Diyelim ki aşık oldunuz ve bakiresiniz. Karşınızda ki adam sizle beraber olmak istiyor fakat zorlamada bulunmuyor. Cinselliğin aşkta önemli olduğunu söylüyor haklı mı?
bir kere bir kıza bunu söyledim sadece, tayinleri çıkmıştı çok seviyordum ve lisedeydik benden kopmasın diye fakat istemedi ve bunu nasıl söylersin bana diye bağırdı çağırdı nasıl güvenmezsin bana dedi. Senden ayrılırsam ölürüm diyordu şimdi 5 yıl oldu gideli bir daha hiç bir kıza böyle birşey söylemedim bnde.
Senden ayrılırsam ölürüm diyen biri mi biteceğini fark etmiş bence o bir kalp hırsızıymış çaldı ve gitti. Sora iyikide olmamış dedim yapmamışım dedim dedim de dedim
Aşk dediğin şey fizikte değildir zaten. Yani hiçbir erkek şu kız taş gibi onunla çok iyi sevişirim ben aşık oldum demez. Bir anda olan bişirdir şıp olmak denilebilir. İnsan hayatında 1 defa şıp olur.
Bunda karşı tarafın neyi sevdiğine bağlı seni mi sendekinleri bence tek onemli olan şey bu seni seven adam bir ömür dahi olsa bekler sen bir adım atmadan o atmamalı böyle bir konuda
En İyi Cevaplar