inanma
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılİnanma
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden ?
- +1 yıl
Yalan söylüyor seni de kullanacak
Hayatımda yüzden fazla kız oldu benden iyi kimse bilemez yine de sen biilirsin
Soran+1 yılÖyle mi diyosun :( ama ayrı şehirlerdeyiz. İstese ordan bir sürü kız bulabilir. Yakışıklı yani.
- +1 yıl
Bnde sanal sevgili yapmıştım aramızda 3bin km vardı
Niye mi ;
Yalnız kalmıştım çünkü tipi de umrumda değildi - +1 yıl
Üzülme ya içim bir tuaf oldu sanal aşka inanma milyonda bir gercekleşir
Soran+1 yılAnladım peki
inanmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes inanma diyo
18 günmü :D
07 Yorumla
Soran+1 yılSen biriyle çıktığın zaman direk 1 yıldan mı başlıyosun. Yeniyiz dedik dimi
Soran+1 yıl10 gün sonra ayrılmazsak ?
Soran+1 yılSokmazsan adam değilsin ;)
Soran+1 yılTamam
+1 yılYok tutmaz bu maya
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ?
İnan
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes inanma diyo
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevmiyo da olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi olabilir.
+1 yılinanma
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılİnanma bence :/
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki :/
- +1 yıl
Erkekler seviyorum dediği kızın bedenini hayal eder.
Adamlar ise sevdikleri kızın bedenine zarar gelsin istemez. Bu yuzden inanma onun sevgisine.
Soran+1 yılİnanmicam 😢😢
- +1 yıl
Üzülmedee :(
Soran+1 yılÜzülmemek elde değil 😏
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnanma
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ?
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi