Aşık değilmiş ama seviyormus?

Kız arkadaşımla yaklaşık bir yıllık iliskimiz var ve ben onu çok seviyorum onun da sevdiğine eminim. Ama bu aralar ben "seni seviyorum ama aşık değilim diyor" bende çıldırıyorum. İlk birsey duyar mutlu olur ilk beni arar bana aşkım bitanem der, birşeye ihtiyacı olur yine bana söyler ama ilişkiye gelince aşık değilim! Bu çocuk oyuncağımı bilmiyorum. O universite son siniftayken tanıştım ve o normalde başka bir şehirde yaşıyor. Yüksek lisans okumayı çok istiyordu benimle aynı şehirdeki üniversiteleri denedi ama olmadı bende onu zorlayarak baska bir şehirdeki üniversiteye basvurdurttum ayrı şehirde olacağımızı bilmeme rağmen ve orası oldu kaydını yaptırdı ona kalsa oraya başvuru yapmayacakti benim zorumla oldu. Şimdiye kadar en ufak birşey de ben yardım ettim işi çıktı ben götürdüm okuldan kız arkadaslarimla konuşmamı istemedi ben hepsine mesafe koydum erkek arkadaşlarıma bile koydum mesafe. Şimdiye kadar hersey yaptım hediyeyse hediye çiçekse çiçek herseyi yaptim ben çünkü çok değer veriyorum. Ama o ise ben sana eskisi gibi aşık değilim diyor ama seviyorum diyor. Bende ilişkiler böyle günler geçirir dedim bunun üstesinden gelebiliriz dedim bunu basarirsak birbirimize daha da bağlanabiliriz dedim. Ama ne kadar gideriz bilmiyorum kafam çok karışık :(((
Aşık değilmiş ama seviyormus?