Kimse bilmiyor. Ben de zaten üzülmüyorum. Ama dışarıdan bakarsanız nasıl görürsünüz? Sorunlu mu, hasta mı? Nasıl?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. insan sevdikten sonra neden bunu sorun etsin ki? saçma bence hem bir kıssa vardı Hz. Musa'ya her ay havarileri toplanır dileklerini sorarlarmış Hz. Musa'da Allah'u tealaya sorarmış ve cevap vermiş bir ay bir çift gelmiş ve söyle ya Musa bizim çocuğumuz olacak mı diye Allah katından vahiy gelmiş demişki onların çocukları olmayacak aradan uzun bir zaman geçmiş bu çift hep sabır ve dua ile rablerinden istemişler çocuk hiç umutlarını kesmemişler sonra çocukları olmuş ve yine toplantıda Hz. Musa'nın gözüne takılmış ve Hz. Musa sormuş bu çocuk kimin diye bizim demişler buna şaşıran Hz. Musa ey rabbim sen bana bu çiftin çocukları olmayacak demiştin nasıl oldu bu demiş onlar benden hiç ümitlerini kesmediler ve dua ettiler bende onları çocukla müjdeledim demiş onun için gün doğmadan neler doğar her şer de bir hayır her hayırda bir şer olabilir onun için dua et belli mi olur değilmi rabbimin hikmetine sual olunmaz bir bakmışsın bir başka ameliyat yöntemi çıkar olursun çocuk sahibi
14 Yorumla
Soran+1 yıldoktor imkanı yok dedi ama tabii ki Allah ol dedikten sonra hiçbir şey imkansız değil. tabii ki umudumu tamamen kesmek istemiyorum. Dua ediyorum inşallah devam da edeceğim. kıssanız çok etkiledi beni, umut verdi. Allah sizden razı olsun.
Soran+1 yılhaklısınız. kaderde varsa ve hayırlıysa nasip eder Allah'ım. görüşünüz için sağ olun.
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanların eş seçimi kendi ellerinde gözükse bile kaderdir kaderdekide değişmez ve çocuk sahibi olup olamayacağımıza biz karar veremeyiz.
Aşağıda iğrenç yorumlar yapanlarda belki şu an sorunlu ama bilmiyolar.110 Yorumla
Ilk önce allahtan umudunu kesme cunki öyleleri cok rasladim ama en sonunda cocuk sahip olular. .. artik tip okadar ilermis ki insallah Allah herkese nasip etsin. ... ikinci ise sorun degil okadar cok sahipsiz cocuklar var, yani ilede bir cözumu bulunur. ... sonusta allah vermis bir sey kimsenin elinde degil ondan kimsede yargilanmasi hakki yok hepimizin basina gelebilir
14 Yorumla
Soran+1 yılinsanların bana acımasını istemediğim için kimseye söyleyemedim. keşke herkes böyle düşünebilseydi.
Soran+1 yılsağ olun desteğiniz ve görüşünüz için.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende bu konuda çok sıkıntılı dönemler yaşadım. Ameliyat oldum çocuk olayı sıkıntıya girdi. Allahıma çok şükür o kafar iyi doktorlar varki ve tıp o kadar geliştiği şükür atlattım. Çocuk konusunda bu alanda ve genetik konusunda da en iyilerden biri. Opr. Dr. Arda Lembet tavsiye ederim. Bir kontrole gitmenfe fayda var. İnternetten de bakabilirsin.
15 Yorumla
Soran+1 yılaçıkçası doktor kesin konuştuğu için umudumu kaybettim. yine de tavsiyeniz üzerine araştıracağım. teşekkürler.
- +1 yıl
Ben yeni kontrolden geçtim bebeğim olucakmış. Sıkıntı yokmuş 😊😊 allahım tüm isteyenlere gönlüne göre versin 😳😳😳
Soran+1 yıltebrik ederim :) :) çok sevindim.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim darısı başına 😊😊😊😊
Soran+1 yılinşallah. sağ olun.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kızı seviyorsam gercekten.. bunu umursamam.. Evlat ediniriz... Ama kızla daha yeni tanisiyorsam, ve böyle bir durumu söylediyse, ilerletmem durumu.. Başka birine yonelirim. Duygular önemli.. kıza bagliysan zaten , dünya umrunda olmaz insanın.
14 Yorumla
Soran+1 yılpeki kız başından beri biliyorsa ve siz ona bağlandıktan sonra söylemişse?
- +1 yıl
Travma yasatirsin adama.. Adamın illa ki bir şekilde dünyası yıkılır. Belki terketmez ama yaptığın, bencillik ve zalimlik olur gizleyerek.. Adamın vicdaniyla da, çoğalma arzusuyla da, guveniyle de oynamış olursun. Bu noktada yaptığın gerçekten yanlış olur gözlenmekle.. Ki hesap da sorabilir.. ya da terkedebilir bile.. Ama böyle bir durumun içerisindeyken adama bunu vakit kaybetmeden açıkla , biraz kalbine hitap edecek cümlelerle ve gizlediği için korkunu , tetkedilme istrnmeme korkunu vs dile getirerek mahcup sekilde açıkla.. Kısır olmak suç değil ama bu raddeye kadar gizlemek , ateşle oynamaktir.. Adam sırılsıklam adiksa muhtemelen terketmez ama.. Saklanma mali.. vebale girersin..
Soran+1 yılyok şu an öyle bir durumda değilim yani erkek arkadaşım yok ama yorumunuzdan sonra merak ettim böyle bir durumda olsaydınız ne tepki verirdiniz diye
+1 yılHayır tabikide ya ne alaka niye üzülecekmişsinki?
Allahın işine karışmak olurmu? haaşa.. olmuyosada bundada vardır bir hayır neden sorunlu hasta gözüyle bakılsın herşey Allahtan be gizli kullanıcı canını sıkma Allahın gücü sonsuzdur kudretide sadece vakti zamanı geldiğinde olur herşey ve demekki zamanı var hayırlısı o zaman olacak demekki.. Allah yar yardımcın olsun..11 Yorumla
Soran+1 yılher insan öyle düşünmüyor sayın düşlersokağı. bir arkadaşıma anlattım başkasının durumuymuş gibi. arkadaşım bana ''yazık, acıdım. nasıl evlenecek o?'' dedi. hayır, zaten evlenme gibi bir düşüncem yok da. insanlara söylersem bana hastaymışım, acınacak durumdaymışım gibi bakmalarını istemiyorum. tabii ki dediğiniz gibi hepsi Allah'tan. ben kabullendim.
+1 yılAsıl kadın için sorun kadın için yıkım e büyük acıdır.
kadın için ooo saatten sonra kimsenin ne düşündüğü önemli değildir eşinin bile. anne olamayacak o kadındır. başkalarına ve çocuklarına içli içli ve özenerek bakacak olan. ve kadının anne olamayacak olması ondan başka kimseyi ilgilendirmez. kimse onun için üzülmez ve acı çekmez o yüzden kimsenin çocuğu olmayan kadın hakkında yorum yapmaya ve sorunlu hasta görmeye hakkı yok. Allah hepsine kolaylık versin tabi ki sana da canım25 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. bir arkadaşıma başka birinin hastalığı gibi bahsetmiştim. ''ayy yazık nasıl evlenecek o ''dedi. benim de moralim bozuldu. siz öyle düşünmeseniz de acıyarak bakan kişiler de olacak. bu yüzden kimseye söyleyemiyorum
- +1 yıl
boş ver söyleme seninle üzülüp acını anlamayacak. hadi anlayan cıktı diyelim seninle çocuk evlilik konusunda duygu ve düşüncesini söylerken cekınıcek bildiği için
Soran+1 yılhaklısınız. ve konuşurken çekinmesi yine beni üzecek. görüşünüz için sağ olun
- +1 yıl
canımsın allah kolaylık versin
Soran+1 yılamin. sağ olun.
Bence eşten çok eşinin ailesi sorun eder. Özellikle tek erkek çocuksa eşin, soyumuz yürümeyecek mi vs diye seni horlarlar veya karşı çıkarlar. Yine de eşin için problem olmazsa bir şekilde göğüs gerilir aileye diye düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılben de böyle düşündüm. ama aileye karşı göğüs germeye çalışmak aynı zamanda o evliliği yıpratabilir. bu yüzden evlenme gibi bir düşüncemm yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir bebeği sadece 9 ay karında taşıyıp onu doğurmak her kadına ANNE sıfatı veriyorsa, bırak sen bu taşıyıcılıktan mahrum kal. Eğer evleneceğin adam sağ duyulu biriyse kimsesiz minik bir bireyi ailenize ortak etmeyi düşünebilirsiniz.
20 Yorumla Hasta veya sorunlu degil. Bazi doguramiyo ve bu suc degil. Seni cocuk dogurmak icin alicaksa biri almasin daha iyi. Ha cocuk istiyosan yurtlarda bir suru dayak yiyen annesi babasi olmadan buyuyen sayisiz cocuk var
13 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten ben ilerisi için evlenmeye falan da soğuk bakan biriyim. o yüzden şu an pek sorun etmiyorum. ama sanki birine söylersem çocuğumun olmayacağını acıyarak mı bakarlar merak ediyorum
Soran+1 yılhaklısınız sanırım. sağ olun desteğiniz için.
+1 yılArtık tıp çok gelişti. Hiç belli olmaz. Belkide olur. Velev ki olmayacaksa; ben eğer birini sevmişsem bu olay kararımı değiştirmezdi. Ama kadınlar, komşular falan vah yazık çocuğa muamelesi yaparlar. ve ben buna da gıcık olurum.
14 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyle. bir arkadaşıma başkasının sorunuymuş gibi bahsetmiştim bana '' ayy yazık ona. nasıl evlenecek şimdi?'' dedi. bu tepkiyi alınca tanıdığım kimseye söylememeye karar verdim.
- +1 yıl
Sen sen ol Allahtan ümit kesme.. Ama yinede çevrene söyleme.. Ne gerek var.. İstemiyorum de çok sıkıştırırlarsa...
Soran+1 yılümidimi kaybetmiyorum tabii ki. kimseye de söylemeyi düşünmüyorum. desteğiniz için sağ olun.
- +1 yıl
R. C.
Bence sorun değil.
Soruyu burada görünce aklıma aylar önce hesabını silen İstanbullu bankacı dünya güzeli hatun geldi.. Aaahhh aaahhh istemeden kalbini kırmıştım...111 Yorumla
Soran+1 yılburadan ona söylemek istedikleriniz varsa aracı olmuş olalım? :)
Soran+1 yılistanbullu bankacı dünya güzeli bayana duyurulur diyelim o zaman. bankacı buradaysan ses ver :)
Soran+1 yılsilmesine sanki siz neden olmuşsunuz gibi bir izlenime kapıldım. ;)
Soran+1 yılGeri dönmesini de sağlayabilirsiniz demektir bu da.
Soran+1 yılo zaman gerisi kaderinize kalmış. hayırlısıyla tekrar karşılaşmanızı dilerim
- +1 yıl
Ve yine karşılaştık.. @fructure
Soran+1 yılooo sayın istanbullu dünya güzeli bankacı hanım siz misiniz? @ÇevrimiçiKız
bir erkk olarak bu duruma çok üzülürdüm sevdiğim kadından çocuğum olamıcka diye
13 Yorumla
Soran+1 yılevlenir miydiniz?
Soran+1 yılanladım. görüşünüz için teşekkürler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an yaşından dolayı böyle söylüyorsun bende su an böyle düşünüyorum ama ileride gün gelecek bebek sahip olamıyorum diye ağlayacaksın.
15 Yorumla
Soran+1 yılbiyolojik olarak istesem de olmayacak zaten.
Cevap sahibi+1 yılFark ettim zaten onu.
Soran+1 yılpardon yanlış okumuşum. inşallah ileride de böyle düşünürüm diyeyim o halde.
Cevap sahibi+1 yılUmarım Allah sana da nasip eder hayırlısından bir bebek 😍
Soran+1 yılsağ olun. bakalım kaderde varsa olur.
+1 yılKardeşim hayır ALLAH'ın insanı bir şekilde sınaması bu ve asla bir insanı bu yüzden yargılayamayız... Çevremde evli olupta kısır olan erkek & bayan var be asla ve asla konuşulmaması gereken bir konu.
10 Yorumla4 yıllık evliyim çocuk yok bir ara eşim hamile kaldı ancak 3/5 aylıkkken kalbi durdu bebeğin sonra bidaha olmadı istiyormuyum hayır olsa hayır dermim yine demem dışardan kimin ne dediği umrumdamı yine HAYIR.
10 Yorumla
+1 yılSorun değil ya hangi devirde yaşıyoruz. Çocuğu olmayacak kadın da sevilir, olacak da. Ki eşinin bunu sorun edeceğini sanmıyorum. İnşallah hayırlı birini bulursun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmiş olsun. bence bunu her tanıdığın arkadaşa söyleme artniyetli insanlar çok hamilelik riski olmadığı için seni kullanmaya çalışanlar çıkar muhakkak
15 Yorumla
Soran+1 yılyok ailem bile bilmiyor zaten. sağ olun.
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun bu durumda yapacağın tek birşey var gerçekten seni seven adamı bekleyeceksin o kabul eder. bu cümledeki gerçekten seni seven adamın bir kez daha altını çizyorum çünkü çoğu adam sandığın insanlara son noktada hatta evlenmeden birgün önce bunu söylesen seni terkederler çok seçici olmak zorundasın
Soran+1 yılöyle birini beklemek boşuna umutlanmak olur. zaten evlenmeyi düşünen biri değilim. ama kaderde ne var bilemeyiz. Allah isterse belki de ileride beni kabul edecek biriyle mutlu olurum.
Cevap sahibi+1 yılsen kendini iyi anlatabilirsen sorun olmaz diye düşünüyorum o kadar umutsuzlancak durum yok aksine tam tersi dürüstlüğünü önplana çıkarabilirsin mesela. çünkü devirin farkındasın biz erkekler gerçekten güvenecek kadın bulamıyoruzz ne insanlar neler yaşayıp yalan söyleyen. zaten gerçek bir insan dürüstlüğe önem veriri sende bunun farkını kolaylıkla ayırd edebilrisin.
Soran+1 yılelbette dürütçe anlattığımda sevgisine sahip çıkıp kabul edecek insanlar vardır ama sanırım ben seversem evlenmenin karşımdakine karşı haksızlık olacağını düşünürüm. o kişi belki de başka bir kadınla güzel bir aileye sahip olabilir. ben sevdiğim insanı bundan mahrum bırakabileceğimi düşünmüyorum. evlilik olsa bile çocuk ailenin neşesidir, umut ışığıdır, gelecek kaygısıdır. çocuksuz bir evlilikte o ışık zamanla söner.
+1 yılBu senin elinde olan birşey değil ki. Etrafta çok böyle olanlar var. Bu senin yaşamana engel değil seni sen olduğun için birini bulursan aslında şanslısın :)
10 Yorumla
+1 yılben çocuğumun olamayacağını bilsem çook çok üzülürdüm
13 Yorumla
Soran+1 yılkaderde yokmuş, üzülsem de değişmez ki.
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun :(
Soran+1 yılsağ olun.
sorun olmaz evlat edinirim dışarda anne babaya muhtaç çocuk çok
10 Yorumla
+1 yılKarşı taraf için bilmem ama benim için büyük sorun bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf bu yüzden istemeyecek olan vardır ama Allah karşimıza ne cikarir bilinmez belki sen cocuk sahibi olursunda hicbir sorunu olmayan biri olamaz hic belli olmaz
10 Yorumla
+1 yılkarımsa veya karım olamaya adaysa sorun tabiki. Ama bu benim için böyle, çocuğu olamayıp mutlu olan çiftlerde biliyorum ama benim olmazsa olmazımdır çocuk.
10 YorumlaAllah ol derse olmayacak şey yoktur evlenirdim sıkıntı yok 😊
40 Yorumla
+1 yılZor tabi , insanın evlat sahibi olamaması , çok üzücü birşey , Allah kimsenin başına vermesin , öyle olanlara da Allah acil şifalar versin !
20 Yorumla
+1 yılSeven insan sorun etmez ya evlatlik edinir eger cok istekli ise cocuk icib
10 YorumlaBenim için sorun anne olmak isterim ama kocam da sıkıntısı varsa yapacak şey yok
10 YorumlaHayır, olabilir bu. Sağlık sorunudur. Çözümü yoksa yapacak birşey yok.
10 YorumlaTercihen yapmayanlarda var. Bence çocuğu olmayanları problemli olarak algılamamak lazım
30 Yorumlaerkek çocuk dogurup soyumuzu devam ettireceksin diyen kaynanalardan birine denk gelmezsen sorun olmazdır heralde
10 Yorumlabenım için sorun olmaz... Gercekten seversem umrumda bıle olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Senin mi olmuyor bir kusur değil takmam kafama olmazsa olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı. Önemli değil sıcak yuva bekleyen binlerce çocuk var...
10 YorumlaEmpati kurmaya çalışıyorum, ben olsam üzülürüm l*n .
10 YorumlaTabii ki ayıplanacak bir şey değil sende istemezdin böyle olmasını
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. Bu da bir imtihan tabi ki kadın içinde erkek içinde. Benim için sorun olmaz.
10 Yorumla
+1 yılBenim halam in da çocuğu olmadi ama ben onun evladı gibiyim eksiklik hissetmiyor
10 Yorumla
+1 yılAman şu dünyaya çocuk getireceksin de ne olavak sanki biz yaşayamıyoruz insan gibi.
10 Yorumla
+1 yıltüp bebek deneriz olmadı evlatlık alırız ama yeterki o yanımda olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olarak görürüm. Bunlar hepimizin başına gelebilir.
10 Yorumla
+1 yılprazervatif parasından kurtulmuş olurum, gece gündüz s...
00 YorumlaHiç bir şey olarak görmem belki benimde olmayacak Allah yaratmadı mı sonuçta yani
10 Yorumlatakdiri ilahi yani herseyde bir hayir vardir cocugun olmamasi normal dislanacak bir durum yok
10 YorumlaAsla değil Hatta daha güzel :D Hamilelik riskide yok Her istediğimizi yapardık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. Hayır tabiki de yeter ki sevmiş olayım bu durum beni hiç ama hiç etkilemez
10 Yorumla
+1 yılKotu bir durum herkes cocugu olsun kster ama nasip degilsede yapicak biseu yok
10 YorumlaÇok büyük sorun elbette.
115 Yorumla
Soran+1 yılya aslında zaten evlenme gibi düşüncelere bile çok uzağım ama geçen bir arkadaşıma başka birinden duymuşum gibi anlattım. ayy yazık acıdım falan dedi. moralim bozuldu ondan yani. üzülmedim öğrendiğimde. ama sağ olun yine de.
Soran+1 yıl20 yaşındayım
Soran+1 yılöyle haklısınız. bir bayan arkadaşımın bunu söylmesi bile kendimi kötü hissettirdi. ileride ne düşünürüm, ne hissederim bilemem.
Soran+1 yıliçekapanık biriyim. içime atarım normalde de hep. öyle olunca yemek falan da yemeyen biriyim. bu yüzden ağır depresyon geçirip 38 kilo olmuşluğum vardır. ama bu olayı o kadar kafama takacağımı sanmıyorum. buradaki çoğu kişi normal karşılıyor. zaten kimseye anlatmam da bundan sonra.
Soran+1 yılyok üzmediniz. fikir almak istemiştim zaten. ayrıca haklısınız. insanlar neler yaşıyor, neleri atlatıyor. Allah bir yerden kıstıysa başka bir yerden tamamlar belki. dürüstsünüz, teşekkürler.
