• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Yabancı biriyle sevgili olmanın en zor tarafı nedir?

_ΛqresiF_
_ΛqresiF_ Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
45
Yapay Zekaya Sor
yabancı biriyle ilişki sürdürmenin en can sıkıcı yanı nedir?
yabancı sevgiliniz oldu mu olduysa sizi en çok zorlayan şey neydi?
İlişki Soruları Nedir Soruları Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Драгон_Кинг
    Драгон_Кинг Takip Et
    Guru Yaş: 105 , eic 92%
    +1 yıl

Görüş yazanların çoğunun yabancı bir sevgilisi olmamıştır eminim. Yabancı sevgilide ilk başlarda yabancı dil öğrenmeye çalıştığın için onlara güzel geliyor, sonra ortak dilde anlaşmaya başlayınca tartışmalar, atışmalar güzel oluyor, en zoru özellikle Türk aile yapısına uygun olmadıkları gerçeği evlilik durumlarını sorgularken ortaya çıkıyor ve ilişki karaya vurmuş balık gibi öylece suyun üstünde kalıveriyor. Bize cazip gelen kısmı kimsenin bu ilişkiyi sorgulamıyor olması, yoksa bizim toplumun yargıları belli bu konuda..

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Türklere (genelleme algılamayın bazı erkeklere ve kızlara) oranla daha insanlar. Eğer bir taraf diğerinin dilini biliyorsada rahat anlaşılıyor ve zamanla her şey çözülüyor. Daha açık sözlüler birde onları çözmeye çalışmıyorsun netler. Ve şunu deneyimledim değer biliyorlar ve saygı ne olursa olsun kaybedilmiyor. Kültür farkı oluyor lakin hem yeni bir kültür öğreniyorsun hemde bu sana objektiflik katıyor. Olaylara farklı bakış açısı ile yaklaşmanı sağlıyor. Ve onların açısından bizim baya garip geleneklerimiz var onlarında bizim için var tabiyki. Ama aşk, sevgi varsa her şey aşılıyor zaten net bir ilişki oluyor yani burdaki erkekler için izlediğimiz Adil Yıldırım videolarına ihtiyacın olmuyor.
    Ben deneyimlerim sonucunda bunları çıkardım farklı görüşler de vardır elbet her insanın iyisi kötüsü mevcut🤗

1
    0 Yorumla
  • Duygusuz_Biri12
    Duygusuz_Biri12 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Yani ilk olarak dilleriniz farklı sonra gelenek görenek örf ve adetleriniz farklı mesela oranın geleneğine bir şekilde ayak uydurabilirsin ama dil olarak aynı dili sürekli konuşamayacağın için büyük farklar çıkar ortaya ayrıca yemekleri , kıyafetleri, insanları çok farklı şöyle söyleyim sana alışamadığın bir şeyi yapamazsın değil mi? Öncelikle alışman lazım yadırgamaman lazım sonra ayak uydurman lazım bunu yapabilirim zorlanmam dersen eğer aşık olabilirsin ama yapamam dersen böyle bir sorumluluğun altında ezilebilirsin ama şunu da unutma aynı dili konuşan insanlar değil aynı duyguyu paylaşan insanlar anlaşabilir 😉👍

0
    0 Yorumla
  • Cruzeiros
    Cruzeiros Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

dil bilgimin yettiği kadar anlayıp, anlatabiliyorum. bazen çok basit şeylerde kilitleniyorum , Türkiyede doğmuş ve büyümüş olmamın etkisiyle bazen istemsizce Türkçe konuşuyorum. bana komik gelenler bazen ona komik gelmiyor, aynı şekilde ona komik gelenler bana komik gelmeyebiliyor :D yani tüm bunlara rağmen ilişki yürüyor ama şunu belirteyim sevgilinizin konuştuğu dil ana dilinize yakın bilmiyorsanız veya sevgiliniz sizin dilinizi iyi seviyede bilmiyorsa o ilişkiler bir süre güzel yürüdükten sonra monotonluğa, hep aynı şeyleri konuşmaya ve sonunda ayrılığa gidiyor :D

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

56

Cevap

57

Cevap

• Maidetta
    Maidetta Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl

Yabancı olan her şeyin prim yaptığımı cağnım ülkemde, yabancı sevgili sorunsalının bir kaç çatırdısı elbette olacaktır. Espriden anlamaz, (çevirisi neydi acaba yaa) polemiğine düşersiniz. Çevirsenizde o heyecan Türk mizahındaki gibi eğlenceli olmaz. Daha ötesi
    Oturist rehberi konumunda olursunuz, paylaşımlarınız, dilinizin kabiliyetiyle sınırlıdır, gözlerinizi konuşturmaya kalktığınızda sonuç gülümsemeden öteye gidemez. Zaman gelir anlatamazsınız, zaman gelir anlayamazsınız..
    O yüzden birlikte güldüğüm Türk kızları candır diyorum.

4
    0 Yorumla
  • Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Yabancı biri ile ilişki sürdürmek ciddi anlamda zordur günümüzde herkes zaten bir yabancı takıntısı Iğdır gidiyor Ama şunu hiçbir zaman unutmayın tabii olay biraz milliyetçilik olacak ama belki zaten günümüzde şu an baktığımız zaman Türk'ün Türk'ten başka dostu maalesef hiç yok Keşke dünyada sevilen bir millet olabilmeyi başarabilseydik tarihten beri Hadi bunları geçtim Tabii ki kültür farkı var bunlara uyum sağlanabileceğini ben hiç zannetmiyorum Onun için bir insan kendi ırkından başkasıyla düşünmesin derim benim fikrim Tabii ki Tabur adaşım bana diyeceksiniz ki bizim kendi uykumuzdan ne fayda gördük olsun Yani yalnız kal Bence daha mantıklı

0
    0 Yorumla
  • truva1940
    truva1940 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 80%
    +1 yıl

oldu. Kendisi benim için Türkçe öğrenmeye çalışıyordu.
    Tanışmak için kendisi Antalyaya gelecekti bu yazın ben de onun için onun ülkesine gitme hayalleri kuruyordum biraz sürpriz olarak.
    Yaklaşık 1 ay sürdü ama ben son iki haftasında ona hiçbir şekilde ilgi gösteremedim ne yazık ki. Aradı, cevap veremedim vb. vb.
    en son takibi bırakmıştı beni, öyle olunca ben de takibi bıraktım.
    Bu sene ingilizce öğreniyorum inşallah çok iyi bir ingilizceye sahip olacağım.
    Eğer ki ben gerçekten iyi bir ingilizce diline sahip olsaydım, şu an hala çok güzel bir şekilde bu ilişkiyi biz sürdürürdük.
    En büyük problemimiz ''dil'' oldu bir de uçak fiyatları. bilirsin

1
    0 Yorumla
  • Brkcnbrtn
    Brkcnbrtn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Benim Fransız sevgilim olmuştu ve çok eğlenceliydi aslında. Milliyetçilik konularını aşmadan sevgili olabilmeniz zaten mümkün değil. O yüzden bizim aramızda hiçbir zaman problem olmamıştı bu durum. Ancak en büyük sıkıntı kültürdü. Benim aksime o ve arkadaşları gereğinden fazla rahat, umursamaz ve her şey çok normalmiş gibi davranırlardı. İnsanı şizofrenmiş gibi hissettirecek derecede hem de :) Eğer bu kültür bariyerini aşabilirseniz , ki bence çok büyük bir sorun, aşırı eğlenceli ve dolu dolu bir ilişki süreci geçirebilirsiniz. Benim hala ilişkilerini devam ettiren arkadaşlarım var ve evlilik düşünüyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Cherry-Blossom
    Cherry-Blossom Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 25
    +1 yıl

Bence bir zorluk olmaz.
    İnsan her şekilde anlaşabilir ister yabancı olsun ister kendi ırkımızdan olsun.
    Kelimelerle anlatılamayan şeyler davranışlarla anlatılır. 😌

1
    0 Yorumla
  • SnowHoundx
    SnowHoundx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.

Yarı türk yarı arnavutum 2 taraflada evlenme hakkım var 😄😄ama bir İtalyan ile evlenmek isterdim zorluga gelirsekte kültür farkı olur onların yapısı bize bizimki onlara şaşırtıcı gelir din farkıda var tabi

1
    47 Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

Bence arnavut olduğunu gizle🤣🤣🤣

Yorumla
    • SnowHoundx
      SnowHoundx
      +1 yıl

Neden 🤔🤔

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

Arnavutlar pek sevilmez, bende arnavut asıllıyım ama aramızda kalsın, hepsine uyuz oluyorum

Yorumla
    • SnowHoundx
      SnowHoundx
      +1 yıl

Ben hayatımı başkalarına göre yaşamıyorum dolayısıyla birisi hiç sevmemiş çok sevmiş umrumda bile degil ben kendi vatanıma insanımla gurur duyuyorum bu benim için yeterli. 🙂

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

Ne vatanı, vatan burası çocuum, Türküm doğruyum çalışkanım

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

İtalyan bulabilirsen kardesi falan varsa bana ayarla kız 💓italyanlar candır 😄😄

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

@nur07856 ulan milli yemeği hamurili olan bir nemleketin kara kuru adamları yerine aynı adamlar diyarbakır, mardin malatyada var🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • SnowHoundx
      SnowHoundx
      +1 yıl

@nur07856 🤙🤙🤙😄😄😄😄

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

👊👊👊💔

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

Hiçte dayı sen git kefen fiyatlarını ögren her şeye Maydonoz olma daha italyan kültürünü bilmiyorsun boş yapıyorsun italyayı hindistanla karıştırdın zaar.

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

@nur07856 4 yıl yaşadım evde kalmış italyansever bacım)))))) milano, napoli

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

Dayı 40 yıl yaşamışsın hayatına dişi kuş konmamış yalnızlıktan millete maydonoz olacak hale gelmişsin kuyruk acını dışa vuruyorsun üzülüyorum... italyanları kıskandıgını bu kadar belli etme ayrıca yalan söyleme bak 2 ayagin çukurda yarin ahirette sorarlar sen napolide görünmüyorsun diye

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

@nur07856 valla nurcum iddialar senin, ben diyorum ki ortaya para koyalım ve challenga girelim

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

Napolide çalıştığım firmayı ara sor 50.000tl ile açıyorum, arttırıyormusun

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

Dayının beyni durmuş Allah yardım etsin IQ 10. ile 15 arası gidip geliyor

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

@nur07856 anlıyorum yemedi))))) bu arada böyle dayılı falan konuştuğuna göre kenar mahalledensin, arzu edersen senin bütçeye inelim 50TL uygunsa...

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

50 tl ben sana veriyimde arkanı bana pazarla 😃italyaya bir götürüp getircem uygunsa ayrıca kenar mahalleli de olabilirdim kenar mahalleliler sanırım aile kızlarınızı mağdur etmiş kuyruk acın var baya anlıyorum 🤣🤣🤣senin gibilerine ben tabiri caizse d*l israfı diyorum cuk diye oturuyor. 🤭

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

@nur07856 nurcum seviye çok düştü, bence burada sonlandıralım, benim ahlak seviyem ve beyefendiliğim sana cevap vermeye tenezzül etmiyor, hadi canım

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

Hadi dedem git azraili ara beni unutmussun de buralarda takılma😃😃😃

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

@nur07856 zamanı gelince o beni bulur sen asıl bu kurbanda nasıl kurtulacaksın onu düşün, sana en az 6 ortak girer🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

Seni yakalayıp tost yapiyimmi dedecim italyanlar turkler zenciler ile birlikte, ama sen elde kalırsın. arkan alırsa gelelim sanırım arkan malafat istiyor 🤣🤣50 tl fiyatta verdin fiyatin baya ucuz seni ters yatırıp düz den Koyarız konuyu bel altı vurduguna göre ben malatafat istedigini düşünüyorum arka ve agız olarak kaç kişi alırsın?

