Hayatımda ilk kez aşık oldum ne yapmalıyım?

ben hayatımda ilk defa aşık oldum. şimdi şöyle anlatayım arkadaşlarımın vesilesiyle bir kızla tanıştım arkadaşca konuşuyorduk başka birşyde hissetmiyordum bu bana herşeyini felan anlatıyordu. hayatını ailesini felan neyse bu bigün hoşlandığını felan söyledi fakat daha önce benim arkadaşımla çıktıgı için bunun uygun olmuycanı söyledim bana yakışmaz yapamam dedim ama bu bana 2 hafta boyunca ısrar etti açıkcası bende sonradan birşeyler hissetmeye başladım resmen bana yalvarıyordu neyse bigün düşündüm acaba arkadaşıma böyle bir teklif gelse benim düşündüğüm gibi düşünürmüydü ve anladım ki düşünmezdi çok uzun zaman öncede düşünmemişti zaten neyse ben bunla çıkmaya başladım gece gündü konuşuyoruz felan herşey yolunda bu bana hayat hikayesini anlatıyor 5 yıllık bir çıktıgı olmuş felan annesinin resimlerini abisinin resimlerini atıyor anlatıyor bana . arada sırada ufak kavgalarımız oluyor fakat yinede çok sorun olmuyordu ben buzaman içerisinde acayip derecede bağlandım buna fakat evet basit bir sevgi değildi hissediyordum bunu bigün onun oturduğu yerde biriyle tanıştım ve bana anlat nasıl biri dedim bana direk cevabı motor dedi işte gösterdim annesi bumu abisi bumu diye bana annem diye çok güzel bir kadının resmini atıyordu megerse annesiyle hiç alakası yokmuş abisi yokmuş daha burada yazamadığım önemli söylediği bir çok şey daha yalanmış ve bunu arayıp neden bu kadar yalan söyledin dediğimde canım istedi cevabını aldım hayatımda bu kadar kahbe bir insan tanımadım ama sevdik işte bir kere peşindende koşmam artık orospulukta varmış zaten imkansız mış bizim birbirimizle olmamız yani ben yapamam böyle bir insanla zaten oda beni sevmihyor ama engel olamıyorum he dakka aklımda ne yapmalıyım?
Hayatımda ilk kez aşık oldum ne yapmalıyım?