- +1 yıl
Ben çocukları çok severim o yüzden zaten soru dikkatimi çekmişti. En az 4 çocuğum olsun isterdim hep. Ama maalesef olmuyor işte hayat. Biz hayal kurarken hayat hep tezgahını kuruyor. Ama acılar insanı öyle güçlendiriyor ki. Artık eskiden baş edemediğin sorunlar bile sinek vızıltısı geliyor.
Soran+1 yılhaklısınız, acılar insanı pişiriyor olgunlaştırıyor. ben tıp okuyorum bu yüzden belki ileride bu konu üzerinde çok çalışıp diğer insanlara yararlı olurum. belki beni güçlendirecek şey de budur. çok geniş bir ailem bir sürü yeğenim var bu yüzden ben de çocukları çok severim. ama kaderde yokmuş elden ne gelir.
Soran+1 yılo halde , inşallah sonum hayırlara vesile olur diyelim. görüşünüz için sağ olun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcın olsun neyin var
26 Yorumla
Soran+1 yılbiyolojik olarak imkansızmış
Cevap sahibi+1 yılöyle bir şey de mi varmış? genetik mi?
- +1 yıl
hee genetik annesi çocuk sahibi olamıyormuş. soruya bak
Soran+1 yılgenetik değil. bir hastalığım vardı tedavi olmak istemedim, önemsemedim sonuç bu.
Cevap sahibi+1 yılçok zor.. üzüldüm adına.. Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılsağ olun.
belki eşindendir sorun
116 Yorumla
Soran+1 yılevli değilim. bir hastalığım vardı ve tedavi olmadım. doktora gitmiştim neredeyse 4 ay oluyor, doktor çocuk sahibi olamazsın dedi.
Soran+1 yılsağ olun. bakalım ileride istersem her yolu denerim tabii ki
Soran+1 yıldoktor çok kesin konuştu. zaten artık diğer kadınlar gibi olan bazı durumlarım da yok. yani menapoz gibi bir durumdayım şu an. pek açık anlatamıyorum. ama umut verici bir şey bu söylediğiniz.
Soran+1 yılşu an kimse bilmediğinden tedavi olmaya çalışır mıyım emin değilim ama yine de umut kesmek istemiyorum. kararım değişirse danışmak isterim nasıl ulaşabilirim o kişiye?
Soran+1 yılaçıkçası ben de tıp okuyorum, yardım edebilecek hocalarım var ama henüz tedavi olmayı düşünmedim. çünkü ailem bilmiyor. arkadaşınız van da yaşıyorsa biraz zor olur. ben İstanbul'da yaşıyorum. yine de çok çok teşekkür ederim. başkalarının sorunlarını düşünüp yardım etmeye çalıştınız. Allah razı olsun.
Soran+1 yılteşekkür ederim, sağ olun.
Soran+1 yılönceki yorumunuzu görmemiştim. bulup söylerseniz çok minnettar olurum. Allah tekrar razı olsun.
Soran+1 yılbekliyor olacağım sağ olun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek olarak ben hiç sorun etmezdim şahsen ;)
10 Yorumla
+1 yılbence sorun değil kendini üzme kafana takma
10 Yorumla
+1 yıldeğil.. olmazsa olmaz napalım yani
10 Yorumla
+1 yılneden olmuyorsun
13 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım?
- +1 yıl
anne yani ama okudum cevapları
- +1 yıl
ne şekilde öğrendin ki evlimisin artık herşeyin çaresi var bu yaşta kabullenmiş gibisin sanki işine gelmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılneden olmıcakmış?
118 Yorumla- +1 yıl
Allah'ın takdirine kalmış. sağlıklı olup cocuk sahibi olamayanlarda var. üzülme sorun değil bu
Soran+1 yıl2 yıl önce bir hastalığım vardı ben sürekli tedavi olmayı reddettim. bir süre önce tamamen iyileştim ama 2 yıldır regl olmuyordum doktora gittim. doktor çocuk sahibi olamazsın dedi.
- +1 yıl
bak öyle seyler hic belli olmaz. sen dua et. inan. bellimi olur belkide tam umudunu kaybetmişken hamilesin dicekler. hem nerden bilebiliriz ki bizlerin cocugunun olacagını.
