Tıp okuyor. Ben sözelciyim Türkçe öğretmenliği okuyorum.
Laf arasında bir tıp terimi söyledi. Anlamadım dedim. Zaten ne anladın ki boşver dedi.
Laf arasında bir tıp terimi söyledi. Anlamadım dedim. Zaten ne anladın ki boşver dedi.
Takılıyor sana bence böyle şeylerle küçümsemek için gerizekalı olmak gerek yani tıbbi terimleri herkes bilecek diye bir şey olsaydı tıp diye bir bölüm olmazdı. Herkesin alanı farklı yani. Yerinde olsam söylediği şeylere tebessüm eder geçerim tepki verirsen kompleksli gibi görünürsün, sende kendi alanında onu ez.
Sor bakalım kaç tane yazar sayabiliyor?
Sen de onu edebi terimlerle vur. Kitap söyle yazarını sor, şiir söyle şairini sor:) üç hececilerden birini sor mesela. Kendisi tıp okuyor diye herkesi tıp okuyor mu sanıyormuş gerizekalı.
Üç hececi değil yalnız o beş hececiler :) Evet bunu düşündüm de bakalım :)
Hahaha :D :D
oouvv ego tavanlardaaa, koy götüne tekmeyi de egosu yerle bir olsun, sonra anlar geri dönerse senindir beybi
Cevap
32Cevap
konuşmaya tanzmat fermanından dal shakespeare den çık bakalım napıcak o egoist sevgilin :D
Aynen haklısın :)
kısasa kısas ;)
Sende onla osmanlıca kelimeler söyle anlamadım derse aptal de yani sende onu küçümse
Ahaha süper :)
Bırak o adami bırak. Daha sevgiliyken yaptıklarına dediklerine bak. Ayıptır yahu herkesin kafası aynı çalismiyor. Bu senin sucun değil. Sen ne tepki verdin peki
kazanılan bölümlerin zekayla pek alakası yok çok salak doktor da var mühendis de. sen de sevgiline söyle o egosuyla daha çok anlaşıyor egosuna sarılıp uyusun
oha derim ben o puşta tıp okuyan zekiş demek değildir kendinide asla küçüğk görme salla derim o çocuğu ama nerde kızlardda o cesaret kim ağızlarına etme hakaret etse onu sevşyor peşinden gidiyorsunuz hep
ciddi düşünüyorsan vazgeç hayatının geri kalanını onun kaprislerini çekerek sürdüremezsin
ayrıl gitsin ya onun egosuyla mı ugrasıcaksın bir de? dünya'ya 1 kere geliyoruz :D
sende onun anlamayacağı bir kelime kullan sonra alay et sürekli yap bunu bir süre sonra anlıyacaktır hatasını
en nefret ettiğim insan Tıp'ı !!! ben olsam uzaklaşırım.. sadece özürlü bir halt sanıyor kendini saygısız insan..
ohaaaa adı pıslıkk ayrıll bole yapmasına ızın vermemelısın ılerde zararını cekersınn
Tamam git daha zekisini bul o zaman de, kız biraz anlar.
Kendini begenmis tiplerden nefret ederim mal serefsizler ayril kiz ondan delimisin sende
Davul bile dengi dengine diye boşuna dememiş atalarımız
Ve sen hala bu hıyarla sevgilisin. Harcatma kendini, iki gün sonra yolda verir sana 😒
sen de ona eski türkçe kelimeler söyle, hıı derse zıııt erenköy dersin.
of böylelerinden nefret ediyorum tıp okuması senden daha zeki olduğu anlamına gelmiyor canım
Sende eski türkçede falan konus imla hatalarında uyar sende boş insan değilsin sonuçta türkçecisin
Benim bildigim insan sevgilisini yuceltir over ama devir bozuk napacan
simdi bunu diyen bir adama ömrunun sonuna kadar nasil katlanicaksin
haha ağır laf sokmuş. şaka bir tarafa seni sevmiyor bence o
ben bildiğim küfür eder basarım tokatı sen kimsin l*n it diye
ayrıl gitsin siz kadınlar çok değerlisiniz seni böle küçük düşürmesine izin verme
Seni küçümser tabi sende Türkçe dersinde söyle birşey orda kalsın senin daha iyi bilmen lazım kelimeleri bir Türkçe'ci olarak.
sende bitti de anlamadım derse yakında anlarsın de...
:D sen de mefayülün müydü ne onu söyle.
Ahaha iyi düşündün :)
Onu çıktığı tıp'a geri iade et :)
O adamla hala birlikte olmak aptalliktir..
Bas tekmeyi anlayan birini bulsun o zaman
Sende Türkçe terim söyle. 😊
O zekilik değil. Sen çok yanlış anlamışsın olayı.
sende anlatım bozukluklarını gözüne sok
Sende ona Tecahül-i Arif de, o da anlamaz
sende direk ona açık açık küfür et ne uğraşıyorsun
Sen kendini ne sanıosun derdim orda altta kalma
Ben çok sinirlenirdim ve ayrılırdım.
burnu havada tıp okuyo diye
duygusal zekası yok ki sevgilinin
ilerde sorun olur bak söyleyim :)
Bize ne iliskinizden?
kişiliğini zikeyim deseydin :D
hemen ayrıl benden tavsiye sonra çok yanarsın
Ukala insanlardan nefret ediyorum tam dayaklik
İşine gelmiyosa ayrılsın delinin zoruna bak.
Altta kalma bence baş tekmeyi
Hala birlikteysennnnnn
trip at ama çok kötü at
sende ayni şeyi ayni şekilde ezebilirsin onu.
ayrıl
O zeka değil, kibir.
Yanlis yapmis
Yol ver gitsin.
abartma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar