L
Bir Türk erkeğiyle sevgili olmak nasıl?
L
Türk erkeklerin veya Türk kızları diye bi kavram ne kadar saçma ya karakterle alakalı kardeşim mesela seni şu an Avrupa pasaportu olarak görüyorum bak ben karaktersizim
Yoo ben Türk vatandaşıyım ama işim gereği heep yabancılarla çalışıyorum ve oralara sık seyahat ediyorum pasaport falan değilim ben anlıycann
Bak o zaman şu an sıfır oldun gözümde 😂😂
Mesele senin gözündeki yerim değim ama djddjsusis
Ama olsun. 😂
Cevap
9Cevap
Türk Erkekleri genetiği bozuk kültür açıdan ve Araplaşmaya yakın Müslüman kültürü artı Milliyetçilik olmasından dolayı abazan olmasından ötürü ben olsam bende yabancı birine bakardım mesela bu Erkeklerin Kızları ile de sevgili olmaz
Biz de Türk gacılarından şikayetçiyiz reis...
Evet öyleymiş😂
Peki şimdi biz ne söyleyelim sana
Ne biliyim neden bu kadar şikayetçi kızlar sizden neden kötü davranıyorsunuz onlara
aslında bizden anlayış ilgi şevkat sevgi hediyeler vs vs bekliyorlar lakin bunun çeyreğini bile gösteremiyorlar. Eve geldiğimizde güler yüz ile karşılanmak istiyoruz. Doğal olarak bizim de duygularımız isteklerimiz var ama Trip belası her ne şekilde olursa olsun bizleri hep buluyor. Sürekli bir kısıtlama onunla görüşme konuşma gitme ama bizim de sabrımız var. Biz erkekler doğamız gereği zaten kısıtlamalara gelemiyoruz ki. Şikayetçi olanlar aslında kendilerini şikayet ediyorlar farkında değiller. Kendilerine bakmadan dümdük biz erkekleri eleştirip bunu marifet sanıyorlar. Tamam beş parmağın beşi bir tutulmaz ama hepimizi aynı kefeye koyup tartmak ne kadar doğru olabilir ki 🤷🏻
Haklısınız biz Türk kızları kısıtlayıcı olabiliyor ama mesele şu ki yabancı erkekler bunu sorun etmiyor Türk erkekleri baş kaldırıyor sadece zapt edilemiyosunuz siz
Ben yabancılardan devamm artık 😂
🤷🏻 elbette hangi şekilde mutlu oluyorsanız öyle devam edin
Şikayet ettikleri konuya göre değişir.
Sacmaliyorlar sen bakma turk. erkekleri iyidir
bunu da ava çıkan harun abi sorar ancak
Anlamadım?
Tehlikeli, beş para etmiyor çoğumuz açıkçası.
Çoğu pişmanlık
Herkes böyle diyor işte anlamak güç neden böyleler acab
Çoğu o mulayim embesili gibi ışte :D
Egosu incinmis hemen hakaret etmiş kanka*
Türkleri boş ver yabancı erkekleri anlat 😭😋😋
haklılar
Bi kazanın hayal günlüğü csfafa
Kezbanın *
Bir abazanin hazimsizligi sfsfs
?
@SeductiveDusky bi kaşarın kudurganlığı hoşt lan hoşt
Sana host lan ezik kiro
Hoşt lan uza yorumdan
Ne kadar kabasınız bu tip erkek tabiki şikayet sebebi olur. İnsanlara hakaret etmeyi kes lütfen
Kes lan yorumunda atip tutan o ama onu görmezden gelecek kadar kezban olduğunu kanıtladın tenk you :d
Üff konuşturma şu embesil abazayi ya havlasin dursun aman çok da önemli değil havlar havlar susar nasil olsa
@SeductiveDusky lan köpek hooo alooo benim yorumundan git nerde ağlıyirsan ya da havluyrsan havla hadee
Israrla etiketleme beni. Seni adamdan sayan yok ben lafi koydum geçtim defol git köşende kudur it :)
Saygısızlığı başlatanın sen olduğu bilgisini vermem gerekiyor mu gerçekten kendiniz anlayamıyor musunuz?
Kimin kime laf koyduğu belli kaşarrr puahahah
Bana karşılığı sen veririsin kardeşim o değil :d Ayrıca tc kızının hepsi yabancıyla evlenebilir canı gönülden isterim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?