beyler ben kadınlardan hoşlanıyorum sevgililerimde oldu hatta son sevgilimden ayrıldıgımda agladım onun için , sevişiyoduk ve baya canlıydım erkeklerden hoşlanmıyorum yolda bir kadın görünce ne güzelmiş falan diyorum ama son zamanlarda gaylık başladı aklımda olurmuyum korkusu evden çok çıkmıyorum psikolojik olabilir belki ama travestiler ilgimi çekiyo böyle bir garip oluyorum ne yapmalıyım sorun ne rahatlatın beni bir kadınla yaklaşınca hormonlarımda depreşiyo ama kafamda kuruldu bir türlü atamıyorum
Cevabın nedir?
+1 yılOlmak istemediğin bir şey olma korkusu, farklı bir açıdan benzeri arada bana da oluyor olmamak istediğin şeyi aşırı düşünerek kendini sürekli öyle miyim diye sorgulamaktan oluyor, öyle değilim de geç.
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyle kardeş ama bende takıntı hastalıgıda var stres olunca hastalık uçlara çıkıyo ondan öyle değilim diye geçemiyorum :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum bazen bana da oluyor açıyorum shemale izliyorum ama bunlar gelip geçici zevkler. Daimi olanı sen biliyosun 😜
18 Yorumla
Soran+1 yıladamsın içimi rahatlattın galiba ergenliği atlatamadıgımız için bu :D
Cevap sahibi+1 yılÖyle dostum. Düzenli ilişki hayatımız başladığı zaman zorno bile izlemicez... Değişik fantezilerimiz olmayacak öyle. Ha fantezi olur tabi ama şeftaliyle olur :D
Soran+1 yılzaten evde kalınca oluyo dışarı çıkınca aklıma bile gelmiyo işsizlikten aklım nerelere gelmiş ya
Cevap sahibi+1 yılİşsizlikten günde 3 kere yapıyorum şu ara. Artık yapa yapa insan bıkıyor farklı şeyler arıyor bakıyor shemale farklı bişey oo ilginç falan :D sonra kendini sorgulamalar... Şu üni açılsın herşey rayına girecek :D
Soran+1 yılaynen kendini sorguluyosun şu üniversite bir başlasa anayasa hukuku falan bana girceği için aklıma bile gelmez
Soran+1 yılsaolasın
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil :)
Cevap sahibi+1 yılEyvallah dostum :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Ergenlik olurmu böyle durumlar hormonların en deli çağlarıymış annem tv doktorların duymuş bana anlattı :D
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen kardeş sorun yok galiba ama aklımdan çıkmıyo bir türlü korkuyorum diye diye olucam diye nasıl atarım aklımdan
Soran+1 yılrahatladım saolasın
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen niyeti bozmuşsun hacı abi. ben ufak ufak yol alayım buralardan da bizede hallenme.
13 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama kardeş erkeklerden igreniyorum ama travestiler hoş geliyo :D
Cevap sahibi+1 yılİçimi rahattın ya :D olm onlarda erkek l*n öyle düşün.
Soran+1 yılya anal sapkınlıgı var bende kadın gibi görünüyolar ondan oldu ama erkek mi ıyy kanka olur ondan rahatlıyorum ya bu tür sapkınlıklar oluyo genelde sonra atlatılıyo
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım