merhaba arkadaşlar ben pasif duyguları olan gay zannediyordum kendimi hoşlandıgım bir erkekle yapmak üzere buluştuk fakat birşey oldu ve ben ne yapıyorum dedim yapmadım sonra erkeklere cinsel istegim ve duygum yok oldu kadınları arzulamaya başladım ve hiçbir şey anlamadım
Cevabın nedir?
+1 yılkafana takma ama biseksüel olabilirsin ruh haline ve o anki duruma durumuna göre zevklerin yön değiştire bilir normaldir ama kafana takma zamanla oturu beyninde zaten sıkma kendini ama öyle çokta rahatlama yazıktır çizdirme kestaneyi sonra az baş başa kal kendinle bir düşün ne istiyosun diye
011 Yorumla
Soran+1 yıldüşünüyorum ben gerçekten erkekleri istemiyorum ama bir şey var sanki beni zorluyor gibi
- +1 yıl
anladım o illa biseksüelsin olmaz biraz ruh haline bağlı olabilir beyin oyunu bile olabilir sen biraz daha düşün kararını netleştirisin illaki ama diyorum ya hep farklılık gösteriyosa biseksüelsin demektir ruh haline göre zevkin cinsiyet değiştirebilir
Soran+1 yılkurtuluşum yok mu
- +1 yıl
kendi kurtulabilirsin kafanda problemi çöz duygusal olarak düşün erkekler kalırsa yuvan olmicak çocuğun aile ortamın geniş bir ailen ya da diğer insanlar bunu bilince saygınlığında çok fazla olmicak sonuçta baba olamicaksın yavrunla vakit geçirip ona hayatı öğretemiceksin güzel bir bayan hayat arkadaşın olmicak sana bakan yaşlanınca seni çeviren yanlışlarında üsütnü örten yorulunca enerjini yerine getiren bir eşin olmicak düşün bunları kardeşim duygusal anlamda iyice düşün sen hangisini seçersin
Soran+1 yılben kararlıyım vazgeçecem
- +1 yıl
aynen kardeşim vazgeç de bişi yapmadın vazgeçesin sen düşün kafanda onu silmeye çalış unut yok öyle bişi değil aileye yuvaya eşe odaklan erken zamandada evlen ama kafanda bişiler tam olunca evlen tamam sonra kıza yazık etme
Soran+1 yılondan korkuyorum zaten 😞
- +1 yıl
korkma be bro korkucak bişey yok işte böyle düşünme hallerim lan ne varki be de düşün bak yazdıklarımı okuma geç bir yerde düşün bunun sonucunu burda arama geç kenara böyle olursa ne olur böyle olursa ne olur de önündeki bir 10 seneyi hayal et o zmaan kafan denkleşir zaten merak etme bol bolda dua et kardeşim sıkma canını
- +1 yıl
Ne saçmalıyorsunuz ya? Hiçkimse cinsel yönelimini değiştiremez değiştirmesine de gerek yoktur. Siz şu anda ondan duygularını bastırmasını istiyorsunuz ve bu da çok büyük psikolojik problemlere yol açabilen bir durumdur. Saçma sapan bilgiler ve tavsiyeler vermeyin. Bu değisebilecek bir sey değil değişmesine gerek de yok.
Ayrıca mutlu olmak için bir kadınla evlenmeye gerek yok kendine uygun bir erkek arkadaş bularak da bunları yaşayabilir. Dünyada aşırı mutlu mesut yaşayan eşcinsel çiftler var. Ne yani sırf çocuk yapamaz diye cinsel yönelimini bastırmaya mı çalışacak? Siz iyice kafayı yetmişsiniz.
Ayrıca saydığın eş özelliklerini sadece kadınlar yapmıyor haberin olsun eşcinsel çiftler de gayette mutlu olabiliyorlar sen resmenkendince heteroseksüelliği överek gel hetero ol diyorsun ne saçmalıktır bu? Gay çiftler bunları yapamıyor mutlu olamıyor zannediyorsan çok yanılıyorsun.
Dünyada herkes aynı seylerin hayalini kurmuyor herkes evlenip çocuk yapmak zorunda değil siz böyle yapınca eşcinseller gidip kadınlarla evlenip hem o kadının hem de kendi hayatını mahvediyor ve daha da mutsuz oluyor.
Mutlu olmak demek herkesin hoşlandığı cinsle beraber olmasıdır.
