Sevgi asla bitmez. Sürekli sevginin bittiğini dile getiren insanların yüreğinde sevgi olacağına inanmıyorum. İnsan neden sıkılır ki? Neden monotonlaştığını söyler ki? Dizi veya film mi bu? İnsan sevdiğinin kötü bir özelliğini görmediği sürece, durduk yere ayrılamaz.
Birbirlerini çok seven sevgililer kafalarının çalışmadığından ayrılır, fazla sevgiden gözleri kör olur ve birbirleri için yaptıkları güzellikleri görmek yerine sürekli didişirler.
Duygular değişkendir. Bir ilişkiye başlarken hissettiğiniz heyecan her zaman aynı kalmayabilir. Sevgi, bir ilişki için en temel unsurdur. Birini sevdiğinizde sürekli onu düşünürsünüz ve tüm vaktinizi onunla geçirmek, her şeyinizi onunla paylaşmak istersiniz. Eğer bu his karşılıklıysa o zaman harika bir ilişki başlar. Ancak harika başlayan ilişkilerde de kırılma noktaları olabilir. Bazen yalnızca sevgi yetmez ve araya tartışmalar girebilir. Bu tip durumlarda ise çiftler aralarındaki saygıyı yıpratmamak adına ayrılmaya karar verebilir. Peki ama severken ayrılmak mümkün mü
Birbirlerini çok sevmeleri yetmez. Yıllar geçtikçe görülür ki karşı taraf kendisi kadar fedakar ve düşünceli değildir. İşte orda bir durulur ilişki gözden geçirilir. Belki hayatının en zor kararını verir ama bir ömür sadece sevmekle geçmez diyip bitirilir.
Seven ne olursa olsun ayrılmaz ya. Kavga, kıskançlık, monotonluk neymiş ilişki yıpranıyormuş. Aksiyon filmi mi izliyoruz da heyecan kalmadı diye ayrılıyorsunuz? En ufak bir hatada mı hemen gidiyorsunuz? Sevgi zaman geçtikçe falan bitmez, sonsuza kadar severse bir insan birini, düzgünce sever. Adam gibi sevemeyenler bahane uydurur, net. Aşk vardır, insanlarda aşkı taşıyacak yürek yoktur.
Biribirini çok seven insanların ayrılmasına şahit olunca; sevgi diye bişey yok kanısına iyice varıyorum. Seven insan ayrılmaz. Ayrılıyorsa sevmemiştir değil; yeteri kadar sevememiştir
Çok güzel bir şekilde bağladınız soruyu. Herkes aynı yüreklilikte sevemiyor. Kendi egosu daha önce kendisini ve çıkarını korumak üzere olan insanlar da çok sevemiyor zaten.
Sevgilerini yeteri kadar sahiplenemedikleri için ayrılırlar. 3. kişi, olumsuz kosullar, anlaşamamazlık vb durumlar ilk söylediğim duruma izin verirseniz ortaya çıkıyor. Sevsem de ayrılmak zorundaydım lafı dile dolanıyor peşi sıra.
Okul sebeb olabilir is sebeb olabilir en buyuk sebeb aileler oluyo genelde insanlar baskalri icin kendini feda ediyo sacmaliklarn en muhtesemi bana göre
Bazen sevgiden ağır basan şeyler oluyor biz anlaşamadığımız ilerde mutsuz olacağımız için ayrıldık seviyoruz ama ilerde mutsuz olmaktan iyidir şimdi üzülmek
Ayrılıklar sevdaya dahildir. Ben zamanında çok sevdiğim bir kisiden ağlaya ağlaya ayrılmıştım. Öyle gerekiyordu öyle yapmalıydim ve yaptım.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Birbirlerini çok seviyolardir ama sürekli bir fikir anlaşmazlığı yaşıyorlardır ya da güvensizlik vardır. Ya da birinden birinin ailesi istemiyordur, bunlar yüzünden ayrılırlar herhalde
Ben cidden çok seviyordum ve son zamanlarda ters davrandı. Beni boş verdi gibiydi. Bende iyi değilim dedi. Bilemiyorum seviyor mu sevmiyor mu. Bence insanlar değişir. Bu yüzden ayrılık olur.
İlişki ciddi boyuta geldiğinde bazı olumsuzluklar olduğunda her iki tarafın birbirini anlaması ve sabretmesi gerekiyor. Yoksa olmuyor kendimden biliyorum. Sonuç ilişkim bitti 😒
Birisini çok sevebilirsin, bu mantığına uyar demek değil. Mantığına uymaz, seninle denk değildir ve bazı şeylere tahammülün kalmadığı için sevmene rağmen ayrılırsın.
Çok bilmiş anası belki doldurmuştur... Tesettürlü olunca ailesine layık görür. Başı açık olunca oç*** gözüyle bakarlar... Bu zihniyette olanları, Allah ya kahhar eylesin...
En İyi Cevaplar