Sanaldan ilişki yürür mü sizce? Yani bir buluşma da yoksa ortada. Görmeden, dokunmadan olabilir mi sizce?
Olur çünkü ...
Olmaz çünkü ... şeklinde cevaplarsanız sevinirim :)
Olur çünkü ...
Olmaz çünkü ... şeklinde cevaplarsanız sevinirim :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yürümez..
Veya yürüyormuş gibi olur, görüşünce biter..
O yüzden sanalda tanıştıktan sonra kısa sürede görüşmek gerekir ki "gerçekten yürüyüp yürümeyeceği" belli olsun..
Çünkü o ilk görüşme aslı gerçek kararın verildiği andır.. Ondan önce sanalda 3 gün de yazışsanız 3 yıl da yazışsanız hiç bir değeri yok.. Kimse kimseyi sanalda tanıyamaz..
Uyumlu iki insan burada karşılaşmışsa buna önyargılı yaklaşmak yanlış.
Yani okulda işte ya da arkadaş ortamında karşınıza çıkabilecek olan kişi burada da çıkabilir.
Çünkü artık herkes sanal alemin bir kısmında geziniyor.
Doğru kişi olduğuna eminsen ilişki bal gibi yürür.
Yürümeyen de vardır tabi.
gerçek hayattaki sevgililerimden çok sanalda oldu, ve bir süre sonra iki kişide sıkılıyor ama anlaşabiliyorsanız ortak yönleriniz varsa mesela bu ilişki yürüyor ama bir yandanda ona dokunamamak kokusunu bilmemek üzüyor yinede eninde sonunda bitiyor bu ilişkiler.
Sadece bir süre yürür insan görüşmek ister sanaldan nereye kadar. Görüşme yoksa araya başkaları girer :D
aynen öyle
Cevap
60Cevap
Görmeden, duymadan
Mümkün mü yaşamak?
Ellerim dokunmadan
Aşk yalan mı gerçek mi sen söyle hayat.
Anlatılan:
Görmeden - duymadan yaşamak mümkündür, her ikisi ile yaşayan da vardır ancak hayatın tadı - tuzu olmaz.
Tabi ki uzaktan sevebilir insan ancan en büyük arzusu bir gün sevdiğine kavulmaktır.
;)
Olur, cünkü bir seneye kadar kavgalı patırtılı geçiş olur
Olmaz, çünkü aşk hissetmek dokunmak sarılmak ister
Dokunmadan gormeden hissetmeden zaman geçirmeden yaşamak hayal kurmaya benzer hayaller yakıcıdır hedefi yoksa sadece sevilmek üzerine ise hedefsiz başı boş ilişki okur
Olmaz çünkü, bu ilişkinin olgun bireyler arasında olduğunu düşünürsek, cinsellik bir ihtiyaç olacaktır, ki kadının ilgilenilme ihtiyacını ayrıca kenara koyuyorum. Bu durumda en iyi senaryo telefonda edilen kavgalar plur bir süre sonra. Atalarımız da gözden uzak, gönülden ırak diyerek konuyu özetlemişlerdir zaten.
Tanışma görüşme samimi duygular hissetme mümkün tabikide ama yüzyüze görüşme işini çok ertelememek gerekir çünkü özlem duygusu artık yerini acıya bırakıyor kendi kendini yiyip bitiriyor insan. Özetle sanaldan ilişki bir yere kadar yürür ondan sonra gerekli adımlar atılmazsa yürümez artık ızdırap olur insana özetle. Tecrübeyle sabit
Hayal dunyasinda yasamiyoruz insanlari gercek hayatta tanimakta zorluk cekiyoruz guven saglayana kadarda sanalda mi taniyip guveneceksin de asik olacaksin...
olmaz cunku tamam seninle konusur sana duzgun davranır ama seninle konusurken belki baskasıylada gorusuyordur veya gercekte sevgilisi vardır guvenemzsin
belirli bir dönem, o açlığı partner eksikliğini gidermek amaçlı denenebilir..
şunu unutma sanalda başlayıp reele dönüşen çok ilişki olmuştur..
ayrıca sanal da ilişki daha çok cinsellik amaçlı oluyor. bunu da unutma..
Gerçekten çok zor bir durum ama ne derler bilirsin gözden uzak olan gönüldende ırak olur. Görmeden gözlerinin içine bakmadan olabileceğini düşünmüyorum.
olur neden olmasın
en sonunda buluşma kacınılmaz olmazmı..
biraz sabır etmek gerek
yanındaki sevgilinin askere gittigini düşün mesala
Eninde sonunda yakın bir tarihte reelde görüşme olacaksa bir ihtimal yürür. Diğer türlü çok zor, yürümez. Hatta koca bir zaman kaybıdır diyebiliriz.
