Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. başlık olmamış
önemli olan iyi bir erkeğe anlayışlı birine aşık olmaktır. sağdan soldan duyduğunla veya televizyonlardan izlediğin kadarıyla değerlendirme içlerine gir bizzat yaşa ona göre karar ver her yörenin kendine göre adetleri örfleri vardır hangisi sana daha uyumludur sen daha iyi çözersin bu yüzden iyi gözlemleme yapmak gerekir.
sadece büyüklerine saygı konusunda iyidirler ve çoğuda kapalıdır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbu devirde kürt olmakta suç oldu her kürtü pkk sanıyolar ciddi şekilde eleştirilirsin
113 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle düşünmüyorum.
- +1 yıl
ne güzel
Soran+1 yılEvet
+1 yılHerkes aynı değildir. Kürt bir insan çok iyi birisi de olabilir ve türk, kürtten beter olabilir. Bende kürtleri sevmem ama kürt olmasına rağmen mükemmel arkadaşlarım var. Yani birisiyle çıkıcaksan türk kürt diye bakmak yerine kişiliğine bakarsan çıkıp çıkmaman gerektiğine doğru karar verebilirsin :)
00 Yorumla
Canım kürt erkeği ile evlendin mi sen istemediğin sürece boşanma olmaz ömürlü yani ve tuttuğu eli asla bırakmaz eşine sadıktır eşini sever sayar yani adam gibi adamdır.
53 Yorumla
Soran+1 yılSevindim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. bak eğer sadece kürt ise sorun yok ama birde pkk yandaşı ise sorun yaşarsın
37 Yorumla
Soran+1 yılNasil anlayacagim ki olup olmadığını?
Soran+1 yılHimmm değil ya sehitlere karsi duyarli davrandi
Soran+1 yılTeşekkür
Soran+1 yılEderim
+1 yılEşlerine sadıktır bak kadın cinayetlerinin %90 batı da oluyor , burada kürtleri kötülüyorlar ne hadlerineyse sen dinleme , Kürtler namuslarına daha düşkün kadına değer veren bir toplumdur.
51 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Bende bilmiyorum , ayırmak hata tabikide insan diye bakılması gerekir tebrik ediyorum.
41 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Gizli Üye(36-45)+1 yılDağdan inme olurlar kadına söz hakkı vermezler. Garip yobaz fikirleri vardır. İstanbul'da modern ailede büyümedikçe evlenilmez.
Kürt kız arkadaşım vardı. Boşaldıktan sonra neden onları boşa harcadın çocuk yapılırdı falan deyince bir daha seks de yapmadım ayrıldım.16 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂 öyle mi dedi gerçekten
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle çok şaşırdım. oral falan yapacaktım. Ne yaparım ne de yaptırırım öyle şeyleri sevmem sadece çocuk için yapılır seks falan dedi. Ben onu azdırmanın yolunu bulmuştum bir zayıf noktası vardı yapınca saldırmaya başlıyordu. Ama karakteri hoşuma gitmedi. Sildim.
Soran+1 yılNasil azdiriyordun?
Cevap sahibi+1 yılKendinde mi deneyeceksin? Her kadında aynı etkiyi göstermeyebilir. Her kadının delirdiği bir yer vardır. kesinlikle.
Soran+1 yılMerak ettim söyle işte.
Cevap sahibi+1 yılGöğüsler ve uçlarıyla alakalı. Parmaklarınla okşandığında dudaklarımı boynumu ısırmaya başlıyordu. Ama doğru yapılırsa. Acı da verebilir.
Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı. Ne bileyim annemle babam 40 senedir evli, biri Türk biri Kürt işte.
60 Yorumla
+1 yılBen üniversiteye başlarken ailemin bana söylediği tek şey vardı sakın bir kürtle çıkıp gelme. Aileden dolayı sorun olurdu bende ama, gerçi ben ailem gibi düşünmüyorum, bölmeyi düşünmeyen herkes eşit benim gözümde ırk ayrımı yapmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlar hep birlikte aşiret gibi yaşarlar. Hep aile içi kişilerle görüşülür. Dışarı fazla çıkılmaz yani aile dışı kişilerle görüşmek açısından. Erkek çocuk önemli. Ve üzerine kuma mı her ne ise o gelebilir. Ve o kadar büyük bir topluluktaki ailedir ki bayramda seyranda dersin ki bu bizim hangi akrabamız.
05 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBen evlenmezdim.
Dedemin işler sayesinde tanıdığı bir aile vardı oradan bilirim. Bir de zengin olurlar.
Soran+1 yılHepsi mi zengin?
Cevap sahibi+1 yılBizim tanıdıklarımız baya zengindi.
