Böyle resimleri görünce korkuyorum gerçekten. Umarım benim sevgilim olucak kişi bu kadar paranoyak birisi olmaz. Yoksa kesinlikle geçinemeyiz. Yahu bir insan sadece sevdiği kızla mı mesajlaşır? Yığınla insanla mesajlaşıyorsun. Bir günde kaç kez Whatsapp'a giriyorumdur ben bile bilmiyorum. Artık hayatın bir parçası olmuş. Tüm iletişim oradan yürütülüyor.
Valla bilemezsin Benim sevgilimde sürekli zırt pırt giriyor ama bana yazdığı yok. Ağzına yazndığım kime yazıyorsa. Bırak whatsaap takip etmeyi :) Hem erkek peşinde koşma.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
koşmuyorum ki peşinden. Benimki takıntı sanırım :(
Yoktur canım ya merak etme takma kafana sen. Sevgiliyi geç konuştuğu arkadaşı falan da yoktur 1 dk aralıklarla girip çıkmış ne konuşur ki insan 1 dakikada :D
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Calisiyor ya. Cevap yazip cikiyor mudur diye dusundum
Bana sorarsan normal arkadaşta olabilir flörtte olabilir. Bu arada bunu nerden bakiyosun? :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
arkadaş çevresi çok aslında. Kız erkek karışık. Bir program var whatsdog diye. Yeşil köpek resmi. Onu indiriyorsun playstore'dan. Program yüklendikten sonra takip edeceğin kişinin rehberden ismini giriyorsun sonra her çevrimiçi olduğunda sana mesaj gibi bildirim geliyor ve otomatik olarak döküman oluşuyor canım.
Ahahha şu an aynı kişiyi stalkladığımızı düşünüyorum :D Bende böyle birine bakıyorum ve hep böyle 1 2 dk durup çıkıyor ve ben sevgilisi olduğunu düşünmüyorum :)
bak analiz yapalım 21:00 dan itibaren bunu halısahaya çağırmışlar. 10-11 maçına buda 21:06 ya kadar kimler gelicek felan diye sormuş. kapamış whatsapp ı sonra 23:23 de maçı yorumlamış arkadaşlarına sonrada onlardan gelen yoruma bakıp uyumuş. :D:D
Güvenemiyorsan salla gitsin hiç bulaşma :S Sadece Whatsapp a bakarak ta soğuma :S Hem whatsapp hem davranışları hem çocuğun içine sinmesi lazım toplam değer, i ne? İçine siniyorsa EVET sinmiyorsa HAYIR de salla gitsin bilmem anlatabildim mi? ;)
bunu nasıl yapıyorsun ya yeni özellik geldide ben mi bilmiyorum?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
whatsdog geldi yeni bir program. Programı yükledikten sonra rehberden takip edeceğin kişinin numarasını kaydediyorsun. Çevrimiçi oldukça sana bildirim geliyor. Otomatik olarak da döküman çıkıyor. Kolay gelsin :)
Bunu nası hazırladin? Nerden görülüyo son gorulmeleri?
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
whatsdog diye bir program var. Yeşil köpek resmi. Kimi takip etmek istiyorsan onun ismini kaydediyorsun bu programa. Her çevrimiçi olduğunda sana mesaj gibi bildirim geliyor. Sonra çevrimiçi olduğu saatler döküman oluşuyor otomatik olarak.
Bu nasıl bir gurursuzluktur.. net olmalısın ya istiyosundur ya da istemiyosun sen böyle bocaladıkça 70 yaşında nine de olsan arada bir sana görünüp kafanı karıştırıp gidecektir
Ne bileyim. Agirlikli olarak online saatinden anlaşılan bir şey değil sonucta. Bende kız arkadaşlarımla çok yazisirim.. erkekler kadınlar gibi olmazsa çok girmemiş.. arkadaşıyla yazismis olabilir ama sevgiliylede olabilir. Başka yöntemler bulmalısın :)))
En İyi Cevaplar