Erkek arkadaşımla dudağımdan öptü sonraki̇ öpmelerde ne yapmalıyım?

MERHABA benim bir erkek arkadaşım var ne zaman elimi tutmaya çalışsa ne zaman opmeye çalışsa hayır deyip yaptırmıyordum önceki mesajlaşmalarımızda seninle buluştuğumuzda öpücem seni dedi bugün buluştuk bankta oturuyorduk ve elimi tumaya çalıştı hayır dedim elimi çektim sonra yürüyelimmi dedi tamam dedim yürürken yine elimi tutmaya çalıştı bu sefer tuttu sonra sarılmaya çalıştı yine olmaz dedim sonra tamam sarıl dedim sonra bana dediki seni öpmeden gitmem dedi gitmesi gerekiyordu bende bilmiyorum dedim aslında istiyordum ama bunu ona diyemedim daha sonra elimi tuttu yolu kenarına çekti öpüyümmü dedi bilmiyorum dedim sonra iyi ben gidiyoru dedi gitme dedim elini omzuma atarak sarıldı ben gidiyoruz sandım sonra dudağımdan öptü ve geri çekildi artık ölsemde gam yemem dedi gitti sonra yine mesajlaşırken dediki sonrakinde öpücem hiç bırakmıycam dedi sizce öptürmelimiyim ne yapmalıyım yardım edin... BU ARADA BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYOR VE ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN DİYORUM...
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün buluştuk yürüdük el ele tutuştuk yolda yürürken sarıldı yani sarıldı derken bir elini omuzuma attı ve kimsenin olmadığı bir yere gittik bana öpmemi istyorsan operim dedi bende hayır dedim sonra yine yürüdük yine kimsenin olmadığı bir yere gittik bu seferde sordu tamam dedim ama ne zaman öpmeye çalışsa geri çekildim sonra öpüştükk güzel duyguyduu
Erkek arkadaşımla dudağımdan öptü sonraki̇ öpmelerde ne yapmalıyım?