Teknolojinin bu kadar gelişmiş olan bir zamanda hangimiz böyle yalancı bir sevgiliyle karşılaşmadıkk? Ama en kötüsü de bizi kandırabildiklerini sanmaları 😒😒😠
Ben bunun daha beteriyle karşılaştım... Allah dili ve kalbi temiz olana güvenmeyi nasip etsin 🙏 Eee siz? Hiç yakaladınız mı "sevgilinizi" başkalarıyla konuşurken?
Hiç yakaladınız mı "sevgilinizi" başkalarıyla konuşurken?
Yakalamam mı benimle konuşurken hayatım sms ile konuşalım mı dediğinde pişkillendim zaten sonra biraz araştırdım facebook'tan başkaları ile konuşuyormuş instagramdan başkası whatsapp'tan başka birisi en sonra swarmdan başkası ile konuştuğunu öğrendim dahada araştırınca kiwiydi şuydu buydu çıktıda çıktı sorduğumda'da gözümün içine baka baka yalan söylemesi ve beni aptal yerine koymaya çalışmasıda cabasıydı
İlkn amin diyorum.. Seven insan yalan söylemez senden başka kızlarla senden habersz sohbet etmez ilgi göstermez eğer yakalanırsa ciddi olarak İlkin konuşulur sonra yine yaparsa biter ilişki.. Kız olarak bizimde gururumz var değil mi erkek diye herşeyi yapamazlar öyle 😑
Sevgilim bir başka kıza mesaj atarken bana atmıştı hatta şöyle; 'Buse akşam sevgilim ile buluşucam sonra.. ' bende şey yazdım ' Aa olurmu canım git buluş adresi ver! ' yazınca aramaya falan başladı sonra hastaneye kaldırıldı ( biraz hırpalamış olbilirim). :D
Burun kırık gözler mor kafasında 6 dikiş kol kırık bir daha çocuğu olurmu bilmiyorum bacak çatlamış yatalak bence artık annesi neden yaptığımı sorduğunda anlattım onda 2 defa tokat attı bence yeter Hahahah :)
valla bilemiyorum ne desem yakaladım hatta face bir çok erkekle konuşmalarını yakaladım bana tek dediği cümle çevrem geniş arkadaşım çok sen bana güvenmelisin sende güven problemi var cart curt l*n 10 tane erkek olarak arkadaşın varsa kusura bakmada ben nasıl güvenim acaba sana?
Böyle şeyleri dişarida yaşiyorum. Tabi ki whatsapp kullaniyorum. Ancak internette geçen sosyallikle alakam fazla yoktur. Bir de geceleri skype de arkadaşlarimla takilirim. Gündüzleri selam, hal hatir sorma koyu muhabbete gider benim herkesle.
Bu salağın telefonundan birini arayacaktım ben, aradığım kişi meşguldü bende çaktırmadan öteki aramalara baktım. Beyza (60) yazısı hafızamdan gitmiyor. Elim ayağım öyle bir titredi ki mesajların nerde olduğunu bulup bakamadım zaten hemen elimden kaptı. Aylarca belkide senelerce ayakta uyumak ne acı.
hobisizlik zor mk evde kapanıyorlar sonra böyle dandik sitelere girip mal mal takılıyorlar ellerine de hiç bir şey geçmiyor sevenleri de üzüyorlar dsfjhdf neyse yakışır bu ülkeye
gerçi insanlara maddi ve çevre koşulları olarak hobi spor eğlence tarzı alanların sunulmadığı bir ülkede insanların kolay eğlenceye kaçması kaçınılmaz eğleniyorsa tabi ki bundan :D
böyle dandik hayat öldüren ağları da hep böyle dandik ülkelerde kullanıyorlar ya hadi bakalım son 50 yıl daha yaşayın sdfjhgdfsd
Ben yakalamak gibi bir niyetle olmasada face şifresini alırım kendiminkini de veririm :-) kontrol ederim sürekli şu an ki benden habersiz pek birşey yapmaz telefonunu da takip ediyorum bu arada :-) Hem herşeyin kokusu birgün çıkar yaparsa da kendi bilir demek lazım güven yoksa geri kalan şeylerde olmamalı...
Geçen sene biri ile çıkmaya başlamıştım , telefonu bıraktı yanımda bir yere kadar gitti. Karıştırayım dedim facede başka bir kızla da aşkım diye konuşuyormuş ve sevgililermiş, biz çıkmaya başladıktan sonra da öyle konuşmuşlar...
Yakaladım yine sinirlendim bak şimdi. Şu an bütün hesaplarının şifresini biliyorum ve whatsdog yüklü anında bildirim geliyo whatsapp a girince. Ondan sonra bir sıkıntı daha da çıkmadı
Güven yoksa aşk yok. Bunlar zaten başta konuşulur ve hiç kusura bakmasın huzurumu böyle ucuz kıskançlıkarla uğraşıp bozamam. Ufak bir şüphe bile bitirir ilişkiyi benim gözümde.
burada anlayacağınız bizim kızlar bizim erkeklerede aynısını yapmış fakat türk erkekleri yakalayamamıştır ama kızlar yakalamış neyse
ben türk erkeği değilim evet yakaladım ama ben takmam böyle şeyleri isterse aldatsın aynı şeyi dedim çünkü onu sevmiyorum zaten bu gider öbürü gelir sorun yok ;)
Görüş sayısındaki kız erkek eşitliğini bozarak görüşümü belirteyim :) aşırı kıskanç yapı sergileyip onu boğmak istemem fakat ben varken başka kızlarla konuşmaya ihtiyaç duymamalı.. Grup falan olur orada konuşsun ama özelden olunca iş değişir.
