Kaçıyorum bugün senden gizlice
Kalbime baktım da işte iyice
Anladım ki sen de herkes gibisin 00.00
Bunu yazmış denyo 😂
Eski sevgilim 3 gündür "00.00" diye mesaj atıyor amacı ne sizce? Anlayamıyorum 😒 sordum söylemiyor 😡
Selam 💜

1 gün içerisinde birbiri ile aynı saatlere denk gelmek bir şans işidir. Bu yüzden de, böyle bir zamana rast gelen insan için bir şans ve evrenin mesajı olduğu düşünülür.
"00 00" saati ise; sevdiğiniz kişinin rüyalarına girdiğiniz anlamına gelir. Uyuduğunda muhtemelen sizi rüyasında görüyordur.

Bu şekildeki birbiri ile tamamen aynı olan saatler; hoşlandığınız, aşık olduğunuz veya hayatınızda olan kişinin o an sizi aklından geçirdiğine, sizi düşündüğüne, sizi sevdiğine, sizi özlediğine, rüyasında sizi gördüğünü ifade eder. Yani öyle yorumlanıyor ve biliniyor. Özellikle gece saat 00:00 saati ise; "sizi rüyasında görüyor veya gördü" demektir. Saate tesadüfen bakıp o şekilde çift sayı görüyorsanız bu evrenin size, sevdiğiniz ile ilgili bir mesajı olabilir 😊

Bu tür çift saatlerin Aşk üzerinde bir enerjisi vardır. Aynı ve çift saate denk gelen insanlar birbirlerine kalplerinden bir enerji gönderiyor olabilir.
Sorundan da anlaşıldığı gibi, eski sevgilin seni özlemiş ve yeniden beraber olmak istiyor gibi.
00.00 Anlamı: Gündüz seni düşünmek bedenini doyurmaya yetmedi ve şu anda seni rüyasında görucek. Sana beslediği aşk o kadar büyük ki geriye kalan yaşamını sadece seni düşünerek geçirmek niyetinde. Senden de aynı sevgiyi ve tutkuyu görecek olursa hayata daha iyi odaklanabilecek ancak şu anda seni düşünmekten başka bir şey yapamıyor. Büyük ihtimalle sabah uyanıp sana mesaj attığında seni rüyasında gördüğünü söyleyecektir. Sende bu sayede saat anlamları konumuza itimat edeceksin.
Saatlerin anlamına bakarsan anlarsın
Baktim 😊
Çocuk her an seni düşünüp saniyeleri dakikaları tutmaya çalışıo. Bu bir sevgi göstergesidir kardeş
Iy allah korusun
Sen öyle diyebilirsin ama onun düşüncesi o yöndedir ve o mesajı atmıştır.
Ki kızlar çok severler böyle düşünen erkeği ve küçük mutluluklar katar bir aşka.
Sen ne kadar istemesende...
Kötü bitti gerek yok
Peki anılarınızı tazelemek istemem. Hakkınızda hayırlısı. İyi geveler diliyorum
İyi geceler
Teşekkür ederim arkadaşım eig için
Rica ederim
Söyle atmasın bir daha :D Beni bile sinir eder yani öyle mesajlar
Cevap
19Cevap
Saatlerin bir anlamları vardı , googleye 00:00 ne demek desen anlamı cıkar :)
'' Bugün mesaj atmadın'' , trip atma diye saat gece yarısı 12 de mesaj atıyor arkadaş. Subliminal mesaj veriyor.
Eski sevgilim...
seni seviyorum demek bizde arada sevgilimle denk geldiğimde biribirimize söyleriz :D
Tam mal ya. 00ın anlamı rüyasında seni görüyo şu an demek seni ancak rüyasında göreceğini anladı ondan böyle yapıyo bence 😄
Allahım sabır ver birde sevgilisi vardı bir sorayım ayrıldılar mi
Sor bakalım ayrıldılar tabi hemen U dönüşü. Topunun köküne kibrit suyu
Tam dediğin gibi u dönüşü 2 hafta önce ayrılmış 👏
Yaa ciğerini biliyorum ben bunların 😄
Yarın unutalim bu konuşmayı dedi birde 😂
Ayy güldüm kız sayende gece gece ya 😂 güncellenmeyi okudum 😄 Konuşmayı niye unutalım diyo yoksa ben bu çocuğun hareketlerinde mantık aramayı kesmeli miyim 😄
Kes bence saçma bir tip zaten kurtulduguma sukrediyorum 😂
Sorun yok o zaman tatlım 😄
Bu eskiden 00 00 01 01 felan anlamlar vardı ya 00,00 olume dahi gider anlamında atıyor bence
00.00 01.01 falan öyle sayılarda biri seni düşünüyor derler o da öyle yapıyor normal
Hiç duydun mu bilmiyorum ama "00:00. Seni seviyorum." diye bir şey vardır. :)
Sensiz bir gün biterken yeni bir gün başlıyor demek istiyor
O süpermiş
Yeni bir güne sana mesaj atarak başladım. Yine hep seni düşünüyorum' demek istemiş.
seni düşünüyorum demek istemiş. sende '' diğer saatlerde kimi düşünüyorsun?'' diye trip at :D :D
Ay cok guldum asdfhasdfg
@karameltutkum :D :D
00.00 Bir dönemler seni seviyorum diye yazarlardı millet birbirine sözde yeniden başlıyor hesabı.
Bende eskiden bir kız arkadaşımla birbirimize atardık 00.00 ı.. yani artık saat 12 oldu türünden
O saate mesaj atılmaz herşeyin bir saati vardır
l*n saati ayarlıyodur öyle mesaj atıyodur, kanma
00.00 çok ayıp birsey.
Ne 😢
Seni seviyorum demeni istiyor iste
kendini hatırlatıyo güzelim :)
Sevgilin mal, sebebi bu yani.
"Eski" lütfen ✋✋
Seni seviyorum demk o.
Günün bittiğini haber veriyor herhalde asjdfk :D
Git git git me durr ne olursun :)
Vallah bende anlayamadim. Garip bir mesaj 😅😅