Neden gerçekten sevenler terkedilir?

Bir ilişki düşünün 9 ay devam eden ilk günden itibaren size karşı çok ilgili bir erkek ve siz o erkeğin uzun süreli ilk ilişkisisiniz her anınızda yanınızda olan süprizler yapan çiçekler gönderen her an karşınızda ondan bir süpriz ile karşılaştığınız bir erkek, sizin daha önce sorunlu ilişkileriniz olmuş ve bitmiş nişan bile atmışsınız.erkek çok duygusal hassas birisi kız daha rahat çok fazla romantik olmayan bir yapıda ilk 4-5 ay sorunsuz bir ilişki karşılıklı sevgi sözleri hayaller paylaşılanlar daha sonra bazı olaylardan dolayı yaşanan tartışmalar erkeğin güvenini sarsacak bazı olaylar,ve sonunda küfürleşmeye varan olaylar daha önce yaşanan ufak tefek küsmelerden sonra 2-3 gün içinde size mesaj lar atan bayan yaşanan tüm bu olaylara rağmen herşeye rağmen sevdiğini söyleyen hep kalbinizi kazanmaya çalışan haklı olsa bile özür dileyen bir erkek ve sizin için yaptığı onca şey tamamen karşılık beklenmeden yapılan şeyler peki bu insan sizi şimdi gözyaşlarıyla bırakıyor ve güvenemediğini, ona karşı ileridede kötü şeyler olabileceğini söyleyen ( küfür şiddet vs.) ama sizin aslında böyle bir insan olmadığınızı gayet iyi biliyor peki her şey yalanmıydı bu kadar kolaymıydı herşeyi silmek seven bir insanı böyle acılar içinde bırakmak 10 gün oldu dönmedi face den bazı mesaj lar yazdım ama umursamadı bile bu kadar kalpsiz olabilirmi bir insan biliyorum belki değmez boşver diyeceksizin ama bunu kalbim anlamıyor 1 dakika bile aklımdan çıkmıyor sürekli ağlayan bir erkek pek hoş değil belki ama durum böyle bu süre zarfında tek dayanağım yüce Rabbim 5 vakit namaz kılan bir insanım zaten buda olmasaydı çok daha kötü olurdum Allahtan af diliyorum bir fani için bu kadar üzülmek doğru değil ama kabullenemiyorum benimki aslında tam anlamıyla bir soru değil sadece yazmak istedim Allah cc herkesin gönlüne göre versin hoşcakalın..
Neden gerçekten sevenler terkedilir?