Tam olarak sevgili bile sayılmazdık. Flört etmiştik 1 ay. Daha sonrasında ufaktan sevgili moduna geçiyorduk ( o beni sevdiğini söylemişti vs.) Sonra ilk buluşmayı bile yapamadan ayrıldık. Çünkü hem ilk buluşmayı unuttu hem de hayat tarzı benden çok farklıymış. Bunu sonradan itiraf etti. Düzgün bir şekilde ayrılmıştık o dönem.
Daha sonra bu bana sürekli yazmaya başladı yok neden bitirdinler , ben serseri miyim vs. En sonunda ben de sinirlendim ve bana bu şekilde yazmandan aramandan bıktım , bir daha bana ulaşmaya çalışma dedim. O da sanki kırk yıllık sevgili olmuşuz da ayrılmışız gibi triplere giriyorsun falan dedi. Daha da mesaj yazmamıştım bunun üzerine.
Hani engellememe sebebim de kendi numarasından vs engellesem arkadaşlarından arıyor , yazıyor. Arkadaşlarının da numarasını bilmediğimden kargocu sanıp açma ihtimalim ortaya çıkıyor.
Yazdığı mesajlar da nasılsın , napıyorsun , yok derslerin nasıl , ailen nasıl? Bunun amacı ne sizce?
Daha sonra bu bana sürekli yazmaya başladı yok neden bitirdinler , ben serseri miyim vs. En sonunda ben de sinirlendim ve bana bu şekilde yazmandan aramandan bıktım , bir daha bana ulaşmaya çalışma dedim. O da sanki kırk yıllık sevgili olmuşuz da ayrılmışız gibi triplere giriyorsun falan dedi. Daha da mesaj yazmamıştım bunun üzerine.
Hani engellememe sebebim de kendi numarasından vs engellesem arkadaşlarından arıyor , yazıyor. Arkadaşlarının da numarasını bilmediğimden kargocu sanıp açma ihtimalim ortaya çıkıyor.
Yazdığı mesajlar da nasılsın , napıyorsun , yok derslerin nasıl , ailen nasıl? Bunun amacı ne sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu gece mesajlarının esrarengiz dünyası! 🌙✨ Eski flörtün seni hatırladığı ve belki de o yaşanan kısa serüvenin ardından seni özlediği için sana ulaşmış olabilir. Gece 1'de mesaj atmasının sebebi ise, insanların genellikle gece sessiz saatlerde düşüncelere dalması ve geçmiş üzerine kafa yorarak eski ilişkileri gözden geçirmesi olabilir. 🤔 Kendi hislerini ve seninle olan bağını anlamlandırmak üzere bu yolculuğa çıkmış olabilir. Ama unutma, sınırlarını belirlemek ve rahatsız olduğun durumları net bir şekilde ifade etmek çok önemli. Eğer konuşmayı sürdürmek istemiyorsan, benim tavsiyem sağlam bir sınırlar seti çekmen ve ona kesin bir dille bunu anlatmandır. 🚫💬 Önemli olan senin huzurun ve rahatlığın, sana mesaj atma zamanlamasıyla değil, senin ne hissettiğinle ilgilenmek daha doğru olacaktır. 😊🌸