Soran+1 yılaynen, değiştirebileceğim bir şey değil sonuçta. böyle olması gerekiyorsa eminim en hayırlısıdır.
- +1 yıl
aynen öyle ama insallah hamile kalırsın mucize olur bizlerde seviniriz
Soran+1 yılAllah ol derse olmayacak bir şey yok tabii ki. ama boşuna ümitlenmek de iyi değil
- +1 yıl
hiç belli olmaz. sen dua et yeterki
Soran+1 yılevli değilim ve pek de evlenmeyi düşünmüyorum. yine de sağ olun.
Soran+1 yıldua edeceğin tabi ki. çok sağ olun
- +1 yıl
evlenmeyi düşün. bütün erkekler kötü değil. sende sevcksin sevilceksin. sorun cocuksa eğer cocuk esirgemeden bir ufaklık alırsınız hemde sevaba girersiniz. herkesin pat diye cocugu olsa ordaki canları kimse büyütmek istemezdi ki zaten. kendi cocugun gbi olmaz ama onuda seversiniz.
Soran+1 yılben açıkçası sevdiğim kişiyi kendi çocuğundan, güzel geniş bir aileden mahrum bırakmak istemem. bu yüzden sadece işime odaklandım. tıp okuyorum. kim bilir belki ileride kendim gibi olanların çaresi olurum. bunun için sadece çok sıkı çalışıp en iyisi olmaya çalışıyorum. belki de bu eksiğimi bu şekilde gideririm ve insanlara çare olurum.
- +1 yıl
ya bak böyle deme. tutki sende sorun yok evlendin ve erkeğin spermi kalitesiz, sayısı az bu sebeple cocuk olmuyor. sen sevmekten vazgeçer mahrum bıraktın beni der miydin? düşünceni hemen değiştir bak sen üzülüosun diye böyle söylüyosun. herşey güzel olcak korkma.
Soran+1 yıltabi ki elinde olmayan nedenler için karşımdakini asla suçlamam. bu eksiğini gidermek için onu daha çok severdim. ama erkekler öyle değil ki. ayrıca o kişinin anne babası , akrabaları beni kabul de etmeyebilir. bu üzücü bir şey. ben çevremin bana hastaymış gibi bakmasını istemediğim için kimseye anlatamadım. ama bunları düşündüm ve boşuna umutlanmamaya karar verdim.
- +1 yıl
işte bunların olmaması için ADAM bulman lazım. evlilikte sorun sadece cocuk yüzünden olmuyor ki. tamam önemli bişey ama her erkek bunu olumsuz karsılamaz. ben nelerini gördüm aşkı için nelerden vazgeçenleri. sen yeterki sev, sevil. gerisi gelcek. evlenmek mtlu olmak seninde hakkın.
Soran+1 yılöyle adam henüz göremedim ama bu kader. kaderde varsa ve hayırlıysa olur. desteğiniz için sağ olun
- +1 yıl
inşAllah olur herşey istediğin gibi gönlünce olsun. kendne cok ii bak asla da üzme kendini. iyi geceler
Soran+1 yılAllah razı olsun. teşekkür ederim. iyi geceler size de.
- +1 yıl
Merhaba, tanışabilir miyiz
Ön yargılı olmam. Evlat ediniriz.
10 Yorumla
+1 yılHayır, evlatlık alabilir.
10 YorumlaAyıplanacak birşey değil..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoo sorun değil neden sorun olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılbazı insanlar sorunluymuşum gibi davrandı da.
Cevap sahibi+1 yılhayır canım ne sorun olacak olmuyosa çözümlerini araştırırız elimizden gelen herşeyi deneriz olmazsa gene olmaz yani
+1 yılSorun teşkil eder benim için
10 Yorumla
+1 yılErkek olsam sorun etmezdim.
10 YorumlaDamızlık inek arayanlar için evet sorun
10 YorumlaHasta olabilir ama saygı duyarım..
10 Yorumla
+1 yılHayır Allah vergisi sorun degil
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri