Bizim apt. nin karsisinda bir isyeri var. Eski bir yer ama bir sey alip satiyolar toptanci gibi biseyler iste. Oranin ustundeki evde de ordaki isciler oturuyor. Evde perde falan yok dışı boyasiz fakirhane diyeyim bizim deyimimizle (aman ha kucumsemiyorum olayin tam olarak anlasilmasi icin) . Tam bizim evi goruyor bizim ev de onlari. Bizim perdeler yaz diye her zaman acik olur onlarda da perde olmayinca ben ne zaman mutfaga ciksam onlari goruyorum. Onlar da hep mutfakta oturuyolar beni goruyolar. Ben bazen mutfak balkonuna cikiyorum yola bakiyorum onlar mutfakta oluyolar bana bakiyolar boyle izliyolar resmen okuz gibi ya. İste orda oturan cocuklardan biri bana instadan takip istegi atmis. Benim adimi soyadimi falan nerden buldu hic bilmiyorum ben ilk basta o oldugunu bilmiyodum profili gizliydi o yuzden takibini kabul ettim ama geri takip etmedim. Sonra fake hesabimdan buna takip istegi attim bir gun sonra kabul etti. l*n bir baktim o cocuk. Nerden buldu beni falan diye telaşe ettim engelledim çocuğu. Napiyor amaci ne sizce? Benden bir 5-6 yaş falan buyukler bu arada.
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap verin lütfennn?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar