Gayet normal bence.. Bizde arada yapariz arkadaslarla boyle siir gibi karsilikli. Gercekligi var ya da yok, oradaki ama sadece vakit gecirmek birseyler paylasmak. Siz erkeklerin anlayamacagi duygular vardir biz kizlarin arasinda. Bu ne lezbiyenlik ne baska bisey.. Ondandir kardesimiz dedigimiz insana bazen sevgilimzden fazla canim askim dememiz.
Sevguluu bunlar tamamm bizde en yakinlarimiza kanka seni ozledim veya seviyom ya da askim turuu kelimeler kullanirizda yok elimin belinde kaybolmssini ozledim yok sacini koklamayi ozledim book kokla l*n siz kankasiniz hemide ikinizde kizsiniz yapmiyin soyle seyler lutfen lütfen -,--
Adi degisik arkadas yazmakla ugrasmak istemedimm direk soyle diyim sana bunlar birbirine asik degil ikisidee kanka sevgilinee istedigin kadar yuruuu bisii dememmde bu ne be oldu olcak hadi evlenelim desin evlensinler
Sevgilileri olmadığı için bu boşluğu birbirlerine böyle iltifat ve gaz vererek kapatıyorlar. Ergen kardeşimde de görülen bir durumdu. Lez sanmaya gerek yok :D
aslında laf yarışı olmasa normal demem ama onlar bencce laf yarışına girmişler afadersin ama fazlada görmüş geçirmişler tecrübelerini konuşturmuşlar :D
En İyi Cevaplar