Psikolog değilsiniz o yüzden insanlara boş tavsiyeler vermeyin insanları yalnışlarmış gibi hissettirmeyin zaten cinsel yönelimleri yüzünden boşlukta olan bunu tam olarak kabullenememiş insanların akılarına saçma sapan şeyler sokmayın işinize bakın. - +1 yıl
Ne saçmalıyorsunuz ya? Hiçkimse cinsel yönelimini değiştiremez değiştirmesine de gerek yoktur. Bu imkansız bir durumdur. Cinsel yönelimler değiştirilemez değiştirilmeye çalışılması dahi insanlik dışıdır (WHO). Siz şu anda ondan duygularını bastırmasını istiyorsunuz ve bu da çok büyük psikolojik problemlere yol açabilen bir durumdur ve duygularını bastırmak asla ama asla cinsel yönelimi değiştiremez. Hiçbir sey cinsel yönelimleri değiştiremez. Bastırma psikolijsii cok ama çok zararlı ve etkisiz bir yöntemdir ve psikologlar asla ama asla önermez. Saçma sapan bilgiler ve tavsiyeler vermeyin. Bu değişebilecek bir şey değil ki zaten değişmesine gerek de yok. Zaten ortada değişmesi gereken bir şey de YOK!!!
Ayrıca mutlu olmak için bir kadınla evlenmeye gerek yok sen kendi kafanda bir kadınla olmayı kendine uygun görüyosun ama bu herkes için böyle değil gayler veya bazı biseksüeller için mutluluk bor kadinla değil erkekle beraber olmaktadır herkesi kendi hayallerinize veya doğrularınızı dayatıp psikolojilerini bozmayın. Bu arkadaş kendine uygun bir erkek arkadaş bularak da fazlasıyla mutluluk yaşayabilir onunla hayat arkadaşı olabilir. Dünyada aşırı derecede mutlu mesut yaşayan eşcinsel çiftler var. Ne yani sırf çocuk yapamaz diye cinsel yönelimini bastırmaya mı çalışacak? Siz iyice kafayı yetmişsiniz.
Ayrıca saydığın eş özelliklerini sadece kadınlar yapmıyor haberin olsun eşcinsel çiftler de gayette mutlu olabiliyorlar sen resmen kendince heteroseksüelliği överek gel hetero ol diyorsun ne saçmalıktır bu? Gay çiftlerin bunları yapamadığını mutlu olamıyor zannediyorsan çok yanılıyorsun. - +1 yıl
Dünyada herkes aynı şeylerin hayalini kurmuyor herkes evlenip çocuk yapmak zorunda değil siz böyle yapınca bak böyle mutlu olursun deyince ve bunu onlara dayatinca eşcinseller gidip kadınlarla evlenip hem o kadının hem de kendi hayatını mahvediyor ve daha da mutsuz oluyor.
Mutlu olmak demek herkesin hoşlandığı cinsle beraber olmasıdır.
Psikolog değilsiniz o yüzden insanlara boş tavsiyeler vermeyin insanları yalnışlarmış gibi hissettirmeyin zaten cinsel yönelimleri yüzünden boşlukta olan bunu tam olarak kabullenememiş insanların akılarına saçma sapan şeyler sokmayın ve lütfen işinize bakın.
En İyi Cevaplar
valla bende bişey anlamadım şaşırtıcı herhalde bir an merak etmişsin sonra dönmüşsün
10 Yorumla
+1 yılBak bu tür şeyler düşündükçe ortaya çıkar. Kizlarda da vardir. Düşünme aklina geldikce kendini mesgul ey. Sen Gay degilsin. Bengay bir krem zaten😂
222 Yorumla
Soran+1 yılaynen kafaya taktıkça daha çok oluyor 😞
- +1 yıl
Off birsey dicem de seni takip ediyim yaziuim. Geri cikarim gali. Sen mesaj at
Soran+1 yılettim sende et konuşalım
- +1 yıl
Ettim 👍
- +1 yıl
Ahahaha iyidee bende hesabi yeni actim xper 1 iki tarafinda 😂😂maalesef
Soran+1 yılevet ya olmuyor 😞
- +1 yıl
Burdan diyem o vakit. Zaten hesabi silip giderim yakında. Ben yurtta kalıyordum bir ara. Sevgili işlerine girmemeye çalışan bir kızım. Ama lezlerin dikkatini çekiyordum yurtta. Erkeklerden de uzak oldukca kendimin lez oldugunu düşünmeye başladım. Arastirdim baya. Bu arada o kizlar beni rahat birakmiyordu. öpuyo falan. Ve lut kavmini öğrendim. Bu berbat birsey. Zinadan kacarken hemcinsine... Ve kurtuldum
- +1 yıl
Kendini mesgul et bu şeyin berbat yanlarini düşün. Tiksindir kendini. Vücudunun bir kadinla ne kadar uyumlu olacagini düşün. Sevmeyi dene cinsellik degil aski...
Soran+1 yılevet adıyamana gitmeyi düşünüyorum Allahın sevgili kulu varmış ordakilerden yardım isticem ne yapmam lazım falan dicem 😞
- +1 yıl
Ben biraz cilveli bir kiz oldugum için onlarin dikkatini çekmiştim. Libidom da yüksek oldugu için kurtulmam zaman aldı. Sana tavsiyem o çocuga bir daha ulasmaman için numara falan herseyi yok et. Aç kal. Açlık terbiye ediyor. Ve eşini hayal et. Zamani gelir gelmez evlenn
Soran+1 yılevlenmek istiyorum fakat daha sonra kötü olur diye korkuyorum
- +1 yıl
Hiç sanmam😊😊
- +1 yıl
Hem hormon testi yaptirdin mi sen? Belki ilac alman lazımdır. Bir doktora gorunsen olmaz mi?
Soran+1 yılgittim herşey normal doktora danıştım bu Allah tan dedi ama daha kanıtlanamamış neyden oldugu
- +1 yıl
Ses kalinlastirici ilaclar var ama onlari kullansan?
Sonra mekan değiştirsen farkli insanlar yeniden baslasan hayata?
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum baştan başlamalıyım herşeyi unutmalıyım 😊
- +1 yıl
Hollllleyyyy💃💃💃💃yasassinnnn😊😊😊😊
Soran+1 yılteşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
Eger hesabi silmezsem ne zman istersen yaz sana yardimci olmaya çalışırım. Anlaştık mi?😊
Soran+1 yıltamam da mesaj gitmiyor 😀😀😆
- +1 yıl
😂😂xper hep 1 olamayacak ya yarin ya da sonra ki gün 2 olur
Soran+1 yılinşallah 😂😁
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
+1 yılÖncelikle bu kurtulunacak bir şey değil kurtulman gereken birşey de değil bu BİR SORUN DEĞİL BİR CİNSEL YÖNELİM. Ve cinsel yönelimler asla değişemez değisenler var demişsin ama hayır yok onlar dinci psikologların bastırma psikolojisi uyguladığı kişilerdir ve bu bastırma psikolojisinin HİÇBIR bilimsel altyapısı YOKTUR!!! İnanmayın şöyle şeylere. Ayrıca kendini değiştirmeye çalışmana gerek yok biseksüel Bir erkek olarak da mutlu olabilirsin kendine sevmeyi öğren biseksüel olmak kötü bir şey değil once bunu bi anla. Gay olmak da kötü bir şey değil olduğun kişiyi değiştiremezsin Bu mümkün değil. Kendini kabullen ve SEV. Şu an iğreniyorum demişsin ama hayır biseksüel bir erkek erkeklerden iğrenemez sen resmen kendini erkeklerden nefret etmeye zorlamışsın böyle yaparak duygularına bastırıyorsun ve kendine zarar veriyorsun. Eğer biseksüelsen bu duygularını asla gidemez Kendini kabul etmen gerek. Sen duygularını bastırsan da derinlerde bir yerlerde hala biseksüelsin ve bunu asla değiştiremezsin bu duyguların her zaman seninle olacak ve değişmeyecek duygularını bastırarak ancak kendine zarar verirsin.
Sen resmen kendini kandırıyorsun cinsel yönelimini asla değiştiremezsin kendini buna zorlamışsın ama hayır zorlama sonra mutsuz olan sen olursun. Yani ne kadar ben değiştim iğreniyorum sen de bunların sebebi kendini buna zorlamış olman aslında sende hala bu duygularının değişmediğini farkındasın ama bastırmaya çalışıyorsun bana devam etme çok üzülürsün. Duyguları bastırmak çok daha büyük psikolojik problemlere yol açar ama ASLA cinsel yönelimini değiştirmez sadece kendini kandırısın ve mutsuz olursun.