Dedem sonuçta çevresindekiler de zengindi.
Ama başkalarını bilmiyorum. Ama zengin oluyorlar ya geneli.
Soran+1 yılTamam
Aile & Toplum konusunda 645 cevap paylaştı. Bir insanın kürt olması ve türk olması için evliliğini ve geleceğini harap etme...
Gönül kime söz vermişse , ferman ona aittir...40 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Canım bizde kürdüz ama öyle adetleri gelenekleri aşırı bir bağlılıkla yürütmüyoruz, bize mantıksız geleni yapmıyorz. abiminde kız arkadaşı karadeniz kökenli , benimki de öyle gayet iyi anlaşıyoruz. tabi erkek arkadaşının ailesini bilemem
00 Yorumlapkkda okumuş amerikada master yapıp dağlarda it gibi yaşayan adam çok... El yapımı parça tesirli bombaları ilkokul mezunları yapmıyor yani...
116 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔 abartma
- +1 yıl
400 kilo patlayıcı nasıl yapıldı sence, okumuşları daha kötü oluyor
Soran+1 yılPekala ama herkes pkk li değil
Soran+1 yılTamam
+1 yılUmarim kuma seçimini sana bırakacak kadar insaflidir
31 Yorumla
Soran+1 yılOkumuş biride bunu yapmaz heralde
sen ne kadar insan isen bizlerde o kadar insanız kültürümüz aynı dinimiz aynı yani ne bu türk kürt kavramı ve bu ayrımı yapanlara lanet olsun
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevgilimin akpli olduğunu duyunca ayrıldım. Zaten şüpheleniyordum. Ama kürt olsa ve pkk ile ilgisi olmasa ayrılmazdım
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim tanıdığım kürt bir aile vardı. Kendi yengelerine yavşayan bir nitelikte midesiz insanlardı. Kürtlerde namus şeref önemlidir falan derlerde bu aileyi gördükten sonra bilmiyorum valla. Genişlikte çığır
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Medya ve haberlere inanıp birsey yapma bence gidip kendin görmelisin o zaman anlarsın.
40 YorumlaHer kürt pkkli degildir bu ayri bir konu. ama kültür varki var canim seviyorsan zamanla adepte olursun ama kesinlikle cok zorluk yasarsin
00 Yorumlakültür farkı zorlandırır yoksa o da insan onunda kalbi var
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil farkli ki kültürler?
+1 yılGördüğünüz bir kaç topluluk yüzünden genelleme yapmayın bu kadar dar düşünceli olmayın. Kardeşler bile birbirine benzemezken ne bu ırkçı söylemler!
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDünya kadar Kürt ve Türk evlenmiş bu ülkede. İlk defa olacak bir olay değil. Yorumlardan anladım ki Kürtlerin kendi Devletlerini kurma zamanı gelmiş. Bu nefret Türkleri de Kürtleride iflah etmez.
30 Yorumla
+1 yılalışırsın ve öğrenirken de eğlenirsin, akışına bırak
20 YorumlaKürtlerden kız alınır ama Türkten Kürde pek kız vermiyorlar. Zor yani.. İster istemez Irk problemi çıkacaktır.
20 YorumlaSiz nerelisiniz? Bilemiyorum ama eğer o tarafın insanı değilseniz çok sorun yaşarsınız.
20 Yorumla
+1 yılsana molotof atar, biji biji diye ortalıkta dolaşır, elektirik su doğalgaz telefon internet fatusası sorunu yaşamazsınız, seni eşekle aldatabilir
25 Yorumla
Soran+1 yılBu eşek olayi ne ya?
- +1 yıl
ben köye gidiyorum dediği zaman onun yanından ayrılma
Soran+1 yılHayir bu esek zikme olayi nerden cikti onu merak ediyorum
- +1 yıl
yokluktan çıktı,
onlara sorsana,
videolar resimler felan varda koyamam burada,
Soran+1 yılOldu tamam
Aile & Toplum konusunda 36,2b cevap paylaştı. gelenekleri tutucudur ve sahiplenme üzerine kuruludur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkötü kokular kroca davranışlar ailesi genelde embesil olur , geri kafalılık daha sayayım mı :)
benim görüşüm altına yorum yazmayın boşuna çünkü fikrim değişmicek40 Yorumla
+1 yılKadina deger vermiyorlar okumus mokumus fark etmiyor canikom bizde boyle kendi ailemden tanidiklarimdan biliyorum :)
32 Yorumla
Soran+1 yılHayir ya veriyor
- +1 yıl
Evlenmeden oncedir emin ol buna :) evlen ve gor gununu o zaman :/
+1 yılBiraz kaba, pasaklı ve temizlik konusunda farklı gelebilir batılı arkadaşlara :D
40 Yorumla
+1 yılİnsan ayırmıyorsan, öyle tanıdıkların yoksa hiçbir sorun çıkarmaz.