Hayır o kadar gizli gizli takip ettiğim oldu evinden tutunda ta çalıştığı şehir dışındaki fabrikaya ordanda tekrar eve kadar 😂 konuşmuyordu benden başkasıyla. Onun hattı benim üzerime benim hattım onun üzerineydi o yüzden rahat rahat bakıyordum fatura detayından 😂 fazla mı psikopata bağlamışım yeni farkettim 🙈 çok aşığım ve çok kıskancım sanırım 😂
Sevgilimi bir erkekle bayağı yakın gibi konuşurken yakaladım gizlicene son arananlardan numarasını aldım erkek kardeşi çıktı çok utanç verici bir durumdu
Tam telefonunu elime alıp face ine gireceğim zaman elimden çekip almıştı telefonunu. Ayrıldık. Ayrılalı yılı geçti hala peşimde. Sadakatsizliğe tahammülüm yok. Yapan kendi kaybediyor zaten.
Snra anltti bildigin gbi degil falan dedii o kadr seviyodum ki şu an yine birliktyz affettm ama guvenmedm o olaydn snra su son 3 gundr yine bna krsi o kdr soguk ki baskasi mi var diye dusunuyrm
Whatsap son görülmeleri en çok kavga nedeni sanırım güzel capslarda çıkıyor E:berfin o son görülme ne öyle E: alibeyköyün sabah Namazını sen mi kıldırdın 😂😂
bir zamanlar hangi kızla konuştu ğunu hiç kasmadan söyleyip sen beniim hayatıma müdahale edemezsin diyen bir sevgilim olmuştu... :P herkes yapamaz bunu..
adamlar illegal paylaşımın önüne geçmek için bir sürü uygulama yaptı indirmeden dinleyebileceğiniz milyonlarca şarkının olduğu sosyal platformlar var, neden ısrarla indirmeye taktınız, hem daha az internet harcıyor hemde telefon oldukca özgür... SEBEB...
Allah inşAllah öyle bir durumu yaşatmaz bana ama olurda öyle şeyler olursa çocuk en fazla 2 gün nefes alır. Ya sağlam bir dayak atarım ya da sevgilimi eve zincirlerim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiç yakaladınız mı "sevgilinizi" başkalarıyla konuşurken'' değil.. Bu nasıl bir cümle? İçinden dersin Allah belanı versin? ''Sevgilinizi başkasıyla konuşurken, hiç yakaladınız mı?'' Kızların tüm yazılarını kontrol ediyorum, hepsi devrik cümle kuruyor, eğitimsiz kızlarla nereye kadar sürer bu hayat?
Kik denen şeyi ilk duyuyorum evet yakaladım o* çocuğu keşke affetmeseydim şimdi çık bakalım işin içinden çıkabilirsen aklıma geliyor tekrar ayar oluyorum fakat herseye bir kılıf uyduruyorlar
askerden izine geldiğimde yakalamıstım... ve bitirdim anında kendisi hayatımda şerefsiz biri olarak yer kazandı.. ve kırıntılarını çöpe attım... bidaha üfleyerek yiyorum yoğurdu ... amin diyorum içi dışı bir insanla karşılaştırsın bizi allah
@Zuzukkk arkadaşın dediği doğru valla çip takacan onunda önüne geçeler merak etmeyen yedek telefon kullanır çok çok bu tür şeyler onları kesermi :D en iyisi enine boyuna göre ölçücen baktın kafana yatmayan birşey var hemen şutlayacaksın...
Yakalmadm ama kiz ekran görüntüsünü yolladı iki yillikk sewgilimdi we kafam ck karşı bir âciklamada yapmiyr ona agir konstm die ama aldatmadm die ailesinin üstüne yemin etti sen hc ve sy bilmeden knusrsn dedi
hahahah sevgilim olsaydı düşünebilirdim bak bunu ama yok işte yani yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
5 sene knustum 1.5 sene nisanliydim guvensizlik yasadim yuzugu attim bazen whatsappina bakiyorum gece 4 e kadar acik oluyor evliligi dusunmuyorum bile artik bu devirde
Evet rehberini kendi telimi kopyaladim o baska sehirdeyken ve buldum sonra kapi disari tabi eger gozumun onun de gorseydim 23 yilin acisini cikarairdim ikisinden
Hayır. Benim yanımda telefonu çaldı; kendi telefonumun ses kaydını açıp cebine koydum. Onun yanında da en yakın kız arkadaşım ses kaydı atmış diyip dinledim. Ben manyagım boş ver yahu🙈🙈
bişe sorcam bunu nasıl tespit ettin.. ayrıca duana amin demek istiyorum bir sorum daha olcak senin hesabın eski daha öncede soruların olmuş sende konuşmuş olmuyormusun?
En İyi Cevaplar