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

@nur07856 nurcum sence bir erkeğe böyle teklifler yapman normal mi canım)))) hadi canım git kendini sev, bu arada çok p*rno izleme seni bozuyor))))

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

Bu arada nurcum hiç şansın yok ama ayak numaram 47.5

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

Sen mesajı aldın))))

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

A nur sen 30 yaşındamısın, ulen desene evde kalınca))))) bornoya verdin kendini, anlıyorum canım seni, üstüne gitmemek lazım🤣🤣🤣

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

Bence gayet normal dedecim yazdıklarına nazaran bana bir ⚽çagrışımı verdi 😁çünkü konuyu bel altı kısımlarına götüren sensin ama tam adamına denk geldin inan biraz daha devam et sülalenden tut yattıgın beşige kadar latife edilebilir söz vermiyorum 🤣hadi yol al hortlak

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

Hahaha ben 21 yaşındayım uygulamayı açarken yaş kısmını salladım hortlak dede 🤣

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

😃Ayak numaran bi 7 tanesini düşün ama düşündügün şey ayak olmasın 😉😉😉

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

@nur07856 nurcum biliyorum kimse seni istemiyor, ama inan suçlusu biz değiliz, ve sana merhaba dedim diye bu bel altı bir mana içermiyor, artık ne içiyorsan bize de ondan ver diyorum. Evde kalsan da topluma faydalı olabilirsin, mesela thk na derini verirsen ondan deri ceket falan yapılabilir🤣🤣🤣🤣🤣🤣öpüyorum canım gözlerinden (not gerçek gözden bahsediyorum lütfen cinsel bişi sanma, anlıyorum yılların verdiği bi çaresizlik var ama)))

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

Nurcum onu sen düşün bence, senin fantaazilerinde rol almak istemem)

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

Bornocu nur))))

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

Bu arada nurcum nickim john holmes ama adam 1984 te öldü, hani bi beklentin varsa olmaz yani kusura bakma))

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

Benim yaşım evlilik için çok genç daha önümde kocaman bir yol var ☺️meslegimi elime alıp kendi arzu ettigim yaşta taliplerimi kabul edebilirim ama sen o yola girmeden ömrünü çoktan harcamışsın yazık 😃hayatın yanıp sönen bir umut mezarlıgı ve o kadar aşağılık kopleksindesinki başka ülkenin vatandaşını kıskanacak kadar aciz bir hale gelmişsin muhtemel bu yaşına kadar bir baltaya sap olamayan işsiz güçsüz donanımsız tipsiz bir çapulcunun tekisin sende olmayan başkalarında var diyede yanıp tutuşuyorsun Cehennem odunu 🤣🤣🤣sana burdan ekmek çıkmaz var git ahiretine.

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

@nur07856 rahatladıysan, bi gusül abdesti al🤣🤣🤣

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

Gusül abdestini senin alman daha uygun olur malum zenciler çok zorladı 🤣🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

Git eline yüzüne bir su tut yüzünü göremiyirum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

@nur07856 çok borno izliyosun, beyin amcıklaması geçiricen)

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

Evet pornoda seni izliyorum çok iyi veriyorsun arkadan

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

Gel sen tut)

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

:)...

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

Nur erkek olup kız nickiyle niye yazıyorsun

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

Olur bir postada ben kayarım

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

@nur07856 nur ipnemisin canım

Yorumla
    • JohnHolmeshd
      JohnHolmeshd
      +1 yıl

Neyle kayıyosun hayatım

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

Güzel kardeşim olan sensin o yüzden malafat istiyorsun 😃

Yorumla
    • nur07856
      nur07856
      +1 yıl

İb_ne ola, n sensin o yüzden malafat istiyorsun 😃

Yorumla
    • SnowHoundx
      SnowHoundx
      +1 yıl

Gidin derdiniz neyse özelde konuşun benim görüşümün altında degil. 🙂

Yorumla
  • ibooo1
    ibooo1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Fransa ve ingiltereli vardı😂 bana bikaç kelime öğretmişlerdi😂

0
    0 Yorumla
  • tamamjülideolsun
    tamamjülideolsun Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 92%
    +1 yıl

- İnançların, değerlerin uyuşmaması

- Uzaklık/Nerede yaşayacağınıza karar vermek

- Evet, oldu.

- Yabancı olmasının beni zorlayan bir yanı olmadı.

1
    0 Yorumla
  • kusursuzdeniiz_
    kusursuzdeniiz_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 60%
    +1 yıl

Abi bir kere birbirinizi tanımıyorsunuz sen ne seversin karşı taraf bilmiyor aynı şekilde diğer tarafta zor be. Birbirinizi kolay kolay anlayamazsın en başta ki bu da zaten en zor tarafı

1
    0 Yorumla
  • Lena_598
    Lena_598 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Oldu ve kültür çok önemli. Batı kültürü ve doğu kültürü çok farklı. Doğu kültüründe evlilik şansı daha az aileden dolayı batıda da erkeğin abazalığından az

1
    0 Yorumla
  • Sasizzers3169
    Sasizzers3169 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Bende Facebook'ta Japon bir kızla tanıştım. Başlarda güzelce sohbet ediyorduk ama nedense bu aralar meşgul olunca bende bir kaç gün yazmadım ama sonra dayanamıyorum ve yazıyorum Japonca bir şekilde "Merhaba" mesajını yazmaya. Ama çok özlüyorum nedense.

0
    0 Yorumla
  • Pelinsumer
    Pelinsumer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 68%
    +1 yıl

Bizim erkeklerimizin umursamaz halleri kadini beğenmeme falan yaptıklarından mütevellit Suriyelilere yonelecegiz ülkece diye cok korkuyorum ben 😄😄alsana yabancı erkek burnumuzun dibindeler

0
    0 Yorumla
  • Eğitilme
    Eğitilme Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 47%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.

Bu soru en abest soru. Yorumlara baktım, kırılıyor 😂😂 evden dışarı çıkamıyorlar, ne yabancı sevgilisi.
    Oldu, paylaşma konusunda anlaşamadık çoğuyla.

0
    0 Yorumla
  • Hayal037
    Hayal037 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 88%
    +1 yıl

Kultur anlayis farkli. sevgili olmadim ama dusunebiliyorum. Sana gore normal olmayan seyler onlar icin cok normal olabiliyor, ama ayak uydurabilirsin bence.

0
    0 Yorumla
  • FaraziKonuşurum
    FaraziKonuşurum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Evet yabancı biriyle ilişkim oldu. Atılan randomdan tut trip atılmasına kadar hiç bir şey sarmıyordu. Önemli konularda anlaşmazlıklar diz boyu. Bir de sabri abi repliği söylüyorsun mesela avel avel bakıyor.

0
    0 Yorumla
  • bayjön
    bayjön Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 71%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı.

İngiliz sevgilim oldu ama bizim bayanlar kadar sorun asla yaşamadım. İlişki nete net. Ve de havalanma kapris vs gibi durumlar asla yok. Her şeyi çok rahat ifade edebiliyorsun.

0
    0 Yorumla
  • Nazzz95
    Nazzz95 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Olmuştu. Yani güldüğünüz şeyler farklı oluyor. Onun güldüğü bi espriye sen bunun nesine gülüyo diyebiliyosun. Bakış açılarınız farklı oluyor

2
    0 Yorumla
  • Levia
    Levia Takip Et
    Yoda Yaş: 96 , eic 71%
    +1 yıl

Yabancı biriyle sevgili olmadım ama farklı kültürden biriyle evlendim.Çok çok zor bir durum. Bana normal gelenler ona ters.

1
    0 Yorumla
  • muratby
    muratby Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.

Espri yapiyorsun anlamiyor. Sadece Turklere has olan benzetmeleri anlamiyor veya bazi kelimelerini yanliş anlayabiliyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Komik bir şey diyorsun türk biri olsa güler ama sadece bakıyor. Sipariş vereceğimiz şey türkçe olursa ben veriyorum mesela ve o telaffuz edemedikçe sinirleniyor. Bazen anlamamasıda iyi oluyor hızlı konuşunca sinirimi atıyorum ne anlamadım diyor. Ama canım hiç sıkılmıyor baya bir öğrettim türkçe

2
    0 Yorumla
  • KinderCrepe
    KinderCrepe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Aileleri bir araya getirmek zor çünkü mesela annem ingilizce bilmiyor, onun annesi de bilmiyor. Hep çevirmenlik yapmak zorundayız.

0
    0 Yorumla
  • isparos
    isparos Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

İlk başlarda pek belli olmayan kültürel sorunlar yaşanıyor.
    Yemek , arkadaş ortamı , rahatlık anlamında.

0
    0 Yorumla
  • -Leme-
    -Leme- Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Yurtdışında yaşıyorum... yabancı biriylede sevgili olmadım olmamda. Kültür farkı olsun dini felan uymuyor 😬

0
    0 Yorumla
  • uncas71
    uncas71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Dil ve kültür olur olur onun haricinde hiç bir sey olmaz onlar insan insan yabancılar çok çok iyi bulursam alacam konuştugum çok yabancı kız var

0
    0 Yorumla
  • Leading_Leader
    Leading_Leader Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Türk'e Türkçe anlatamıyoruz yabancıya nasıl anlatacağız? Geç o işi...

4
    0 Yorumla
  • mystery034
    mystery034 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Benim için sorun olmaz gayette güzel anlaşırım. Annem Yunan babam Türk ve hiç zorluk çekmiyorlar

2
    0 Yorumla
  • kanatsızmaceracı
    kanatsızmaceracı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 79%
    +1 yıl

Tüm arkadaşlarının international olması birsürü ülke gezmiş olmaları senin mal gibi dinlemen

1
    0 Yorumla
  • Mervişşkoo
    Mervişşkoo Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Ben kendi dilimden kulturumden olanla anlasamiyorum🤪🤪

2
    0 Yorumla
  • Büşra_riri
    Büşra_riri Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl

genelde kültür çatışması olur ama iki tarafta birbirini çok seviyorsa bunun pek bir önemi yok keşke hayırlısı ile benim de olsa 😃

1
    0 Yorumla
  • Herhangibiriişte
    Herhangibiriişte Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

En zor kısmı anlaşmak sadece. İletişim zorlayıcı olabiliyor.

1
    0 Yorumla
  • MrMyopıc
    MrMyopıc Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl

Olmadı ama olsa iletişimde sıkıntılar olabilirdi diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • _sencenasıl_
    _sencenasıl_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.

oturup şöyle sohbetin dibine vuramamak olsa gerek :D

0
    0 Yorumla
  • AgentKid
    AgentKid Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Dil konusunda problemler olabilir onun dışında hiç bir problem yaratmaz.

0
    0 Yorumla
  • 143003
    143003 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 49%
    +1 yıl

zor bir yanı yok taraflar birbiirne daha anlayışlı çünkü kültürler farklı

0
    0 Yorumla
  • Delirttiniz0beni
    Delirttiniz0beni Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl

Kültür farklılıkları veya insanların değişik bakışları

0
    0 Yorumla
  • Burgucukk
    Burgucukk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 80%
    +1 yıl

Bayan icin yabanci erkekle olmak zor gerisinde sikinti yok

0
    0 Yorumla
  • VelvetPetunia
    VelvetPetunia Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 93%
    +1 yıl

Zor bir tarafı yok aynı ülkede değilsek sadece mesafe sıkıntı

0
    0 Yorumla
  • ᴡiɢᴏʀ
    ᴡiɢᴏʀ Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Daha Türkçeyi zor konuşmak yabancıyla olmak ama egoist değiller en azından diyebilirim

0
    0 Yorumla
  • Wolwerineee
    Wolwerineee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 80%
    +1 yıl

Kendi Ulkesine gitmek icin israr etmesi olurdu heralde

0
    0 Yorumla
  • akdogaan
    akdogaan Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

En büyük problem kültür farkından oluşan anlaşmazlıklar. Benim için normal olan bir davranış ya da durum anlamsız oluyor veya aynısı bende de oluyor ancak zamanla çok rahat aşılabilecek problemler bence

0
    0 Yorumla
  • esnce
    esnce Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Yabancı bir sevgilim olmadı ama olsun çok isterim. Yabancı dil bilmemek ve buluşma konusunda sıkıntı yaşamak dışında zor bir tarafı olduğunu düşünmüyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kültürel farklılık olsa gerek espiri anlayışı bile farklı olur zannımca

0
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

İletişim sorun olurdu galiba :)

0
    0 Yorumla
  • NatureCircle
    NatureCircle Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Ha bu ülkede birbirinizle ilişki yapmayı başardınız da sıra yabancılarda. Bence yabancıların sorması gereken soru bu.

1
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

İletişim zorlukları, Kültürel Şok, farklı damat tatları ve s.

0
    0 Yorumla
  • Yalniz__cicek
    Yalniz__cicek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Yabanci oldugu icin olamadi bir cok mesakkati var bence yani sevgiliyken cok degil ama ciddiyete gidecek olursa aileler sknti

0
    0 Yorumla
  • Elementkız
    Elementkız Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Türk vatandaşı değilim ama hiç-bir sevgilim türkler kadar eğlendirmedi :))

1
    0 Yorumla
  • Simaysee
    Simaysee Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Fransız bir flörtüm oldu kesinlikle en can sıkıcı yanı-hele ki avrupalıysa- aradaki kültür farkı.

0
    1 Yorumla
    • Simaysee
      Simaysee
      +1 yıl

Yorumlara bakınca aklıma geldi bana komikli postlar atıyordu hicbir şey anlamıyordum 😂 bu arada kendisiyle azar görüntülü sohbet uygulamasından tanışmıştık saatlerce görüntülü konuşurduk ve ailem biliyordu onla arkadaş olduğumu ama kısmet olmadı, özledim be

Yorumla
  • JackPeralta
    JackPeralta Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

Bir duj 100 doların eskiden 300 TL'ye takabul ederken artık 800 TL'ye tekabül etmesi 😂😂

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Kültür farkı büyük sorun

0
    0 Yorumla
  • Sagofa
    Sagofa Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 62%
    +1 yıl

kultur farki.. mentalite..

2
    0 Yorumla
  • DengesizBirHatun
    DengesizBirHatun Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Zor tarafı aile kavramı

1
    0 Yorumla
  • KırıKMerdane
    KırıKMerdane Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Anlayamazdık birbirimizi

1
    0 Yorumla
  • johnyx
    johnyx Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.

1 kez olmuştu, zorluk falan yaşamadım.

1
    0 Yorumla
  • TichaLaska
    TichaLaska Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.

Kendi ülkemdeki espriyi anlamaması

1
    0 Yorumla
  • yagizkurtulus
    yagizkurtulus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

sanırım kültür çakışması olur

1
    0 Yorumla
  • nuluad
    nuluad Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 46%
    +1 yıl

Zor tarafı yok yani İnan her yanı çok güzel

1
    0 Yorumla
  • Mutsuzkiz000
    Mutsuzkiz000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 57%
    +1 yıl

Dil sorunu birde onlar daha ozgur ve rahatlar

0
    0 Yorumla
  • _Hasretimsin_
    _Hasretimsin_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

Olmadigim için bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Sine09
    Sine09 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.

Kültür farklılığı olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yabancı biriyle sevgili olmanın en zor tarafı nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yabancı biriyle sevgili olmak nasıl bir şey? 12 cevap verildi
Yabancı biriyle sevgili olmak nasıl bir şey? 31 cevap verildi
Yabancı biriyle sevgili olmak? 20 cevap verildi
Sevgili olmanın en zor yönü nedir? 7 cevap verildi
Birini sevmenin en zor yanı nedir? 5 cevap verildi
Birini sevmenin sizin için en zor yanı nedir? 66 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi pişmanlıkla yaşamaya karar verdiniz?
  • Size 14 yaşında yazdığım şiiri bırakıyorum. Nasıl olmuş?
  • Haritaya 25 il daha ekleniyor. Sizce ne gibi artı ya da eksileri olur?
  • İnsan edindiği tecrübe sonrası, hep kendinden bir şeyler eksiltiyor değil mi?
  • Duvarlarınızı yıkabilen oldu mu, yoksa hâlâ örülü mü?
  • Anlaşılma telaşın bitti mi?
  • Dünya kupası başlangıcı! Sizce milli takım ilk maç yanlış kadro muydu?
  • Sevgiliniz rüküş giyinse bunu ona söyleyebilir misiniz?
  • Sevildiğinizi nasıl anlıyorsunuz?
  • Zamanda sıkışıp kalma (Time Loop) temalı dizileri izlerken beyni yananlar? Sizce en zekice kurgulanmış dizi hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