Hee pardon! "Maço..."

Bence Türk erkeği duygusal olacağı zaman ile gerçeği göreceği zamanı iyi biliyor ki bu yüzden ilişkileri düzende tutan, daha çok alttan alan Türk erkekleri oluyor. (Zeki ve aklı başından olanlar) Abazaları ve burada ki xper1-2-3 leri söylemiyorum. Normal insan olanlardan bahsediyorum. Onun dışında duyguları bastırılarak büyütülen Türk erkeklerinden gayet başarılı bir ilişki süreci çıkıyor. Bence bunu görmek lazım.
Türk Erkeği
1. dönem:Kızla tanışmadan önceki süreç. Güdük
2. dönem:Kızla ilk kez karşılaşıncaki süreç.
Hayata dönüş
3. dönem:Kızın peşinde koşulan süreç.
Yaklaşık 9 ay alan, erkeğin hamileliği
4. dönem:Kızın erkeğe peki dediği süreç.
Erkeğin doğum anları
5. dönem:İlk aylar ki üç ila altı ay arasındaki süreç.
Erkeğin duygusallık yaşadığı dönem
6. dönem:Kızın biz şimdi neyiz demeye yavaştan level atladığı süreç.
Erkek bu andan itibaren duygularını yitirir.
Derin bir düşünceye dalar. Kızı isteme leveline geçilir. Yani aslında keklik burada kız değil erkektir. Artık kaçarı yoktur. Duygular, tutkular yitip gitmiştir. Aile babası, kocişko ve ailenin dev çınar ağacı olma tuzağına düşmüştür. Olaya doğru açıdan bakıldığında erkeği harcıyoruz 😂😂
Teşekkürler Süveyda. Samimi fikrimi yazdım kopya çekme yok😂😂
Belki de yüzleşme vakti gelmiştir 😃
Aslında o kadar da sürmüyor. O dönem florte karşı duygusalligini saklasa da başkalarına karşı saklamıyor ama gözü aşk denen illetten donmüş olan kadın israrla bunu görmek istemiyor.
Ne demiş filozof, bir insanı tanımak için size değil ast kabul ettiği insanlara ve hayvanlara nasıl davranıyor ona bakın. Garsona nasıl davranıyor, hayvana nasıl davranıyor ona bakin. Garsonu tersleyen, hayvanı sevmeyen bir insan flört dönemi bitince size de aynısını yapar.
Bakmasını bilirsen kimse saklayamaz hoduklugunu.
Fritoz ile alıp veremedigim olmadı bugüne kadar. Gayet iyi kahvaltılık veriyor bana. 😃 Duygusal oluyoruz da boğazda kalıyor ne yapalım. Sonra da niye duygusal değilsiniz diyorlar. Ot gibi tıkarsa karşındaki insan o duygusallığı sonrasında onu sindirmekle kalıyoruz.
Cevap
12Cevap
A yok enişteniz hala full romantik devam ediyor😍🤣
🤣doğru söze bir şey denmez evet öyle oluyor çoğu zaman
Evet sonrasında tam olarak öküz oluyoruz. 😂
Flört dönemide bizleri çok zorluyor uzun süre romantik kalmak çok büyük meziyet gerektiriyor 😂
O yüzden zaten 3 gün sonra adını koyalım bu işin dedi en azından öküz olduğunu inkar etmiyor buna da şükür vavi djdjdh
Detayda o kadar guzel evrimi anlatmissin ki ekleme yapamam 😅
Turk erkeğinin duygusallık seviyesine girdiğini görmedim ki çıksınlar 😅
Yoo hepsinin değil bence :)
Her zaman romantik ve hassas olanlar da var.
Çok güzel rol yapabiliyorlar demek, duygusallık bittiği anda ilişkiyi bitirin kızlar :)
Iliskiler iki tarafinin birbirine hayalindeki kisiyi yansitma seklinde oldugu icin ortaya gercek kisiligini koymuyorlar... acikca birbirini kandiriyorlar... rol de bir yere kadar gercek kisiligini gorunce de kavgalar basliyor
Çapkın olanların evet. Elde etme arzusu ile yaşayan insanlar için daima evet. Fakat bence bu sadece bize özgü değil gibi diğer ırklardan da böyle olanlar var. 😃
Evet çoğunlukla öyle olurlar 😐
Sosyal medyada atıp tutanlar öyle oluyor..
uluslararası feminist topluluğu
Bunlar da her şey elde edene kadar.
Hayır hiç de öyle değil kendi ilişkimden biliyorum
Nayır d*cki kalkana kadar dçcödö
aynen sonra ebu cehillige devam
Hayır aslında flört ettikten sonra bitiyorsa o ideal kişi değildir ama flört ten sonra artıyorsa o ideal kişidir
işte tespit gibi tespit..
Kişiye göre değişiyor
Erkeklerin duyguları yok ki
Off ne bu genelleme yaa
Bende stabil
Kesinlikle öyle
Duyguları yok ki
Hayır.
turk erkegının ya
genel gözlem o yönde
Evet ya sahiden öyle
kesinlikle öyle