Anladığım kadarıyla sen gay olmaktan korkuyorsun gay olmak istemiyorsun eğer o kişiyle beraber olursan işler daha da ciddileşecekti ve sen korktun hatta belki de kendini zorla kadın sevmeye odakladın bu yüzden böyle olabilirsin ama eğer sen böyle düşünürsen asla kendini tam olarak anlayamazsın. Erkeklerden zorla kendini iğrendirmişsin neden? Neden zorla kendine bunu yapıyorsun bir erkekten hoslanmanda bir sorun yok. Senin şu an yapman gereken şu:
Önce kendine şunu hatırlat ben gay de olabilirim bu bir problem değil yani bundan korkma çünkü eğer korkarsan öyleysen bile bunu itersin o kadar itersin ki bir süre sonra bu hisler geriye geldiğinde sana
Sırf kabul görmek dışlanmamak için gay olmamaya direnme. Birisi sana mutlu olamazsın karın olmaz galan diyerek saçmalamış sakın onu dinleme ben Mutlu Olamam dışlanırım diye yönelimini bastırma Kendini bulmaya çalış. Gay de olsan biseksüel de yine çok mutlu olabilirsin. Mutlu olmak için bir kadına evlenmene gerek yok. Sırf Herkesin onayladığı bir hayat için yönelimini bastırma.
Herkes gibi olayım sıradan olayım herkes beni kabul etsin gidip bir kadınla evleneyim çocuğum olsun diye düşünürsen ve yönelimini daha da bastırırsan çok korkunç sonuçlar meydana gelir. Bunları düşünme böyle düşünürsen kendini zorla başka bir cinsel yönelime zorlarsın ve ilerde çok mutsuz olursun. Sen her şekilde mutlu olacağını düşün. Birçok eşcinsel sıradan bir hayatı olsun göze batmasın herkes tarafından kabul edilsin diye asla hoşlanmadığı bir cins olan kadınlarla evleniyor ve çok mutsuz oluyor çünkü mutlu olmak için hoşlandığın cinste biriyle beraber olmaya ihtiyacın vardır ve bu ihtiyaç hicbir zaman dinmez. Her zaman bir erkeğe ihtiyaç duyarsın hem cinsel hem de duygusal olarak.
Eğer gayliğini ya da biseksüelliğini kabul edebilecek kıvama gelirsen o zaman şunu yap.
Bir erkeğe baktığında etkileniyormusun? Sadece sels demiyorum bir erkeğe aşık olabiliyormusun onunla sarıldığını öptüğünü evlendiğini falan. Eğer bu hisler sende yoksa belkide anal seks yapmayı seven hetero biri de olabilirsin.
Ama en önce KORKMA korkudan hislerini itme sal kendini sadece iç sesini dinle gaysen bile bunda bir sorun yok bunu unutma.
Gay biseks veya hetero sen her şekilde mutlu olabilirsin sadece korkmadan kendini dinle ve kendini bul.
Şimdi geçti falan demişsin ibadetle geçti demişsin bu işler öyle yürümüyor kendini zorlama erkeklerden iğrendirme kendini bunu yapman sana zarae verir bir erkekle beraber olmanda ds bir sorun yok buny anla. Ve kendini kabul edip SEV.40 YorumlaPasif olman gay olduğun anlamına gelmez. Pasif heteroseksüeller de var. Travestilerle veya dominant kadınlarla birlikte olmayı dene.
15 Yorumla
Soran+1 yılgay olsamda biseksüel olsamda artık erkeklere bakmıcam duygum evet dese bile ben hayır dicem yanlış anlama saygım var ama ben istemiyorum böyle bir şeyi
- +1 yıl
Gey, biseksüel, hetero vs hangi cinsel yönelime sahipsen bunu değiştirmenin imkanı yok. Belki bir şekilde hislerini bastırıp bir yalanı yaşarsın ama değiştiremezsin. Kendini kabullenemiyorsan cinsel yönelim/cinsiyet kimliği/LGBT konusunda uzman bir psikologla veya sivil toplum kuruluşlarından insanlarla görüşebilirsin. Kendi içinde açılma ve kendini kabullenme süreci kolay değil. Kafa karışıklıkların, isyanın, üzüntün çok normal. Sakın ha "eşcinsel terapisi" safsatasını yutturmaya çalışan şarlatanlara aldanma. Kolay gelsin
Soran+1 yılkötü cinsellik yaşıyacagıma yalanda yaşarım daha iyi
- +1 yıl
Çok hoşlandığın, etkilendiğin hatta aşık olduğun biriyle olmadığı sürece seks yapma zaten boşver seks yapmasan da olur. Belli ki yaşın genç. Kafa karışıklıkların geçsin ondan sonra hoşlandığın biri olursa onla yaparsın, olmazsa da seks yapmayıverirsin. bir şey olmaz. Seks yapmadan da yaşanıyor.