20 YorumlaBen Kürdüm ne merak ediyorsan sor söyleyeyim
210 Yorumla
Soran+1 yılSacma adetler var mi gelin hamami gibi bu kanli çarşaf gibi?
- +1 yıl
İstemediğin hiçbirşey yoktur ama bu kural herkes için geçerli mi tabii ki değil her millette olduğu gibi bizimde radikal insanlarımız vardır geleneklerini herşeyin üstünde tutan toplukuklar vardır onlarda bile kanlı çarşaf olayı yoktur.. Hamam olayına gelince biz erkeklerde damat ve arkadaşları sadece eğlencence olsun diye gideriz o da bitti bitecek kadınlarda bitti gibi bişey sadece kuaför kaldı işte
Soran+1 yılAklima gelmedi 😂😂😂
- +1 yıl
bunu açıkla
[url=hizliresim.com/.../url] - +1 yıl
...
- +1 yıl
[
- +1 yıl
https://hizliresim.com/ZV6ElA
bunu açıkla
- Aile & Toplum konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılkürt birinle evlenirsen akrabaları evinize gelir 3435438546 kişi görürsün.
30 Yorumla
+1 yılSon sevgilimden kürt oldugunu ögtenince ayrıldım. Faşistim ben
30 YorumlaAbi böyle bir soru görünce ırkçı espri yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama bunu görüp üzülecek arkadaşlar vardır. Onun için yok. Kendimi tutacağım.
00 YorumlaPkk yi savunuyorsa uzak dur.. Ama milliyetçi kürtlerde var.
10 YorumlaAdam olmayana rastladıktan sonra isterse arap olsun😂
00 Yorumla
+1 yılKafa yapısı önemli. Sana uygunsa anlasirsiniz.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. okuyunca ne oluyo bildiri dagıtıyolar universitelerde baska bisey yaptıkları yok
10 YorumlaCikarma cikarmaz:) herkes birbirine saygi duydukca sorun cikmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 773 cevap paylaştı. Bu kızın tipini çok merak ediyom hahahahaha Türk yüz vermemiş
11 Yorumla
Soran+1 yılNeyini merak ettin?
+1 yıll*n ne meraklıymışsınız * aç google araştır kalkıp burada saçma sorular sorma ya..
00 YorumlaBulasma bence.
Sahsen ben oyle bir sey yapsam babam beni evlatliktan reddeder.36 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
@GüneşKızz babam beni de yıllar önce aldı karşısına ve:"Irkçı insanlardan uzak dur. Cahil ile de tartışma, yenemezsin." dedi.
Soran+1 yılIyi demis @geronimo2062
Gizli Üye(30-35)+1 yılpkk sempatizanı olabilir dikkatli ol. sana değilim der ama söylemez
10 Yorumla
+1 yılgit taşa aşık ol hayvana aşık ol kürte aşık olma..
93 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q3792423-sizce-nasil-olmus
sebebi bu,
mizah amaçlıdır, provokatiflikle alakası yoktur
+1 yılİrkcilik yapayim deme nefret ediyorum. irkci insanlardan ya
11 Yorumla
Soran+1 yılYapmam sen rahat ol
+1 yılcok zxorlanırsın emın ol eger asımıle olmamıs sa emın ol cok kotu olur
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
bak önce bır tanı ıyıce dusuncelerını ogren cıddı anlamda tanı bende bırı ıle tanıstım kurrtttu ama dusuncelerı fıkırlerı ve arkadaslarımda yadırgadı ve bıraktım onu rahatsız verıcıydı çok ıyı ınsanları da var ama onlar asımıle olmuslardır ole bırı ıse bıse dıyemem ama ben kurdum dırek dıyorsa orda dur bır
Soran+1 yılPekala
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyla.. mumkunse bir kurtr asik olma.
