Çekingen erkeklere yanaşmayı sever misiniz? Yoksa karşı tarafın mı size yanaşmasını istersiniz?
Cevabın nedir?
Ulan varya kizlar yazmis cekingen erkekleri sevmem ilk adimi o atsin l*n mk erkekler bidaha size ilk adimi atincada niye sapik diyonuz l*n boyle boktan hayatmi olur l*n hani kadin erkek esitti niye o zaman dogustan cekingen olan insanlari istemiyonuz niye onlara yanasmiyoniz kotu gozle bakiyonus iste bu yuzden birileri size kezban diyincede olay cikariyonuz burdan tum ileri dusundugunu sanan gerizekalilara sesleniyorum ya kadin erkek esit diyin herkese ayni davranin ya da bizim gibi cekingenleri asagilayin ve hak ve esitlikten bahsetmeyin kararinizi verin cunku bizim gibiler sizin gibi hicbi zaman olamiycak ama sizden daha insan olucak
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çekingen insanın duyguları yoğun olur.
372 Yorumla- +1 yıl
evet ama kızlar piçlere aşık olurlar hayatın gerçeği
- +1 yıl
@haksumurat sana hak verdim :)
+1 yılUtangaç erkeklerle konuşmak çok keyifli oluyor konuşmayı hep sen yönetiyorsun hiç sıkılmıyorlar senden çok kibar davranıyorlar
96 Yorumla- +1 yıl
İşte bu yüzden de onlardan nefret ediyom çekip kenara dövüyom malmısın oğlum kızın karşısında ezik ezik duruyon ne derse yapıyon kolay olma * beni sinirlendiriyolar ya
- +1 yıl
@Brave-Heart 😂😂 hayır her istediğini yapma olayı değil bu mesela bir konudan bahsederken sözünü bölmüyorlar görüşüne saygı duyuyorlar bazı erkekler işi çok fazla dalgaya vuruyor böyle olunca hiç konuşmak istemiyorsun Kibarlıktan kastımda bu öyle yalakalık değil konuşmayı yönetiyorsun yani yanında rezil olur muyum acaba ne desem ne yapaam diye düşünmüyorsun tamamen kendin gibi davranıyorsun ki o da utangaçlığını yıksın konuşabilsin diye ayrıca konuşmaya başladığında da söylediklerine odaklanıyorsun az söz sarf ettiği için yoksa car car konuşanları dinlerken bir süre sonra hatlar karışıyor ve ben (şahsi olarak) kendine çok güvenen egosu tavan yapmış insanları pek sevmiyorum hep ya bir toplulukta karşısındakini ezme çabasına giriyor ya da 'ben burada yokmuşum gibi davranın siz benim statüme uygun değilsiniz' kafasındalar o yüzden utangaç insanlarla konuşmak daha keyifli geliyor ve genelde utangaç insanlar konuştukları zaman 'sen ciddi misin ' diye bir tepki verebiliyorsunuz
- +1 yıl
Şimdi sen şuandaki o bahsettiğin erkekle ben biliyorum imkansız ona aşık olmazsın onu sevmezsin onla evlenmeyi aklından bile gecirmezsin onunla sadece konuşursun.. Arkadaş olursun bence erkek bu şekilde olmalı ' Erkek dediğin çekingen mi olurmuş tamam soğuk kanlı olsun az konuşsun ama ayağını yere sağlam bazsın konuştuğu zaman karşısındakinin gözü dolsun sevdiği zaman karşısındakine dünyaların mutluluğunu versin. Şahsen ben böyleyim herşeyi kafaya takmasın Kızların kullanıp atacağı peçetesi olmasın. ağırlı olsun ben herşeye atlayan embesil olsun demiyorum anlayın yani bunuda' Bu benim önceden yazdığım kop yapştr yaptım. Yani o herşeye atlayan tiplerede ayrı uyuzum onlar kızların gözünde tambir ucubet :D bunuda biliyorum
- +1 yıl
Brave utangaç farklı birşey sen ne anlatıyon olay ne
Çekingen erkekler biraz cool gözükür amma :D
374 Yorumla- +1 yıl
adamsın @Direnişçi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
87
Cevap
40Cevap
çekinken erkekler cool olur kapalı kutu bilmedigin bir gizem gibi çekicilikleri olur
ama ilk adımı atıp atılmazsa yalnız kalıp kuruyup gidiyor.
nerden biliyosunuz derseniz kendimden.18 Yorumla
Soran+1 yılhala bakir misin :D
Soran+1 yıl(benim gibi)
Soran+1 yılben bırakcam bu işleri olmuyor
Soran+1 yılsence iyi bir gelişme var mi kötü mü?
Soran+1 yıliyi bir gelişme mi var kötü bir gelişme mi?
çekingen değilim. ama piç tabirinden bir bireyde değilim. yoğun duygum var özgüven ve cesaretim var. bir kızı gördüğüm an yanına giderim adını sorarım. mesela dün olduğu gibi. otobüste kız ayaktaydı ama tutunucak yeri yoktu ben ona tutma yerimi verdim arkadaşımın kolundan tuttum kızla muhabbet öyle başladı inene kadar sürdü. çekingen olmayan piç değildir. özgüvenlidir. piç olanlarda vardır. ben özgüven bölümüne giriyorum
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak erkeklere pek yanaşmam ama çekingen erkekleri severim bana çekici ve tatlı geliyorlar. Böyle bazen yalnızlığı sevcek gizemli olcak çekingen olcak öyle bir ortamda her şeye atlamıcak ortamın habire konuşanı olmayacak felan ayrıca çekingen erkekler daha duygusal olur gibi geliyor bana duygusal insanları da sevdiğim için :D
15 Yorumla- +1 yıl
@çaklıtlıdondurma neden
- +1 yıl
@BBUĞRA ben de duygusalım ve birazcık çekingenim bu yüzden kendime yakın görüyorum herhalde :D
- +1 yıl
@BBUĞRA Yok illa gizemli birisi aramıyorum zaten öyle olunca çekici oluyor biraz demek istemiştim :D
Yanaşıp yanaşmamayı istemeleri tipinle doğru orantılı gizli. Yakışıklı bir çocuksan ve çekingen davranıyorsan çok tatlı olursun. Bu işler her zaman böyledir. Dış görünüş olarak çekim almadıktan sonra özgüvenin Everest'i aşsa bile bir halta yaramaz. :))
10 YorumlaEğer benim yanımda kasım kasım kasılıyorsa pek takılmam onunla. Ama herkesle samimi olmayı sevmeyen ağırbaşlı muhabbeti akan mantıklı ve zeki bir çekingense çok iyi olur
55 Yorumla
+1 yılBende çekingen biriyim bazen çok sorun oluyorda yeri geldiği zaman çekingenlik seni bazı ortamlarda üste çıkartıyor çekingen olduğum için otomatikman kibarda olmaya çaba sarfediyorum kibar olunca saygılı diyorlar saygılı diyince sanada saygı duyuyorlar ama bu saygı sadece konuşma tarzındab fikirlerini her yerde hunharca savurmamandan geliyor ha isteyerekmi çekingenim hayır kurtulabilirmiyim hayır çok sıkıntı çok
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki bu kadar lafin ustune gereksiz bir laf olacak ama profil foto shaco mu?
- +1 yıl
Evet lolde oynamaktan en çok zevk aldığım champtır kendisi profili bu yüzden o yaptım bende yeri büyük 😁
kızlar bilmez ama sevdimi tam sever çekingen erkekler ama yalnızlığa mahkumlar
90 YorumlaÇekingen erkenden pek zarar geleceğini düşünmüyorum ama arad fire verebilir. Ayrıca tabikide yaklaşırım az kullanılmış erkektir o 😊
74 Yorumla- +1 yıl
Profesyonel bir düşünce mantığı
kızlar pek sevmez. Ama herşeyi hakkıyla yaşar onlar.
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmem tabiiki one oyle ya oldu olacak gidip ben teklif edeyim , en nefret ettigim erkek tipidir , erkek dedigin brz aktiv olur.
senin bahsettiklerinde genellikle özgüven eksikligindendir veya fazla asosyel ve bnce piskolojik tedavi dahi gerektirilebilir03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseninde onlardan biri oldugun belli baksana hem dislike hemde savunmaya girmissin , bnim gözümde öylesiniz asosyel ve özgüveni eksik bu benim düsüncem benim görüsü sen ne dersen de umrumda degil ,
çekingen erkeklerin daha temiz duygular ve düşünceler içerisinde olduklarını düşünürüm
139 Yorumla- +1 yıl
Şu cool olayında varya o kadar haklısın ki
- +1 yıl
Kizlar oyle erkekleri sevmez pis duygulalari sever goryslerden belli
+1 yılbende çekingenim birbirimize yanaşamadan öyle dururuz :D
94 Yorumla- +1 yıl
Valla durum o olur hahah @cixolatte
ben kimseye yanaşamam:(( öylede hoş bir huyum var
22 Yorumlaerkek veya kadın farketmez. çekingenler insanlar daha duygusal oluyorlar bunu gözlemledim. daha yoğun sevebilirler. ama yine de bir kızın yanaşması için tip de gerekli
23 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı çekingen olursa ne olacak? :D
Çekingen değil ama az konuşan herkesle muhattap olmayan erkekler çok çekici gelir bana azıcık gizem olunca daha çok merak eder insan
22 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. bu konularda özellikle ilk adımlarda epey pasif kalıyorum. Çekingenliği üzerimden atamayalı 28 yıl oluyor...
20 Yorumla
+1 yılBenim asik oldugum kisinin de hic sevgilisi olmamisti cok cekingendi ama biz de olamadik onun yuzunden maalesef cekingenlik b. k gibi bir sey
17 Yorumla- +1 yıl
@BBUĞRA acilmiyor dusunsene sevgisini icinde yasiyo
- +1 yıl
@BBUĞRA evet ben cekingenin dibiyim yani ilk tanismada tabi sonrasi 2 gun sonraya teklifle sonuclanacak kadar konuskanim
- +1 yıl
@BBUĞRA gercek hayatta hic teklif almadim biriyle mesajlasmadim
+1 yılÇekingen erkekler pek de iyi olmuyo ya konu felan bulamiyo konuşcak erkek dediğin daha açık olcak bence yani
13 Yorumla- +1 yıl
Neden @Ayşeegüüll
- +1 yıl
konu bulamıyo ne alaka? Erkek dediğin çekingen mi olurmuş tamam soğuk kanlı olsun az konuşsun ama ayağını yere sağlam bazsın konuştuğu zaman karşısındakinin gözü dolsun sevdiği zaman karşısındakine dünyaların mutluluğunu versin
Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. Çekingen erkek, sevdiğini korurken de pısırık davranır. O yüzden ciddi ilişki arayan kadınlar, "çekingen" erkeklere şans tanımaz.
00 Yorumla
+1 yılEvet beyler burdan çekingen olan erkeklerin kullanılmaya maruz kalma ihtimalinin yüksek olduğunu görüyoruz. Bu nedenle ne çok sosyal baskın biri olun ne de pasif pısırık olun
00 Yorumla
+1 yılKardeş çekingen erkeği kullanırlar sakın çekingenliğinle övünme çok yaşadım çünkü saf olma çekingen olma her zaman güçlü ol güçlü insanlar her zaman daha az acı çeker ve sakın kimseye güvenme
00 Yorumla
+1 yılHayir ben de yapi itibariyle cekingenim ortama ve kisine gore degisir kimseye hemen yaklasmam zamanla ve tanidikca olan bagim artar sade.
01 Yorumla
+1 yılÇekingen erkeklere hayat yok bu evrende.
110 Yorumla
+1 yılkızdan kıza değişir bu
33 Yorumla
Soran+1 yılbirazcık acıklamanı istesem? :3
- +1 yıl
kimi kız vardır zor erkekle uğrasmayı onun duygularını öğrenmeyi sever kiimi kız vardır başlı başına kendi zordur başkası onunla uğraşsın ister başkasının onun duygularını örğrenmesi için caba göstermesini ister
+1 yılÇekirge erkek diye okudum hayırlara vesile olsun. s. s. s
Biz kızlar hep karşı taraftan bir adım bekliyoruz aslında.16 Yorumla- +1 yıl
@BBUĞRA Biz sizden daha çekingeniz de ondan.
- +1 yıl
@BBUĞRA Bakalım.
- +1 yıl
öyle diyorsun ama yaklaşıldığı zaman trip atıyorsunuz sizi biz nasıl çözecez nasıl. ben bir kızla konuşmaya niyetlendim onun ayağına kadar gitim orhan velinin kitabını açtım bir şiir okudum olmadı ben ona bu şiiri size okusam benim tanışırmısın dedim oku dedi ben okudum sonra yok dedi. ben anlamdım gitti. siz nesiniz nerden geliyorsunuz herhalde sizi bir ana doğurmamış uzaydan mı gelidiniz nerden?
- +1 yıl
@hiçkimssse kız seni beğenmediyse biz napalım birader söyle? Bana da bir çocuk kafede herkesin ortasinda şarkı söylemişti ama çıkma teklif etmeyi unuttu öküz, etse kabul edecektim.
+1 yılOlabilir bende çekngenim en azından diger piç erkekler gibi değiller arada birsürü karakter farkı var onlar ı daha karakterli buluyorum
33 Yorumla- +1 yıl
@wigglerdance neden
- +1 yıl
Çekiniyorlar guvenemiyolar bırakıp gidecek diye
- +1 yıl
@wigglerdance bence çok doğru bir tespit :)))
+1 yılEn sevdiğim erkek tipi :D
Alacan parmağına çeviiir çeviiir16 Yorumla- +1 yıl
Bende õyleyim cevirir misin
- +1 yıl
@BBUĞRA Çünkü şaka yapıyordum :D
- +1 yıl
iyi ne güzel insandan bir oyuncak oyna bakalım unutma insanlarla oynayan biri birgün onunlada oynarlar.
+1 yılYa bana ilgi gosterse Iyi olur ama utangac oldugu icin halile zor acilir bu yuzden Ben ilk adimlari atardim Mesela
111 Yorumla- +1 yıl
@BBUĞRA cunku onlar zararsiz insanlar ya kendi dunyalarinda biri onlara yanasmazsa hep yalniz kalicaklar bu yuzden gider arkadaslik falan ederimm Yani hosuma gider
- +1 yıl
@BBUĞRA Bende Senin Sagol :)
- +1 yıl
@BBUĞRA daha anlamli cunku optum gitti:)
- +1 yıl
@BBUĞRA Tabi kide alin yazim gibi bisey
- +1 yıl
@BBUĞRA orasi ozellll
+1 yılYa cekingen erkek zor oluyorlar ya.. bir tane basimda var da ordan biliyorum..
18 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@bbuğra
- +1 yıl
Cekingenlik var biraz ama bu toplum icinde yahut iliskimde bana engel teskil edecek kadar cok degil
- +1 yıl
@gul-kurusu
beyinsizce genelleme yapan benmiyim?
Acaba yazdığın yorumuna dikkatini çekebilirmiyim?
Senin yazdığın şey beyinsizce olduğu için bu kadar kaba bir dille söylemek istemeyip bir empati ile farketmeni sağlamaya çalışmış olabilirmiyim?
Yani bunu da yanlış yerinden anlama diye daha net sorayım ozaman,
Başında bir tane zor çekingen biri var diye, bütün çekingenler zor mudur?
Senin yazdığından o anlaşılıyor. Senin yazdığın ve benim algıladığım doğru ise ozaman benim sorduğumu hiç irdeleme bile, çünkü cevabını vermiş oluyosun.
Senin kadar kaba olamadığım için üzgünüm ama genel nezaket dahilinde sana verebileceğim en net cevap bu - +1 yıl
Hmm tesekkurler kibarcik..
+1 yılsempatıkse tıpı hosuma gıtmısse cekıngenlık tatlı durur erkekte onlar daha guvenılır gıbı gelır bana bılemıyorum tabı ara araa atak olması lazım bn dısa donugum o ıcıne donukse olmaz
13 Yorumla- +1 yıl
ne neden :)
Zoru seven kadinlar cekingen erkekle ugrasmaya bayilirlar
13 Yorumla- +1 yıl
@seyda66 bende çekingenim, bunun uğraşmakla alakası yok. Red edilmek bana göre binevi aşağalanmak gibi geliyo. Zor olmakla alakası yok. Karşımdaki net ve açık olsa sorun olmaz da kadınlar kendilerini kamufle etmeye bayılıyo ama karşısındakinde net ve açık olmalarını bekliyo. Esas sorun da bu zaten
+1 yılCekingen degil de utangac olunca cesaretim artiyo. İyi utandiriyorum.
12 Yorumla
+1 yılBende çekingenm :D Erkeklere yaklaşma gibi bir amacm yok zaten.
33 Yorumla- +1 yıl
Ooo lgbt :)
- +1 yıl
@TatlıBeyefendi ne alaka?
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılikisinide severim ama yanaştığım çekingen erkekten çok hoşlanam açıkçası. Sıkılırım hemen
00 Yorumla
+1 yılÇekingen erkekler çok daha şirin geliyor bana yani demek istediğim kesinlikle çekingen erkek tabi ki! ve çokta anlayışlıdır :D
13 Yorumla- +1 yıl
@çağıranselin neden
- +1 yıl
@BBUĞRA çünkü daha sempatikler ve hoşgörülüler herşeyinizi anlatabilirsiniz ona en güzeli de ondan çekinmenize gerek yoktur
Valla beğendiysem her türlü yanaşırım hatta çekingen olması çok sevimli olur
00 Yorumla
+1 yılÇekingensin sen yaklaşana kadar el oğlu fizana gider gelir. Tecrübe ile sabittir...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. çekingen erkek mi olur la. o ayağa yatcaksanız bakış atmayı bilin bari :D
00 Yorumlaçekıngen erkrklere uyuz olurum fazla gırısken olanlarada ortası olcak ne fazla nede az
13 Yorumla
+1 yılgenelde aşırı sosyal ve bağırtkan tiplere aşık olup söylerim. çekingenler bana yaklaşsa da uzaklaşsa da fark etmem varlıklarını
06 Yorumla- +1 yıl
@bbuğra çekingenler çünkü, dikkat çekmiyorlar
- +1 yıl
- +1 yıl
çekingenlik dediğin ilk başlarda ise olur. evlenmişiz 1 sene olmuş hala cekingense boşanırım direk
10 Yorumla
+1 yılÇekingenlikleri onları karizmatik yapabiliyor bazen
11 Yorumla
+1 yılAnlaşabileceğim birine benziyorsa ve hoşlanırsam neden olmasın
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılBirileri bir şeyi yapmam diyorsa o çok yakındır. Keşke şahit olabilsek şu asla diyenlere😎
00 Yorumla Cekingen utangac erkek bebegimdir tek utangac erkek tanidim ona da aşıktım zaten daha ne diyelim
13 Yorumla
+1 yılsevseler 20 yıldır yalnız gezmezdim bence :D tabi tek nedeni de çekingenliğim değil :)
10 Yorumlaneye göre çekingen o önemli ortamına göre değişir. Ama genel olaraksa kastınız tabiki hayır. biraz özgüven ve cesaret erkekte şart. Erkek dediğin gümbür gümbür esmeli
17 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekingen bir erkekten hoşlanıyordum çok uğraştım bana mısın demedi olmadı çocuğu tavlayamadım:)
10 Yorumlaacikcasi bir erkegin cekingen olmasi hem iliskilerinde hem de normal hayatinda kotu etki doguruyor. Erkek atilgan olmali ve hersekilde kendisini kabul eddirmeli ben burdayim demeli
11 Yorumlaçekingen erkeğe yanaşmak her zaman daha eğlencelidir, adamı açtıkça açarsın ahahah sonuç: muazzam.
21 Yorumlaasla yanasmam ne o öyle isteyen gelir konusur cekine cekine karı yok bize diyorlar
16 Yorumla
+1 yılÇekinirse çoğu şeyi kaybeder ama çok da cıvık olmamalı
09 Yorumla- +1 yıl
@İsmimdensananee neden
- +1 yıl
@İsmimdensananee mesela ne kaybeder?
- +1 yıl
@BBUĞRA yani çekindiği için çabuk kaptırır elindekini çekinmeden söylemeli sevdiğini
- +1 yıl
- +1 yıl
@BBUĞRA denemeden bilemezsin bu hayata bir kere geldik çekinme açık sözlü ol itiraf et olumsuz olursa bir karara varır ve unutmaya çalışırsın plotonik zor oluyor
- +1 yıl
@BBUĞRA öyle olmalı zaten değmeyecek insanlara zaman ayırdığına değmez
hayır ben malesef çekingenim zaten iki taraf da öyle oldu mu çekilmiyor
11 YorumlaErkek olmak çekingen olmakla çelişen bir durumdur. Erkek dediğin bir diplomat gibi olmalı. Yani bayan erkek ilişkisinde bu şart...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana şirin ve sadece bana aitmiş gibi geliyorlar daha saf daha temiz tabiii köpek edenin de tadı bir başka. d
00 Yorumlayakışıklıysa üstüne giderler ama yakışıklı değilse uğraşmazlar.
00 YorumlaYanaşabilirim ama çok ta adım atabilen biri değilim yani... :) :/
17 Yorumla
+1 yılçekingen erkek gelen kızdan da kaçar yani hep kaçar yani o yüzden relax olmaya bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Çekingen adam bu dünyanın loserıdır.
Not:eskiden çekingendim10 Yorumla
+1 yılTabiki severim :D çekingen erkeklere birşeyler söyleyince genelde utanır çok tatlı bence :)
01 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem