sorum genele ama özellikle baylar cevaplarsa soru benim icin daha bir amacına ulaşmış olacak Yaş 27 iş yok güç yok eş yok tepemde kara bulutlar her Allah ın günü üzerime karamsarlık yağdırıyorlar Okul ve askerlik bitti ardından bir boşluğa düştüm bir türlü içinden çıkamıyorum Dolaylı olarak bu durum kendime uygun bir cins_i latif bulma umudumu da şansımı da baltalıyor Ortam yok anca sap sapa Maça papazı kare ası ve fanti üçgeni içersinde 60 yaş dedeler kıvamında gidip geliyoruz daha bu yaşta kendimi sanki unumu elemiş eleğini duvara asmış gibi hissediyorum Eskiden bu tür şeyler hiç kafama takılmazdı ama yaş faktörünün de bir etkisi olsa gerek ne zaman elele bir çift görsem sol yanım acıyor ne zaman romantik komedi tadındaki yapımlarda duygusal birliktelik yaşayan karakterleri görsem direk kanalı çeviriyor izleyemiyorum mutlu çiftler bende mutsuzluk etkisi yapıyor ve sonra karamsarlık çöküyor üzerime bu hep böyle mi sürecek diye soruyorum kendime sonra derin bir umutsuzluk ve hüzün kaplıyor içimi
Size bu oluyor mu ?
not: biliyorum uzun oldu sabredip sonuna kadar okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim okumayanlarında canı sağolsun
Size bu oluyor mu ?
not: biliyorum uzun oldu sabredip sonuna kadar okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim okumayanlarında canı sağolsun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer