Nişanlımı kız kardeşi benden kıskanıyor mu ben mi abartıyorum?

kızlar aslında benim sorunum baya uzun nişanlımla daha sevgiliyken kız kardeşiyle tanışıyorduk ve o zamandan beri hala yıldızlarımız uymadı.

şimdi söyle söyleyeyim mesela onlara gidiyorum evde annesi babası kızkardeşi falan oluyor hatta bazen teyze dayı akrabalrı oluyor görümcem (22 yaşında) gelip abisini kucağına yatıyor saçıyla yüzüyle oynuyor şapur şupur karşılıklı öpüşüyorlar. ve bu beni acaip derecede rahatsız ediyor hemde o kadar kişi içinden bu tüp hareketler bana ters yani.hani benim görüşüme göre abi kardeş de olsa arada belli bir mesefa olur.

bir de şu var mesela bazen birlikte biryerlere çıktığımızda görümcem de varsa biz hiç abisiyle kolkola gezemeyiz ya gelir o ikinci kişi olarak abisinin koluna girer ya da abisinin koluna girip benim yanımdan çeker hani genelde de ikinci seçenek olur ve birçok akrabalarından falan da görümcemin işte abim nişanlısını gezdiriyor da beni biryere çıkarmıyor şeklinde konuştuğunu duydum.tamam kabul ediyorum ben de çok kıskanç birisiyim ama bilmiyorum ya sizce sorun bende mi yoksa görümcemde mi yai benim bu durumda ne yapmam gerekiyor.

ya işin kötüsü nişanlım da farkında değil gibi davranıyor mesela biz ilk nişanlandığımız gün bi iş yaparken yüzüğümü çıkardım nişnlım da kardeşine vermiş alyansı düyor ki tak bacım sana da ne kadar yakıştı bak vs vs
Nişanlımı kız kardeşi benden kıskanıyor mu ben mi abartıyorum?