- +1 yıl
Kötü cinsellik? Cinsellik sevdiğin cinsle yapılır. Eğer erkeklerden hoşlanıyorsan bir erkekle yapacağın seks kötü değil senin için doğru olan seksdir. Sen resmen kendi kafanda gay olmayı kötü bir şey olarak kodlamışsın bu yüzden de resmen kendinden nefret etmişsin yalandan yaşamayı bile daha iyi görüyorsun cidden yazık. Gay seks kötü değildir eğer heteroysan evet senin için kötüdür ama eğer biseksüelsen veya gaysen doğru ve güzel olan gay sekstir. Kimsenin yaptığı cinselliğe kötü diyemezsin. Kendinden nefret edeceğine kendini kabullen ve bir biseksüel olarak homofobiklik yapma kendine saygın ve sevgin yoksa başkalarına olsun bari.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBak ne güzel son an da fark edip, hatadan dönmüşsün. Şimdi kızlara yönel ve bir daha kafanda bu tarz fanteziler kurma.
11 Yorumla
Soran+1 yılkurmuyorum ama sürekli takıyorum takınca hissediyorum
+1 yılbir anlık his gelmiş olabilir
Kızlara ilgin vardır senin bence11 Yorumla
Soran+1 yılevet çok pis aşk acısı çektim 1 yıl önce kalbim durcaktı üzüntüden 😊😊
+1 yılsakın deneme derim
zaten değilsin bak
bence bir kadınla yap en kısa sürede24 Yorumla
Soran+1 yılbiseksüelsem nasıl kurtulcam istemiom erkekle olmak 😞😞
- +1 yıl
biseksüelde değilsin kardeşim
bir hatun sana oral yapsın seni zevke getirsin biri ile ol kendine gel
Soran+1 yılçok yakışıklı erkekleri görünce etkilenmem bu biseksüel oldugumumu gösterir
- +1 yıl
değilsin emin ol ;)
sadece dediğimi yap bir kez kendine geleceksin
Cinsel Yaşam konusunda 662 cevap paylaştı. ne mutlu sana bak normale dönmüşsün belkide bir anlık bir fantazindi ve gerçeği pek tahrik edici gelmedi
010 Yorumla
Soran+1 yılevet hayalimde hoşuma gidiyordu ama ciddi olunca ne yapıyorum ben dedim
Soran+1 yılinşallah öyledir yoksa vay halime 😞😞
Soran+1 yıltamam eger biseksüelsem ne yapmam gerek 😞😭
Soran+1 yılyazamıyorum ki yeni açtım 😞
Soran+1 yılolmuyo 😞
- Cinsel Yaşam konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen kendini gay zannetmişsindir
12 Yorumla
Soran+1 yıl1. sınıfta sürekli bana gay top kız travesti diyorlardı dövüldüm sesimden dolayı bunun bir sonucu olmuş olabilir mi
- +1 yıl
Olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Benim de geçen buna benzer bişi oldu valla
11 Yorumla
Soran+1 yılibadet yapınca geçti 😊
Cinsel Yaşam konusunda 13b cevap paylaştı. gay değilsin kardeş. Biseksüel olabilirsin
15 Yorumla
Soran+1 yılpeki bundan kurtuluş yok mu hiç
Soran+1 yılnereden biliosun ne bir bilim kesinligi var nede başka bir şey? alışmışsımız yok doguştan gelir yok bilmem nee
Soran+1 yılçok araştırma yaptım bayaa kurtulan varmış
+1 yılbiseksüelsin
03 Yorumla
Sorankurtuluşum yok dimi
- +1 yıl
hayır eşcinsellik doğuştan gelir
Soran+1 yılama ben istemiyorum erkek igreniyorum artık
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi