Aşk İlişkileri Sanaldan ilişki yürür mü? dcliary Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Uzak mesafe ilişkisi yürür mü? Sadece 8 ay, sonra üniversite için onun şehrine gitmek istiyorum. Hata mı ederim? Gerçekten beni şu zamana kadar kısa sürede anlayan tek kişi, beni güldürebilen tek kişi o. Sanaldan ilişki yürür mü? Cevapla Üniversite Soruları İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Olmaz sanaldan tanıştığın birisiyle sevgili olamazsın sanal ile gerçek bir olmuyor boş vaat veriyorsunuz birbirinize 0 0 Yorumla
xamiryo Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sanal ilişki internet gidene kadar sürer 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sanalda kaldığı sürece yürümez. 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Normalini yürütemiyoruz ne sanalı sksksk 0 0 Yorumla
S97S98 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl olur umarım 0 2 Yorumla dcliary +1 yıl Umarım da bir önerin var mı, tavsiye? Yorumla S97S98 +1 yıl kısmet be ditebilirimkideğer bilecek mi birde o war Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Olmuyor maalesef 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar