Sevmiyorum diyor ama hareketleri aşıkmış gibi davranıyor?

Kizlar yardim edermisiniz bi çocuk var 3 yildir tanışıyoruz başlarda sevgili gibiydik ama sonradan fark ettimki sevgili değil sadece flortlesioduk daha önceden bi kizla çıkmış asiri sevmiş ama kız bunu kullanmış şimdide iliskilere duzgun gözle bakmıyor gereksiz buluyor ve güvenemiyor banada birçok defa sevemiyorum bağlanamıyorum sana dedi ama bana hareketleri herangi aşık bir erkeğin hareketlerinden çok daha iyi anlayışlı mesela sevmediğim şeylere saygı gösteriyor nazik davranıyor sarılırken falan saçlarımı kokluyor kokumun hoşuna gittiğini söylüyor iltifat ediyor çok nadir ama ediyor flört gibi davranıyor birçok sevgilim oldu okey aralarında seni deli gibi seviyorum diyenlerin bile yapmadığı şeyleri yapıyor hasta olduğumda bana bakıyor hangi ilaca alerjim olduguna kadar herseyimi biliyor nelere ilgi duyduğumu neleri sevdiğimi sevmediğimi bunlara saygı da gösteriyor ilgileniyor ve birçok defada sevstik ama normal sevsme değil opsurkene bile anın tadını çıkarmak ister gibi davranıyor 3 yıl içerisinde 6 kere tartıştık (tartıştıkdan kastim sürekli 1 gün iyi güzel konuşuyoruz ertesi gun hicbirsey olmamış gibi konuşmamaya devam ediyoruz ve ben yazdığımda bazen soğuk cevap veriyor bazen ise normal cevaplar veriyor ne kadar tartıştık desemde ben ağzıma geleni saymama rağmen her seferinde demediğim kalmamasına rağmen o birkere bile bana argo veya Küfür dahi kullanmadı bırakın küfürü aptal kelimesini bile kullanmadı) ve her tartışma sonunda aradan ne kadar zaman geçerse geçsin tekrar birbirimizi buluyoruz ya o yazıyor ya ben bir şekilde ben deli gibi seviyorum onu o da bunu biliyor ama bana beni sevmediğini bağlanamadigini çünkü kimseye güvenmediğini söylüyor amaci ne veya napmaya çalışıyor yardim edermisiniz
Sevmiyorum diyor ama hareketleri aşıkmış gibi davranıyor?