Seviyorsan ve onunda seni sevdiğine kendini inandırmışsan yürüdüğünü sanarsın ama o reelde başkasına yürür. d
amaç sadece eğlenmek, heyecan, değişiklik, fantazi gibi şeylerse sanaldan hayli hayli yürür ama ciddi düşünülen bir ilişkide tabi ki sanal olmaz
Karşılıklı aldatarak uyur numarası yapmaya razi olursan, ciddiye bindirmeyi hayal bile etmeyecek sanal sekse razı olacaksan yürür. Aksi mümkün değil.
bir gün buluşma ümidiyle olur.
sadece birbirini tatmin amaçlı sanaldan ilerisi düşünülmüyorsa öyle ilişkinin a. . q
reelde tanışıp, sanalda yürütülüyor yine ama sanaldan başlayıp, öyle devam edince olmuyor.
olmaz çünkü bir yüz yüze ilişki birde klavye ilişkisi sen hangisini tercih edersin prenses sana soralım biz :D
evlenilir bile mq :) saçma salak konuşma la. ne aşık olunur ne bişe yapılır. konuşma muhabbet o kaa
hayır yüürümez canım yürüsede çok nadir daha yanımızda bulunan insanlar ile anlaşamıyoruz :)
Olur çünkü, yüreğinde hissedersen mesafelerin önemi yoktur.
Olmaz çünkü, yaşayamadığın şeyi hissedemeyebilirsin.
Olmaz çünkü sen onunla sadece konuşacaksın hadi diyelim onu seviyorsun buluştuğunuzda belki bir hareketi itici gelecek nefret edeceksin o yüzden olmaz
illaki sonuçta görüşmek isteyceksin bir gün onun için sadece sanalda kalacaksa o saadece bir oyun olur ilişki değil
Hayır ne kadar seversen sev güvenirsen güven uzakta kimin ne yaptığını bilemezsin semi seviyor olabilir ama erkeklerin de ihtiyaç karşılaması lazım sonuçta o yüzden yürümez
belli bir süreye kadar yetinebilirsiniz ama o süreden sonra kesinlikle yetmeyecekdir :)
Mesele dokunmak değil, aşk sanaldan yaşanıcak bir duygu değil.
Olmaz. sadece ilişkinin mastürbasyonunu yapmış olursun o kadar.
önemli olan dokunmak mı ki aşk bence dokunmaktan çok düşlemeyi sever
önemli olan hissetmek
ve sanal sadece bir araçtır amaç değildir
Mesafeler engel değildir sevmeye karsindaki insan robot değil sonuçta oda insan önemli olan gormeden sevmektir..
olur boşa kurulmuş hayaldir sadece güzel beklersin çirkin çıkar yakışıklı beklersin bir mal çıkar hayallerde sönmüş olur. :)
olmaz çünkü bir saatten sonra görmek dokunmak şart. eee bunlarda olmayınca bir bakmışsın bitiyor işte
olur çünkü herkes aynı degıl unutma kı sen de sanaldasın :D
yürümez çünkü saçma bir şeydir sadece sen onun fotorafına aşık olursun ayrıldığın zamnada mesajları okursun ne kadar salakmışım dersin :)
Sanaldan etkileşim olur, arkadaşlık olur. Bir ilişkiye başlamak çok anlamsız yüzyüze görüşmeden, tanışmadan.
eger aklinda bastan beri bulusmak gibi bir dusunce yoksa tabiki yurumuyor.
ama bulusmaya ilimli bakiyosan bilemicem onu hic denemedim
yürümez sanalda kötü nitetli insanlar var itibar etmeyiniz.
bir yere kadar yürür sonra görüşmek gerekir yoksa tıkanır kalır
ben sanaldan yürüttüm şu an 3 yıllık evliyiz ilişki sağlam olsun yeterki
ayda bir de olsa görüşme olsun ya öbür türlü bana zor gelir açıkçası.
Yürümez. Ki ortada bir buluşma yoksa hiç yürümez. Birkaç ay, belki bir sene bile katlanırsın, ama sonunda dayanamazsın. Biter... Denendi, onaylandı.
Olur ama uzun sürmez 4-5 yıl gibi mesela bunu başaranlarda var..
Haklısın :)
Biri mi var? :)
insan yanındakine güvenemiyo sanaldakine nasıl güvensin.
yürümez çünkü mesafe var. insan dokunmak ister, koklamak ister... hissetmek kısaca...
neden yürümesin san ki reelde ki ilişkiler çok sağlam ilerliyor
walla bana burada yürüyen cok :D demek ki yürüyor :D
olsa da uzun süreli olmaz bence insan görmek dokunmak isticek sonuçta
Olur çünkü ben yaşadım sesini duydum sadece resmini gördüm insan güvenince oluyor bence
Olmaz olsa da kisa surer bicok kisinin reel ayri sanal ayri iliskisi var
Dene bakalım, denemeden bilemezsin :)
Gösterdiğin sürece yürür gider...
Bunu reele dökebilirseniz yürümez KOŞAR.
Mesafeler aşka engel değildir.
yürümez gibime geliyo
Valla yürümez genelde
Yürümüyor iyice tanımadan olmuyor ki.
Olur ama çok zor yaa.
Reale dökülürse belki, istisna.
Olur cunku sanal iliski yasadim 😎.
Olmaz çünkü sıkılırsiniz zaten aşık da olmazsiniz
sanaldan bir kere ilişki olmazki
Olsa bile çok uzun sürmez bence
Sanalı reele çevirmek gerekir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?