Bu soruyla yapican ayriimi yapdin zaten. Beliki on yargilarin var kafadna onlrdan kurtul ilk once03 Yorumla
Soran+1 yılYok sen rahat ol
Cevap sahibi+1 yılOzaaman neden bu soru? Ne tur birr sorun cikabilir? En fazla aileler izin vermes oda on yargili aileniz varsa... onlarin adetleri nasil farkli olabilir. Bir karadenizlinin adetleri bir egede yasiyam bir insanin ne kadar faarki varsa onlarinkide oyle.. benim butunn arkadaslarim kurt farkli hic birsey tok tatlim fark yok.. lutfen sevgini boyle sacmaliklarla harcama suhpe bile etme.. onun adetini geleneyini bilmek istiyorsan sor oretsin gir aralarina... sevgi okadar guzel birseyki hic bir sey tanimaz.. askini baskalrinin dusuncelrine birakma. Mutlu olmanizi dilerim x
+1 yılkürt olabilir de düşünce yapısı önemli
10 YorumlaAyırmıyorum deme, bildiğin ırkçılık yapıyorsun. Her kürt pkk lı değildir. Her kürt dağa çıkmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
aile ve çevresini iyice araştır, soruştur...
20 YorumlaBilgi sahibi deildir yeterince benim dusuncem
00 Yorumla
+1 yılPKK ya gelin gideceksin yani
52 Yorumla- +1 yıl
Kürt pkk değil anlayın
- +1 yıl
@kaptanhanım eminim öyledir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen aşığım sevgiliyiz şimdiden başladı sorunlar
322 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sorunlar?
Cevap sahibi+1 yılSiyasi görüş en büyüğü zaten
Sonra gelin hamamı olacakmış
Tesetturlu olacağım cok cocuk olacak gibi gibi
Soran+1 yılGelin hamami ne?
Cevap sahibi+1 yılGelin hamamına gidiyorsun damadın annesi babaannesi falan seni çıplak inceliyorlar bakıyorlar her yerine iğrenç birşey iste ben buna katlanamam
Soran+1 yılO*a artik
Cevap sahibi+1 yılÖyle canım sevgilim dedi gelin hamamı olur babannem bakar olmaz dedim ya nolacak bir kez bakar dedi
Soran+1 yılVok sacmaymis belki herkes istemiyordur.
Cevap sahibi+1 yılİstiyor canım hatta abisinin biri evli ilk kızı 8 aylık 3 gün önce yeni oğulları oldu
Soran+1 yılNasil oluyor o 9 ay dolmadan?
Cevap sahibi+1 yılErken doğum yapti
Soran+1 yılHimm
Cevap sahibi+1 yılÖyle iste canım büyük ihtimalle kaynananla ayni evde olma ihtimalini var tabi ama üni okumuş ayrı isterseniz olur belku
Soran+1 yılBelki
Cevap sahibi+1 yılKaç kardeş sevgilin
Soran+1 yıl10 toplam onunla
Cevap sahibi+1 yılYuhh la kesin sen kaynananla kalirain benden söylemesi
Bizimki 5 kardeş allahtan
Soran+1 yılAma ailesi İstanbul'da degil o burada yasiyor abisiyle
Cevap sahibi+1 yılEğer işi ailesinin yanında olursa oraya gidersiniz kaynananla yasarsin
Soran+1 yılOlmaz o ya
Cevap sahibi+1 yılTutucu oluyorlar öyle olur benim sevgilim dedi ki okumazsam ve ailemle ayni şehirde kalırsam ayni evde olmak isterler dedi okuyup başka sehire gidecrz dedi
Soran+1 yılHımm
Cevap sahibi+1 yılYa başka sorun var mı canim
+1 yılcok pis inatcılar uzak dur onlardan
30 Yorumla
+1 yılvatanını seviyorsa aileler anlaşıyorsa no problem
10 Yorumla
+1 yılDoğru yoldasın
10 Yorumlakültür farklılığı çıkabilir
20 YorumlaO da insan.
30 Yorumla
+1 yılBu soruyla nekadar irkci bir insan oldgunu gorduk.
00 Yorumla
+1 yılKürttür yani. Kürtlük yapabilir. Dikkat et.
40 YorumlaPisman olmazsin onunla olduguna merak etme
00 Yorumla
+1 yılTürk sen bu iş olmaz olmamalı da
79 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
gelenek ve görenekleri farklı dayanamazsın ayrıca yanında hep kürtçe konuşur anlayamazsın
Soran+1 yılHayir niye konussun hic konusmuyor dayanamazsin derken?
- +1 yıl
bence sen bu sevdadan vazgeç bak ileride pişman olursun diyorum
- +1 yıl
Yahu boş ver onu. Bende kürdüm Kürtçe bilmem mesela. Ailemde annem babam arasında kimse bilmez Kürtçeyi onlarda bazen kendi aralarında konuşurlar, o kadar. Senin bilmediğin dili niye konuşsun ayrıca?
- +1 yıl
tamam kürtsen sorun yok şunu baştan diyeydin ya şimdi napıyorsanız yapın
Soran+1 yılYanlis okudun görüş sahibi
- +1 yıl
yanlış okumadım soru sahibi çaldığın zamanı mı geri ver
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026